En de vier nachten

Standaardafbeelding

Street minor? Ja, dat deed ik! En ik schaam me er niet voor. Ik moest een keuze maken en het beste doen wat ik kon: een kans om te overleven op straat was gemakkelijker dan zes jaar geleden te moeten overleven "in de handen van mijn vader"!

Ik erken en bevestig dat het veel zelfliefde, veel vasthoudendheid en veel leed kostte. maar ik wist niet dat ik de eerste twee dingen had en ik wist niet hoe de derde eruit zou zien. Maar ik had allebei, ook al wist ik het niet, en ik was sterk genoeg, door Gods wil, om de derde te doorstaan. Ik weet niet of ik het deed. Maar goed, ik weet dat sommige mensen zich dat nog herinneren.

De winter
Ik en Maria, op een dag.

Ik heb een hoge prijs betaald voor liefhebben!

Voortijdige dood .... Deze tekst behandelt dit. Van mijn eerste bijna vroegtijdige dood

Er waren vier "Frosty Hell" nachten!

Misschien is het behagen mijn boek, misschien niet, maar het is een duidelijk voorbeeld van wat was mijn "teenage"

Vrouw dragen van Santa Claus hoed en zonnebril te luisteren naar muziekIn een duizend en 976 toen ik twaalf was en al vertrokken naar huis niet in de handen van mijn vader om te sterven, de winter was ook, want het is niet langer met de pijnlijke uitzondering deze winter 2016 , wat de koudste is sinds tweeëntwintig jaar geleden, toen ik, nieuwsgierig, Ik merkte dat ik HIV-positief was en ik was weer op straat ...

Laten we eerlijk zijn ... Het is een feit dat ik in 1976 (laat me me numeriek uitdrukken, alstublieft) herinneren dat het erg koud was en dat alle kleding die ik had een shirt was dat, ik zou het durven zeggen, het prototype van de fitnessoverhemden van de huidige tijd, met het verschil dat de hedendaagse, hoewel integraal met betrekking tot het weven, ook geen warmte opsluit en "transpireert met gemak". Degene die ik die winter droeg, was niet helemaal zo; het was een "netwerk" lint "met elkaar verweven linten, alsof het een net was en het grootste deel van de borst en rug werden letterlijk blootgesteld aan de kou en de wind.

Ik herinner me niets van wat ik als een broek droeg, maar ik was blootsvoets, had geen schoenen of sokken en ik, zoals de meeste straatmensen, Ik was smerig.

Vier nachten en vier dagen is het maximum dat een mens kan weerstaan ​​voordat hij kwaad wordt

Dit ... Onthoud dat, van vuiligheid en de manier waarop mensen naar mij keken ze snijden meer dan de ijzige wind zelf van die nachten.

Het is een feit dat het koud was, en ik wist dat de temperatuur, want 'in mijn Nachtwacht ' waar ik moest een bepaalde rite van territorialiteit waarin werd vastgesteld dat ik niet zou moeten gehoorzamen, het verlaten van het Viaduct thee, venturing in de' Vierkante van de Patriarch ".

Het was mijn plicht om te keren en terug te keren. En toen zag ik het uur en de temperatuur, zeer goed blootgesteld aan de top van het gebouw dat toebehoorde aan of toebehoorde, ik geef geen verdomd, aan een bepaalde "bankinstelling".

Ik had al vier nachten geslapen, want ik wist, meer door instinct dan door een andere reden, dat ik zou sterven als ik sliep.

Vandaag zou ik zijn gestorven aan hypothermie, een mooie naam om te zeggen dat iemand midden op het openbare plein stierf onder de onverschillige blikken van degenen die passeren, onverschillig, zonder enig idee te hebben van "Hoe zal de toekomst zijn"...

dakloos

Vier Frosty Nights. En Sleep Would Have Hypothermia Generated

Ik kwam terug en het was ongeveer twee uur 's morgens en de temperatuur die door de thermometer werd geregistreerd was vier graden Celsius ... Ik voelde mijn voeten of mijn handen niet (vandaag heb ik last van perifere neuropathie HIV en veel, maar ik voel mijn handen; Ik typ alleen met de indicatoren, bewogen over het toetsenbord bij de handen, die ik nauwelijks voel (...).

Ik was moe, het was al de vierde nacht en de kou bleef slecht. Ik had niet de basisgedachte om een ​​aantal kartonnen dozen te kopen en er in te schuilen, ik wist dat niet, niemand heeft het me geleerd en ik heb dat niet gezien en, als ik dat deed, noemde ik niet "lé com cré". Ik liep niet snel, heel erg vermoeidheid, pijn in de benen, in het lichaam, of in wat ik nog steeds van mijn lichaam kon voelen en langzaam liep ik over, terug naar de regio Praça da República, “mijn territorium. Of een deel ervan. De regio waar ik doorheen kon reizen was onderdeel van Avenida Ipiranga, Rua do Arouche, Largo do Arouche tot Rua dos Gosmões tot Avenida Rio Branco. Nooit oversteken naar de zijkant van de "mond van het afval", want ik zou zeker niet de wildheid overleven die die plaats was; er was een variant waarmee ik Avenida São Luiz kon afleggen, maar het zat vol met 'Call Boys' en ik wilde niet met hen worden verward ...

Als God me had gewaarschuwd ... zou ik hetzelfde zijn gegaan

Hercules

dakloos

Dit is het deel dat niemand ooit zal weten ...

Ik had stopplaatsen; tijdelijke stop vijf tot tien minuten, in winkels die we kenden als "arcades" die tegenwoordig "arcade" worden genoemd. Het was de tijd van de man die voor de doos zorgde om te beseffen dat ik dezelfde was als altijd (minderjarig) en me uitschakelde.
Ik volgde de Avenida Rio Branco en had, ja, de mogelijkheid om te gaan door middel van het aan de breedte van de Paiçandu maar we kozen niet waarom, naar rechts en ga door Ipiranga naar 24 mei, waar ik ging naar links en ik vertrokken weer naar de Chá Viaduct, respect voor de impliciete limit en weer, het zien van de tijd en temperatuur.

Ik hield van deze klokken, zelfs op ijsnachten.

Soms hoorde ik de bel van het klooster van Sint-Benedictus, en ik moet bekennen, ik vond het geluid van de klokken ... (ik ben een audiofiel en graag geluiden op te nemen ... Er zijn een aantal nummers die ik meteen de eerste noot kan herkennen, zelfs als het wordt aangeraakt vrachtprijs terug, zoals in het geval van New York, New York met Frank Sinatra, een triple ring ruis in de gerechten is onmiskenbaar, zelfs van "naar voren brengt") ... de klokken, de klokken geholpen om de tijd tb af te bakenen ze hadden een logica van het spelen van een kwartier, twee uur durende slaapkamers, drie kwartier met een hogere toonhoogte klokken, en speelde goed, de "vier kwartier" en dan een bel ik gedacht immense , belde de tijd in vraag: Doooooooom, dooooooom, dooooooooooom ....

AIDS - Dit is niet het einde

dakloos

En de stilte keerde terug. Drie in de ochtend, nog een ronde voltooid. Ik was meer dan uitgeput, ik stond op de drempel van mijn kracht en het was zo koud dat de straten helemaal leeg waren toen ik een bank zag op de promenade (die niet eens bestaat) van Rua Barão de Itapetininga en ik kocht het idee dat gaan zitten, Ik blijf daar een paar minuten staan, het zou me geen pijn doen ...

dakloosVerraden door mij na vier nachten

Na zitten, het reliëf op de benen Ik stelde voor dat ik het lichaam kon strekken en liggen er zonder slaap, ook al was het vijf minuten.

En zonder na te denken, op elke manier afgeslacht, legde ik naar beneden en minder dan tien seconden later, viel ik in slaap.

Het begon zachtjes te regenen en ik voelde me alsof miljoenen red-hot pins me brandden, wist ik wat het was, werd de naderende dood en ik heb geprobeerd om wakker te worden! Ik herinner me dat ik, in de geest, hard gevochten om de controle over het lichaam terug te krijgen om op te staan ​​en weer te lopen, maar ik kon niet, en plotseling, een schok ...

Een tweede en een derde stap, dit, brutale!

En ik werd wakker.

Het mag geen HIV zijn. Je lichaam kan somatiserende symptomen hebben

Er stond een geparkeerde politieauto, een van de 'gevreesde caravans', met het achterste deel (de uitlaatdemper) al open en de officier zei dat ik naar binnen moest gaan. Het was niet de eerste keer dat ik werd vastgehouden voor navraag (dit gebeurde altijd en God weet waarom, godzijdank, ik werd niet naar FEBEM verwezen.

"De Staatsstichting voor het welzijn van minderjarigen".Het is beter om stront met grind te eten dan om op FEBEM te vallen, dus ik kreeg te horen ...

Behalve dat ik niet was vastgehouden voor onderzoek en ik wist het nog steeds niet. Wat me opviel was dat nadat ik daar achter de "strip" in kwestie was opgesloten hij de auto bestuurde met een snelheid die niet normaal was en in minder dan 5 minuten, geloof ik, hij in het derde district was.

Hij heeft me niet naar de gevangenis gebracht, hij heeft me aan niemand laten zien en heeft me in de theesalon gezet ...

dakloos

After Four Nights, A Relief

Bankthee, die werd gebruikt om dronken dronken te ontmoedigen totdat ze van de stapel waren hersteld.

O "Strip" vertelde me om loop niet weg (Ik zou niet uit of ze kunnen me geven) en al snel kwam hij met een kruik, ik geloof dat een pint en een half vol van koffie met melk en een zak met veel brood met boter op de plaat nog warm en vertelde me om te eten .

Ik zou hebben gegeten, ook al zei hij dat hij niet moest eten, want ik had al twee of drie dagen niets in mijn maag gehad.

Hij ging weer weg en toen hij terugkwam, bracht hij me een T-shirt, een jas, een paar sneakers en een paar broekjes.

Hij zei me om te veranderen en te proberen te slapen.

En dat deed ik ook! Toen het tijd was voor de verandering van dienst, maakte hij me wakker en zei dat ik moest vertrekken. Vreemd genoeg was de dag zonnig ... ik herinner me hem nog steeds en zijn trekken.

Hij was een man met grijs haar, misschien met 50 jaar, weet het niet, met een baard had geen betrekking op het hele gezicht, misschien wel de baard woord niet correct is, en ja, karbonades, te grijs, een grijze snor en lichte ogen, denk grijs ...

De grijsogige man redde mijn leven nadat ik het laatste moment had verlaten

Hier, op dit punt, kan ik kijken naar de ruimte en projecteer het beeld van je gezicht. Ik zag hem nooit, ik weet niet hoe hij heet ...

Maar, indien ooit, hierin leven of de volgende heeft hij nodig een enkele ziel die van zijn goedheid getuigt, dat zweer ik, voor al het heiligste en voor al het meest profane (ja, ja! Ik ben tot het uiterste gegeven) Ik zal er zijn, omdat het niet voor hem was, en ik zou hier niet meer zijn.

Jackye, de bij (maakt zum, zum) 10 jaar met hiv

Een beetje meer om te lezen

Eén persoon heeft al iets gezegd !!! En jij wordt buitengesloten!

Claudio Santos de Souza 20 maart 2017 om 08:24:31 uur

Friend. In eerste instantie wil ik zetten dat dit een vrijwilliger en soms ontvangen een donatie dat jaar de operationele kosten die ik echter niet uw vraag (en de manier waarop zie dat je me te behandelen alsof ik een verplichting om had helpt antwoord, verlies ik elk verlangen om te reageren). Het gebeurt dat mijn moeder est'há twee maanden op de intensive care na een cardio ademstilstand. Meestal heb ik altijd antwoord, maar helaas heb ik niet gezien. Dus, stel ik voor dat u de Dial AIDS in 0800 16 25 50 bellen en zij voldoen aan de termijnen). Wat mij betreft, heb ik beantwoord hoe en wanneer ik kan! En de gebiedende wijs van de vraag respons maakt me missen veel van mijn verlangen om te schrijven. Als u wilt, is hier vervangen de post en geef het toe, kan uw vraag te hebben om de doos SPAM hebben dus onmogelijk te beantwoorden, zijn er uitzicht op het feit dat ik niet kijken spam voor de hand liggende redenen geweest;

En hier hebben we dit antwoord

Hi! Jouw mening is altijd belangrijk. iets te zeggen? Het is hier! Nog vragen? We kunnen hier beginnen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid

%d Bloggers als volgt uit: