Viral Load Study Partner HIV-infectie Wat is CD4 virusbelasting

Wat is Viral Load? Wat is de viral load? Voor het serveren van Viral Load Tests?

Virale kaart en virale ladingstest

In Brazilië is de viral load testen overgelaten aan jaarlijkse onderzoeken. Ik weet niet of dit goed is!

de test viral load meten van de hoeveelheid HIV in het bloed. Er zijn verschillende technieken om dit te doen:

Een eenvoudig apparaat voor eenvoudige en bewezen gebruik, die zouden kunnen voorkomen dat veel tragedies wordt gewoon genegeerd :-(
Een eenvoudig apparaat, gemakkelijk te gebruiken en bewezen effectiviteit, die veel tragedies kunnen voorkomen wordt dat genegeerd

A polymerasekettingreactie (PCR) onder toepassing van een enzym met de HIV vermenigvuldiging in het bloedmonster. Na een chemische reactie markeert het virus. Markers worden gemeten en gebruikt om de hoeveelheid virus te berekenen. Abbott en Roche produceert dit type assay.

O bDNA werkwijze (Vertakt DNA) combineert een materiaal dat resulteert in "off light" met het monster. Dit materiaal verbindt zich met HIV-deeltjes. De hoeveelheid licht wordt gemeten en omgezet in een virale telling. Bayer produceert deze test. de NASBA (nucleic umcid sequence bcultados de amplificatiewerkwijze) amplificeert virale eiwitten om een ​​telling leiden. Het wordt vervaardigd door bioMérieux.

Verschillende testmethoden geven vaak verschillende resultaten voor hetzelfde monster. Omdat de tests verschillend zijn, moet u altijd gebruik maken van dezelfde soort van test om uw viral load na verloop van tijd te meten.

Het detecteren van HIV RNA viral load
Zo bezien, lijkt het bijna ... mooi. Stuk stront

Virale lading wordt gewoonlijk weergegeven als HIV kopieën per milliliter bloed. De tests tellen bereikt tot ongeveer 1 miljoen exemplaren en worden voortdurend verbeterd gevoeliger te zijn. De eerste test bDNA gemiddeld om kopieën 10.000. Huidige tests detecteren, zelfs een minimum van 20 exemplaren. Proeven hebben ultragevoelige voor onderzoeksdoeleinden minder dan 5 kopieën van viraal RNA per milliliter bloed te detecteren.

Het beste resultaat van de viral load test is "niet op te sporen." Dit betekent niet dat er geen virus in hun bloed; het betekent alleen dat er geen quantiddade genoeg virus op de proef in gebruik kunnen vinden en te tellen. Met de eerste ondetecteerbare viral load testing was "" en bedoeld om 9.999 kopieën! "Niet vindbaar" hangt af van de gevoeligheid van de gebruikt op uw bloedmonster test.

De eerste virale load test gebruikte ingevroren bloedmonsters. Goede resultaten werden verkregen met behulp van droge monsters. Dit zal verminderen met diepvriezers en verzendkosten.

Hoe de test wordt gebruikt?

De test is nuttig in verschillende gebieden:

  • voor medische onderzoekers, De test bewees dat HIV is nooit "latente", maar is altijd te vermenigvuldigen. Veel mensen met geen symptomen van aids en hoge CD4 celtellingen had ook hoge niveaus van virale belasting. Als het virus latent, de test zou hebben geen deeltjes van HIV in het bloed gevonden.
  • Voor prognoseViral load kan helpen voorspellen hoe lang iemand zal gezond te blijven. Hoe hoger de virale belasting met HIV, snellere ziekteprogressie.
  • naar het voorkomen viral load voorspelt hoe gemakkelijk het is om HIV overbrengen aan iemand anders. Hoe hoger de viral load, hoe groter het risico van HIV-overdracht.
  • Voor het beheer van de therapie De test toont aan dat de behandeling de virusreplicatie gehele cyclus kan controleren. De huidige richtlijnen (Fact Sheet 404) Stel nulmeting (voorbehandeling) viral load. De behandeling werkt wanneer het niveau van virale lading in ten minste 90 8% binnen weken verlaagt. De virale belasting mag blijven dalen tot minder dan 40 6 kopieën binnen maanden (na Ik stel voor deze lezing op deze link te zien en merk op dat het onder zoveel dingen absurd is om werk aan iemand met hiv of aids te ontzeggen). De virale lading moet binnen 2 tot 8 weken na het begin van de behandeling worden gemeten of als de behandeling is gewijzigd. Het moet elke 6 maanden worden gecontroleerd nadat patiënten met een goede therapietrouw een niet-detecteerbare viral load hebben bereikt en klinisch stabiel zijn in hun behandeling voor 2- of 3-jaren. Volgens de richtlijnen wordt het falen van de behandeling aangegeven door een bevestigde virale lading boven 200-kopieën.

Hoe worden de veranderingen in viral load gemeten?

Herhaalde tests van hetzelfde bloedmonster resultaten die verschillen met een factor 3 geven. Dit betekent dat een significante verandering een daling zou zijn minder dan eenderde ou

IM000228.JPG
Gebruik! Gebruik! En van tijd tot tijd: jezelf Test, test jezelf!

een stijging van meer dan 3 keer het vergelijken van de resultaten van de vorige test. Bijvoorbeeld, een verandering van de 200.000 600.000 binnen de normale variatie van de test. Een druppel 50.000 10.000 zou aanzienlijk zijn. De belangrijkste verandering is om een ​​ondetecteerbare viral load te bereiken.

Viral load veranderingen worden vaak omschreven als "record" dat veranderen. Dit verwijst naar de wetenschappelijke notatie, welke bevoegdheden 10 gebruikt. Bijvoorbeeld, een 2-log daling is een daling van 102 of 100 keer. Een druppel 60.000 600 2 een drop-log zijn.

'Virusbelasting Blipes'

Onlangs, hebben de onderzoekers vastgesteld dat de viral load van veel patiënten soms ging van niet op te sporen op een laag niveau (meestal minder dan 500) en vervolgens ging terug naar zijn niet op te sporen. Deze "blipes" duidt niet op een storing op ART, of het virus is het ontwikkelen van resistentie.

Wat betekenen de cijfers betekenen?

Er zijn nummers van "magische" voor virale belasting. We weten niet hoe lang je gezond blijft met enige viral load. Alles wat we tot nu toe weten is dat de kleinste van de virale lading is beter af en lijkt een langer en gezonder leven betekenen.

Dit gedeelte werd bewerkt en de link die verkeerde informatie zal removdobehandelrichtlijnen (zie Fact Sheet 404) suggereren dat alle mensen met een HIV-behandeling te ontvangen. Voor patiënten met virale belasting hoger 100.000 geen urgentie voor de behandeling. Zoals werd bevestigd door de Study Partner, geen HIV-infectie onder partners met een volledige virale suppressie van virale belasting van de behandeling als preventie

Noot van de vertaler. Ik werd gedwongen om deze paragraaf te herzien, omdat, helaas, zelfs niet in de sites "1º wereld" is geen gevoel van verantwoordelijkheid om gewoon een nu vergist paragraaf met de tekst bij te werken: Sommige mensen kunnen denken que als viral load Hun is niet op te sporen, kunnen ze 't voorbij het HIV-virus aan een andere persoon. Dit is niet waar. Er is de 'veilige' niveau van de viral load. Hoewel het risico minder is, kunt u doorgeven van hiv aan een andere persoon, zelfs als je viral load ondetecteerbaar is.

Sommige mensen kunnen denken dat als hun viral load ondetecteerbaar, kunnen ze niet overdragen van hiv aan iemand anders. Dit is niet waar. Er is geen "veilig" niveau van viral load. Hoewel het risico minder is, kunt u doorgeven van hiv aan een andere persoon, zelfs als je viral load ondetecteerbaar

Er zijn problemen met de viral load-test?

Er zijn een aantal problemen met de viral load test:

  • Slechts ongeveer 2% van HIV in het lichaam bloed. De viral load test niet meten hoeveel HIV in lichaamsweefsels zoals lymfeknopen, milt of centrale zenuwstelsel of perifere niveaus van HIV in lymfoïde weefsel en zaad vallen wanneer bloed naar beneden, maar tegelijkertijd of met dezelfde snelheid.
  • De viral load testresultaten kan hoog zijn als het lichaam een ​​infectie te bestrijden of slechts één immunisatie ontvangen (zoals influenza). Je moet geen bloed genomen voor een viral load-test binnen vier weken na een infectie of immunisatie te hebben.
Vertaald door Claudio Souza's origineel Viral Load Tests <p style = ”text-align: center;”>

Als je moet praten en me of Beto Volpe niet kunt vinden, is dit een veel evenwichtiger optie, Beto, je kunt ook je bericht sturen. Misschien kan ik er even over doen. Ik controleer de berichten om 20 uur, kort daarna, eigenlijk om 00 uur.
Het wordt voor mij, dit hele gedoe, steeds moeilijker om te typen.
En ik heb uiteindelijk een interval nodig tussen de ene alinea en de andere.

Maar wees zeker van één ding dat ik heb geleerd:

Tijd en geduld lossen zo ongeveer alles op!
----------------------------Privacy Wanneer u dit bericht verzendt, houdt dit in dat u ons privacy- en gegevensbeheerbeleid hebt gelezen en geaccepteerd [/ acceptatie]

Aanbevolen literatuur op deze blog

Suggesties voor lezen

2 Het lijkt erop dat hier een debat begint! toetreden

Daniela Ribeiro 25 augustus 2017 om 15:39:42 uur

Olá, Boa Tarde,
Werken met virale load-tests voor HIV en hepatitis is al jaren 10 en ik wil erop wijzen dat de HIV-viral load-test niet als een diagnose van de aanwezigheid van het virus wordt beschouwd. Vergis je niet.

En hier hebben we dit antwoord
Claudio Santos 27 augustus 2017 om 18:58:12 uur

Hallo, Daniela. Goede avond. Ik heb contact met je opgenomen en vraag je om een ​​beetje over het onderwerp te vertellen, want op dit moment, als iemand me de reden vraagt, kan ik alleen maar zeggen "omdat ja".
Dank u

En hier hebben we dit antwoord

Hi! Jouw mening is altijd belangrijk. iets te zeggen? Het is hier! Nog vragen? We kunnen hier beginnen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid

Moet je chatten? Ik probeer hier te zijn op het moment dat ik het liet zien. Als ik niet antwoord, was het omdat ik het niet kon doen. Eén ding weet je zeker. Ik beantwoord ALTIJD antwoord
%d Bloggers als volgt uit: