Antiretrovirale middelen CD4 Highlights Doenças Infecciosas HIV HIV of Basic

De HIV-cache in de cel ontdekt, de R7 geïnformeerd

HIV virale last
De Italiaanse ontdekking is een geweldige en opwindende gebeurtenis voor mensen die leven met HIV of AIDS. Echter, zoals altijd ben ik gedwongen om te zeggen, het is te vroeg om te praten over de definitieve genezing en wat we hebben op dit moment relatief eenvoudige behandelingen waar minder pillen dagelijks worden genomen en met al deze vooruitgang, neem ik meer twintig en twee tabletten per dag injecties om het virus en de bijwerkingen van geneesmiddelen die deel uitmaken van de Antirretroiral Therapy bestrijden, populrmente bekend als de "cocktail"

In Italië hebben wetenschappers volgens R7 ontdekt waar HIV zich verbergt in de afweercellen van het menselijk immuunsysteem.

Mauro Giacca. Leider van de groep wetenschappers die de schuilplaats van HIV ontdekte in de cel waar HIV verborgen is
Leider van de groep wetenschappers die deze ontdekking heeft gedaan

Werd verkregen, meldde de R7 in afgelopen donderdag, de dag 02 april, het beeld van de structuur van de kern van een cel van het immuunsysteem bekend is bij mensen met hiv als CD4 of, in minder populair medische termen zoals B-lymfocyten , het ontdekken op deze manier de "verbergen" van human immunodeficiency virus, HIV, in het Portugees, of HIV, zoals het meestal wordt genoemd, en vanaf deze foto, waar hij ontdekt waar hij, het virus is letterlijk onzichtbaar voor het immuunsysteem , in de verdedigingscellen van het lichaam, als een soort Trojaans paard.

Het onderzoek werd uitgevoerd door de ICGEB (Internationaal centrum voor genetische manipulatie en biotechnologie) in Triëst, met begeleiding van de leraar.

Het feit werd op 2 april gepubliceerd en werd sterk beïnvloed door de wetenschappelijke gemeenschap, die hoop op nieuwe en krachtiger medicijnen bracht, waardoor nog meer kwaliteit van leven en hoop op genezing voor mensen met hiv of aids kon worden bereikt

Een van de grootste problemen was hoe het virus voegt het RNA in het nucleïnezuur structuur van de T-lymfocyten (let seropositieve Editor Web Site: Hoewel R7 verwijzen in zijn zaak aan DNA inbrengen HIV is eigenlijk een retrovirussen en derhalve de primaire structuur in RNA vorm), worden, als onderdeel van de genetische code die tot terugval van HIV-infectie, zelfs na volledige verwijdering daarvan uit het complete bloed kort na onderbreking van de behandeling. Lees hier een onderwerp dat relevant is voor deze situatie en dat de exacte notie geeft van het belang van de ontdekking van deze Italiaanse wetenschappers.

De reden dat de virus kiest slechts enkele van de meer dan twintigduizend menselijke genen waarmee te integreren en daarmee te verbergen van het immuunsysteem, evenals het bedekt (nog steeds verbergt) de werking van medicijnen en eigen immuunsysteem die antilichamen produceert tegen HIV, maar kan het niet vinden in de cellen, gemengd met genen, die bleef echter een pijnlijke geheim tot deze ontdekking.

ANSA, met informatie van de R7

Als je moet praten en me of Beto Volpe niet kunt vinden, is dit een veel evenwichtiger optie, Beto, je kunt ook je bericht sturen. Misschien kan ik er even over doen. Ik controleer de berichten om 20 uur, kort daarna, eigenlijk om 00 uur.
Het wordt voor mij, dit hele gedoe, steeds moeilijker om te typen.
En ik heb uiteindelijk een interval nodig tussen de ene alinea en de andere.

Maar wees zeker van één ding dat ik heb geleerd:

Tijd en geduld lossen zo ongeveer alles op!
----------------------------Privacy Wanneer u dit bericht verzendt, houdt dit in dat u ons privacy- en gegevensbeheerbeleid hebt gelezen en geaccepteerd [/ acceptatie]

Aanbevolen literatuur op deze blog

Suggesties voor lezen

Eén persoon heeft al iets gezegd !!! En jij wordt buitengesloten!

Hi! Jouw mening is altijd belangrijk. iets te zeggen? Het is hier! Nog vragen? We kunnen hier beginnen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid

Moet je chatten? Ik probeer hier te zijn op het moment dat ik het liet zien. Als ik niet antwoord, was het omdat ik het niet kon doen. Eén ding weet je zeker. Ik beantwoord ALTIJD antwoord
%d Bloggers als volgt uit: