Standaardafbeelding
Getuigenis van mensen met hiv Hepatitis Verhalen positieven HIV Eerste helft 2015

Hercules

Het verhaal van een gigantische
Hercules was, evenals een beschrijving van de Luna een Giant. Hij vocht voor de oprichting van een chatroom in UOL dat was gericht op hiv. De kamer niet snel groeien, maar is gegroeid en vandaag zijn vijf kamers. Zeventien jaar geleden kreeg ik in ne van de twee kamers en vond, onder vele pessoasm een ​​meisje dat zichzelf als Mariana gepresenteerd. Ik wist het niet, nog niet, maar het zou de vrouw van mijn leven, waarmee ik alles en die meer dan ik verdien te delen. Ik weet niet hoe veel verhalen als de mijne en de Mariana er echt gebeurd is, maar ik weet uit intuïtie, waarvan vele zijn. Hercules, Ik kende hem niet in het leven, en voor mij, dat is een schande. Ik hoop van harte dat u, waar u ook bent, kunt u deze tekst leest, zie mijn verklaring en krijg ons hart al de dankbaarheid en liefde hebben wij voor u. Degenen die het nummer wilt weten een saaie ruimte voor seropositieve in UOL, deze klikt u gewoon link.

Vandaag wil ik het hebben over een persoon heeft gescoord en heeft me veel geleerd .. zelfs op zijn slechtst ....

Had al over geschreven hier, maar weet niet wat er gebeurd is, dat kreeg blanco pro Claude.

Het gaat over mijn lieve president .... misschien sommige mensen hier die wonen of woonden kamer hiv UOL, hebben gekend, de Hercules.

Teclava van tijd tot tijd met hem, er waren niet echt vrienden, maar ik voelde me altijd een grote genegenheid voor hem, een dankbaarheid dat hij gaf me die kleine kamer .. dat velen vandaag de dag denken dat was louter goedheid van UOL, iets dat niet was en wie het gemaakt in 1997 en dus vertelde me dat hij woonde alleen in haar .. hoop voor iemand te gaan ...

Hoe dan ook, ik voelde me dankbaar .. want dat gaf me heel weinig ruimte, maakte me echt stoppen met een "walking ramp", de macht vent, delen verhalen, ervaringen en nieuwe vrienden te maken.

Was een tijd zonder toegang .. iets meer dan een week .. en toen ging ik meteen aan de muur .. om te zien of het nieuw was .. en zie .. qd verschillende boodschappen over Hercules, werd hij toegelaten tot de ICU bijna sterven ... Ik was in shock .. wanhopig om iets anders te weten, het was in het ziekenhuis, bezoektijden etc. ...

Zorg elke dag w / er om te zien hoe hij was, maar zoals ICU was, kon me niets vertellen ... totdat hij verbeterd en was p / kamer .... zei dat het bijna een wonder, want hij was echt slecht .. maar goed .. hij was nu beter, geen leiding, geen sonde ... en ik haalde diep adem, nam moed en ging er om hem te zien ... was met vlinders in mijn buik, ik wist niet of hij zou willen om me te ontmoeten en me niet eens herinneren .. of liever, mijn nick ...

Want dan waren we nicks ... Maar diep adem en kwam de kamer binnen .... daar zag .. een bed, een man van sterke eigenschappen, lichaam uitgehongerd en zeer zwak .... kijken naar me raar .. en ik .. alle memorabilia, opende een lachen en omhelsde hem ... zeggende:

Hercules, Ik ben Lunaluz ...! Ik denk dat hij niet meer wist ... maar ik heb niet schelen .. Ik bleef met mijn glimlach en probeerde wat intimiteit doen alsof ze betere dingen vloeien ...

Ik begon hem bijna elke dag te bezoeken en als ik verpleging assistent, zorgde voor hem als hij kon .. hij eerst niet leuk .. niet schamen .. maar langzamerhand gewend geraakt aan mijn aanwezigheid en vasthoudend lachen ...

Hij werd bijna genezen van een longontsteking verschrikkelijk .. maar haar lichaam was zwak, die nodig is om sterk te zijn om high te worden ..... maar dat deed hij niet eten .. kon niet eten, zou niet eens medicijnen te nemen .... hij was moe van zijn 13 + jaar Hiv ... wilde uit ...

Hij vroeg me zelfs om hem eruit te komen van dit alles .. maar .. wat kan ik doen? ...

Aan degenen die hem kenden en wisten dat het zijn genie .. nougat .. koppig ... soms heeft hij zelfs vervloekt mij, maar ik weet dat ik was gewoon ventileren ... was zijn weg ... en ik leerde van hem houden ... en dat handigheid hetzelfde .... toen hij gekraakt een glimlach voor mij in dat bed .. ah ... dat geluk geleidelijk .... Ik denk dat hij verliefd op me was ... tb

Ik ging niet meer naar hem te bezoeken voor een week ..... en qd ging de message board ... bum .... Ik was nog aan het lezen .. hij net overleden ... het me vermoord, ik walgde .. niet voldeed ... en een moment voelde zelfs woede het .. dacht dat hij zou harder gevochten hebben ... en ik dacht .. "AIDS gewonnen" .... maar dan .. ik was kalmerende .. en realiseren dat hij niet zwak geweest was hij sterk geworden was .. Hercules .. net als de verhalen ... hij vocht, vocht ... volhardde, geschapen weinig ruimte voor iedereen, inclusief zichzelf, kan beter opschieten met de bug .. maar ... gewoon niet meer werken .. zijn lichaam was erg zwak en niet meer meer kan uw geest te volgen ... en hij niet kon staan ​​...

AIDS niet winnen ... hij was immens sterker dan haar ... hij won de BATTLE ... en heeft nog steeds een groot wapen voor ons ... qd komt iemand hopeloos, diepbedroefd dat weinig ruimte virtuele .. herinner me hem, gedenk mij in andere keren ... en ik besef hoeveel was JORGE HERCULES! ...

En altijd zal My Darling PRESIDENT zijn.

Dit is een verhaal dat maar weinigen kunnen vertellen!

Dit is de enige blog "Still ON LINE" die deze prijs en deze toewijding heeft ontvangen. De blog met dezelfde status was Solidariedaids, van Paulo Giacommini. Helaas kan ik de link en de communicatie dit niet vinden en hij is erg moeilijk
Soropositivo.Org
Unieke Blog On Line over dit thema om deze prijs te hebben ontvangen door de Academische Jury


Aanbevolen literatuur op deze blog

Suggesties voor lezen

2 Het lijkt erop dat hier een debat begint! toetreden

Hi! Jouw mening is altijd belangrijk. iets te zeggen? Het is hier! Nog vragen? We kunnen hier beginnen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid

 Whatsapp WhatsApp ons
%d Bloggers als volgt uit: