Standaardafbeelding
cd4 cellen Highlights Wat maakt dat mensen HIV verborgen Eerste helft 2015

Mogelijke genezing van HIV lijkt in zicht, hoewel verre.

Wetenschappers in de Verenigde Staten, werkt aan een remedie voor AIDS zei dat ze gevonden belangrijke aanwijzingen over hoe HIV is "camouflage" om het immuunsysteem te voorkomen dat het volledig schrappen van seropositieve uit het lichaam na het verwijderen van hetzelfde in de bloedbaan door drugs make-up de cocktail.

HIV-positieve kinderen het weergeven van de lus strijd tegen aids
Kinderen die rood lint, het symbool van de strijd tegen aids een bewustmakingscampagne om het probleem van HIV / AIDS op de Werelddag van AIDS in Kolkata 1 december 2014 markeren. De wereld heeft eindelijk het begin van het einde van de aids-pandemie die heeft besmet en doodde miljoenen mensen in de laatste 30 jaar heeft bereikt, volgens een kopgroep campagne tegen HIV. VN-cijfers blijkt dat in 2013, werden 35 miljoen mensen die leven met HIV, 2,1 miljoen mensen besmet met het virus en ongeveer 1,5 miljoen mensen overleden aan aids complicaties. Het is ongetwijfeld Afrika en Afrika ten zuiden van de Sahara dat het meest heeft geleden onder HIV en AIDS. Foto: REUTERS Rupak De Costa, Moraes.

De slapende virus, en muteert om detectie te ontsnappen door het immuunsysteem, is de enigma in de zoektocht naar AIDS-genezing.

Nu, het goede nieuws is dat, dankzij de laboratoriumexperimenten op het immuunsysteem, we zijn het vinden van een manier om het virus te sporen en uit te roeien, enthousiast Robert Siliano.

Het onderzoek, gepubliceerd in het tijdschrift Nature, omschreven als "kick-and-kill" (shooting-and-kill strategie in vrije vertaling), was de spil van het onderzoek in deze ambitieuze campagne oorlog 33 jaar tegen aids.

HIV, dat AIDS veroorzaakt, is verborgen in de cellen CD4 TOok bekend als "geheugencellen", een van de componenten van het immuunsysteem na infectie met antiretrovirale worden omgekeerd, is de afsluiting van de studie.

Opmerkend dat, wanneer de therapie is gestopt, het virus herstelt. Het onderzoek zei dat de focus van de therapie staat het verdrijven van het virus met krachtige drugs en te elimineren, zodat HIV werd "gedwongen" om hun schuilplaats te verlaten en terug te laten circuleren in de bloedbaan.

Overwegende 40 miljoen levens gingen verloren in de laatste drie decennia, met 78 miljoen mensen besmet met HIV (Noot van de vertaler: Deze data is de auteur van de tekst), Elk voorschot is een grote sprong in het genezen van ziektes als aids.

De studie

Tijdens de studie, het team analyseerde het bloed van HIV-positieve mensen 25, verdeeld dat 15 hen geïnitieerde antiretrovirale therapie zodra ze werden gediagnosticeerd, en nog eens tien in de infectie verspreid en werd chronisch.

Degenen die werden snel gestart therapie wist de reproductie van het virus te stoppen en niet toestaan ​​dat zijn mutaties.

Anderzijds, die antiretrovirale later 'toegestaan' dat HIV zich tal mutaties ontvangen vorming van een "community" met verschillende stammen, wat genererenElektrofysiologische setup op te nemen neuronen in de hersenen monsters noemen "escape mutaties" die niet op te sporen om de "immuun schildwachten" waren.

Hij realiseerde zich dat kort na het stopzetten van antiretrovirale medicatie het virus 'tegenaanval' en keerde terug om op te treden bij de patiënten in kwestie, de studie concentreerde zich op de therapie "Kick-and-kill" (schoppen en te doden in vrije vertaling) naar "kick" van het virus met krachtige geneesmiddelen en te elimineren, zodat het virus werd "gedwongen uit van geïnfecteerde cellen."

Overwegende dat als gevolg van veertig miljoen (Schattingen) waren verloren door AIDS en kregen een geschat universum van ongeveer dertig miljoen mensen die HIV-positief zijn of leven met AIDS (noot van de vertaler: deze cijfers zijn het resultaat van schattingen van de auteur van dit onderzoek) waarinElke stap vooruit, hoe klein het ook mag lijken, is een grote sprong!

Oplossing in zicht voor Positief

Gouden sleutel en puzzelstukjes - 3d render illustratieHet doel van het onderzoek is om te evolueren naar een mogelijke oplossing voor het centrale probleem van het definitief elimineren van HIV uit het lichaam van deze mensen, zei de hoofdwetenschapper. Onze bevindingen suggereren dat als we HIV uit zijn schuilplaats kunnen halen, we de helft van de strijd hebben gewonnen, zei Robert Siliciano, een professor in de moleculaire biologie aan de Johns Hopkins School of Medicine, Maryland.

Found "latent virus pools" dat mutaties die de HIV vrijwel onzichtbaar voor de cellen van het menselijke immuunsysteem te dragen.

Maar we zijn bijna zeker om het te ontwapenen, zelfs wanneer het virus uit de onderduik komt en de detectie van het immuunsysteem ontwijkt, concludeerde Siliano.

In hun onderzoek hebben wetenschappers niet-geïnfecteerde immuuncellen blootgesteld zonder het virus; sommige zijn blootgesteld aan HIV en hebben een mutatie ondergaan, terwijl anderen zijn blootgesteld aan het virus dat is geconserveerd, of, zoals wetenschappers zeggen, 'wild'. Degenen die niet zijn blootgesteld aan het virus behouden geëlimineerd 61 procent dgeïnfecteerde cellen. Maar die met het immuunsysteem mutant HIV-geïnfecteerde cellen reageerden slecht, het verwijderen van slechts 23 procent van de geïnfecteerde cellen, een slecht resultaat.

"Het is als het imunitlógico systeem had zijn vermogen op te sporen en te vernietigen het virus verloren; echter Killer CD4 T-cellen zijn nog steeds in staat om een ​​ander deel van het virus, een deel dat niet mutaties lijdt in het HIV-eiwit, het ontwaken van een natuurlijke immuunrespons te herkennen, Siliciano zei in een persbericht.

Sharon Lewin, directeur van Infection and Immunity Instituut in Doherty, Australië, bleek enthousiast over de bevindingen en de gevolgen van deze studie te zijn.

De studie benadrukt de moet een extra impuls aan het immuunsysteem die het virus uit het lichaam verdreven uit het reservoirMerkte geleerde.

Onderzoek blijft in het zoeken naar oplossingen.

Vertaald door CSS van originele Cure voor AIDS in het zicht als wetenschappers nul op methoden om drugs af te drijven

el guapoOpmerking van de redacteur van de website van Seropositive: merk op dat het beste resultaat slechts iets meer dan 60% cellen elimineerde die waren geïnfecteerd met niet-mutant HIV en dit is absoluut geen AIDS-remedie; slechts een hoop voor de toekomst. Het zal nog jaren van onderzoek vergen om een ​​oplossing (of gepoolde oplossingen) te vinden die HIV volledig elimineert van de geïnfecteerde gastheer, en dat de hier gemelde ervaring een gemaakt met klinisch laboratorium controlen er is geen perspectief op voor deze procedure vóór het einde van dit decennium later, e het condoom is nog steeds de beste optie als het gaat om de preventie van hiv.

Als je moet praten en me of Beto Volpe niet kunt vinden, is dit een veel evenwichtiger optie, Beto, je kunt ook je bericht sturen. Misschien kan ik er even over doen. Ik controleer de berichten om 20 uur, kort daarna, eigenlijk om 00 uur.
Het wordt voor mij, dit hele gedoe, steeds moeilijker om te typen.
En ik heb uiteindelijk een interval nodig tussen de ene alinea en de andere.

Maar wees zeker van één ding dat ik heb geleerd:

Tijd en geduld lossen zo ongeveer alles op!
----------------------------Privacy Wanneer u dit bericht verzendt, houdt dit in dat u ons privacy- en gegevensbeheerbeleid hebt gelezen en geaccepteerd [/ acceptatie]

Aanbevolen literatuur op deze blog

De onderstaande teksten kunnen u interesseren!

Hi! Jouw mening is altijd belangrijk. iets te zeggen? Het is hier! Nog vragen? We kunnen hier beginnen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid

Moet je chatten? Ik probeer hier te zijn op het moment dat ik het liet zien. Als ik niet antwoord, was het omdat ik het niet kon doen. Eén ding weet je zeker. Ik beantwoord ALTIJD antwoord