nieuws De site

Soropositivo.Org kost van 01-09-2014 04 to-12-2014

Vanwege de altijd aanwezige mogelijkheid dat iemand "geïrriteerd" raakt met mijn werk, aangezien ik soms bronnen van derden gebruik om deze site te onderhouden, plak ik deze drie bestanden, waaruit blijkt dat ver voorbij ão door iets te doen door dit bijna vijftien jaar lang te doen (en ik vind het geweldig om te doen) doe ik er nog steeds iets in. Een van hen zou ik willen uitleggen: het item ARTMAESTRO is voor betaling aan Gtranslate (http://gtranslate.net) waarmee de inhoud van deze site in het Portugees kan worden bekeken door mensen die 58 talen gebruiken om te lezen wat ik hier post, omdat wat ik wil, en is de manier waarop ik mezelf tegenover God moet rechtvaardigen voor mijn verblijf op aarde, op alle mogelijke en denkbare manieren proberen te helpen aan het grootst mogelijke aantal mensen dat ik kan bereiken, zonder enige inspanning te meten en soms ten koste van dingen die ik zou kunnen doen, zoals een tandheelkundige behandeling wie heeft verschillende implantaten nodig, die ik daarvoor heb opgegeven ... als ik een medaille wil? Nee! Ik laat alleen zien waar ik voor kwam en hoe lang ik hier al ben. U kunt meer zien door op deze link te klikken. Excuses voor de uitbarsting. Geschiedenis - PayPal1 Geschiedenis - PayPal2 Geschiedenis - PayPal3

Als je moet praten en me of Beto Volpe niet kunt vinden, is dit een veel evenwichtiger optie, Beto, je kunt ook je bericht sturen. Misschien kan ik er even over doen. Ik controleer de berichten om 20 uur, kort daarna, eigenlijk om 00 uur.
Het wordt voor mij, dit hele gedoe, steeds moeilijker om te typen.
En ik heb uiteindelijk een interval nodig tussen de ene alinea en de andere.

Maar wees zeker van één ding dat ik heb geleerd:

Tijd en geduld lossen zo ongeveer alles op!
----------------------------Privacy Wanneer u dit bericht verzendt, houdt dit in dat u ons privacy- en gegevensbeheerbeleid hebt gelezen en geaccepteerd [/ acceptatie]

Aanbevolen literatuur op deze blog

Suggesties voor lezen

Hi! Jouw mening is altijd belangrijk. iets te zeggen? Het is hier! Nog vragen? We kunnen hier beginnen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid

Moet je chatten? Ik probeer hier te zijn op het moment dat ik het liet zien. Als ik niet antwoord, was het omdat ik het niet kon doen. Eén ding weet je zeker. Ik beantwoord ALTIJD antwoord
%d Bloggers als volgt uit: