Viral Load Diversen Nieuws Meer dan 50 artikelen

Verschillende nieuwe kandidaten in de drug pijplijn voor HIV besproken op de conferentie

Kirsten White bij CROI 2017. Foto door Liz Highleyman, hivandhepatitis.com
Kirsten White bij CROI 2017. Foto door Liz Highleyman, hivandhepatitis.com

De conferentie over retrovirussen en opportunistische infecties dit jaar (CROI 2017) gehouden vorige maand in Seattle, inclusief presentaties over verschillende nieuwe antiretrovirale geneesmiddelen in ontwikkeling, als gevolg van een meer robuuste pijplijn dan we gezien hebben in de afgelopen jaren.

Hoewel moderne antiretrovirale therapie (ART) is zeer effectief en goed verdragen door de meeste mensen met HIV hebben meer beschikbare geneesmiddelen die werken op verschillende manieren, biedt meer mogelijkheden voor de ontwikkeling van optimale programma.

Enkele experimentele middelen besproken CROI vertegenwoordigen nieuwe klassen van geneesmiddelen die anders werken bestaande antiretrovirale geneesmiddelen, waaronder capside-remmers (opent in een ander tabblad, op een andere site, in het Portugees) in eerste studies en Monoklonale antilichamen (Opent in wikipedia) nu in menselijke proeven late fase.

Monoklonaal antilichaam molecuul model

Andere presentaties gericht op de volgende generatie kandidaten in het gezin antiretrovirale klassen. Aangezien de gebruikte geneesmiddelen zijn zeer effectief voor de behandeling van HIV, zijn onderzoekers die incrementele voordelen op het gebied van grotere tolerantie en gemak - zolang werkende geneesmiddelen - evenals nieuwe mogelijkheden voor pre-exposure profylaxe of PREP HIV.

GS-9131

reverse transcriptaseremmers nucleoside / nucleotide (NRTI's) het toevoegen van een gebrekkige werking bouwsteen, het beëindigen van de DNA-streng als het reverse transcriptase-enzym van HIV probeert viraal genetisch materiaal te kopiëren.

Kirsten White, Gilead Sciences, gepresenteerde resultaten van GS-9131, een NRTI die werkt tegen HIV met resistentie tegen andere geneesmiddelen in deze klasse.

GS-9131 een prodrug analoog GS-9148 adenosine nucleotiden. Tenofovirdisoproxilfumaraat Gilead alafenamida en tenofovir zijn ook analogen van adenosine nucleotiden; Alle andere goedgekeurde NRTI's nucleoside analogen, die een extra bewerkingsstap nodig om actief te worden.

De GS-9131 omgezet in de GS-9148 actieve difosfaat in lymfocyten. Het lijkt een lage potentie voor mitochondriale toxiciteit en minimale accumulatie in de nieren, wat een nadeel van tenofovir is hebben.

In laboratorium celkweken, het GS-9131 vertoonde een krachtige activiteit tegen alle bekende subtypen van HIV-1 (A, B, C, D, E, F, groep O en N) en tegen HIV-2. De stroom werd niet beïnvloed door NRTI resistentie mutaties waaronder K65R, M184V, meerdere analoge mutaties van thymidine of zullen T69 invoegen. Ik had een hoge barrière weerstand met meerdere mutaties nodig zijn om een ​​verminderde gevoeligheid geven. Aangetoond additief synergistische activiteit, en tot nu toe geen interacties met verscheidene andere antiretrovirale middelen.

"De GS-9131 een aantrekkelijke kandidaat voor een dagelijkse dosering in combinatie met andere antiretrovirale geneesmiddelen bij patiënten met resistentie tegen NRTI's en beperkte behandelingsmogelijkheden," de onderzoekers geconcludeerd.

MK-8591

Een paar studies onderzochten de MK-8591 Merck EFDA ook bekend als een reverse-transcriptaseremmer translocatie langwerkende nucleoside dat bindt aan de actieve plaats van het polymerase HIV reverse transcriptase.

Het onderzoek gepresenteerd op CROI vorig jaar bleek dat MK-8591 was zeer krachtig in dierstudies en mensen. Een enkele orale dosis de intracellulaire geneesmiddelconcentraties gewenste langer dan een week en een injecteerbare formulering van langdurige werking kan effectief geneesmiddel te handhaven dan zes maanden.

Jay Grobler Merck gemeld dat MK-8591 bereikte hoge concentraties in lymfoïde weefsel in muizen, suggereert het potentieel om HIV-replicatie te bestrijden lymfeklieren. De drug toonde ook goede verdeling voor rectale en vaginale weefsel bij apen, licht werpen op hun mogelijke geschiktheid voor PrEP.

"De niveaus van MK-8591- [trifosfaat] bereikt in de rectale en vaginale weefsel vergelijkbaar met de niveaus van tenofovirdifosfaat waargenomen in het rectale weefsel van mensen behandeld met tenofovirdisoproxilfumaraat [TDF]," de onderzoekers geconcludeerd. "Gezien de aanzienlijk grotere macht MK-8591 (IC50 = 0,2 nM) in vergelijking met TDF (IC50 = 73 nM), suggereren deze gegevens MK-8591 nuttig voor profylaxe bij mannen en vrouwen."

In een afzonderlijke studie, onderzoekers toonden aan dat Merck MK-8591 is een zeer krachtige remmer van HIV-2. De drug is ongeveer vijf keer meer actief tegen HIV-2 dan tegen HIV-1 en het virus bepaalde antiretrovirale resistentie mutaties werd beschouwd als "overgevoelig" naar MK-8591.

Elsulfavirine

Robert Murphy van de Northwestern University en collega's presenteerde de bevindingen op een nieuwe non-nucleoside reverse transcriptase-remmer (NNRTI), Elsulfavirine of VM1500A, wordt ontwikkeld door San Diego-based Viriom.

Na de eerste veelbelovende studies, een orale dosis 20 mg eenmaal daags Elsulfavirine Elpida prodrug werd geselecteerd voor verder onderzoek. Het geneesmiddel blijkt een potentieel langdurige werking hebben, met een halfwaardetijd van ongeveer acht dagen.

De onderzoekers voerden een klinische trial fase 2b vergelijken van eenmaal daags Elpida versus efavirenz (Sustiva), beide met tenofovir DF / emtricitabine (de drugs in Truvada) in 120 mensen met hiv, niet eerder behandelde.

In week van de behandeling 48, 81% van Elpida receptoren en 74% van efavirenz ontvangers hadden HIV RNA <50 kopieën / ml. Onder de deelnemers met een baseline viral load boven 100.000 kopieën / ml, respons waren 78 68% en respectievelijk. Geen ontvanger leed virologisch falen, gedefinieerd als twee opeenvolgende virale belasting boven 400 kopieën / ml.

Bijwerkingen die verband houden met het geneesmiddel waren ongeveer vaker de helft van de Elpida groep vergeleken met de groep met efavirenz (37% versus 78%, respectievelijk), en slechts één ontvanger Elpida vroeg gestaakt als gevolg van bijwerkingen vergeleken met zeven in groep met efavirenz. Hetzelfde wordt waargenomen bijwerkingen van het centrale zenuwstelsel (27 50% versus%, respectievelijk).

"Dit 48 weken durende studie toonde aan virologische en immunologische effectiviteit equivalent van ART regimes zoals Elpida of efavirenz bij patiënten die geïnfecteerd zijn met HIV-geïnfecteerde 1 met HAART", concludeerden de onderzoekers. "Elpida was aanzienlijk veiliger dan efavirenz gebaseerde therapie, het aanbieden van een beter getolereerd alternatief voor een behandeling met efavirenz."

Op basis van deze bevindingen wordt de Viriom nu het testen van formuleringen van Elsulfavirine ingespoten één keer per week oraal en langer werkende, en coformulações, volgens een persbericht van het bedrijf.

GS-PI1

Met betrekking tot HIV-proteaseremmers, John verbinding Gilead bevindingen op GS-PI1, een nieuwe protease-inhibitor met potentieel voor orale dosering eenmaal daags onversterkt.

Hoewel Gilead domineren de markt van anti-HIV drugs in het algemeen, niet over een goedgekeurd proteaseremmer. Bestaande proteaseremmers worden gebruikt met een geneesmiddel-versterker of booster, die de waarschijnlijkheid van interacties met andere geneesmiddelen verhoogt.

GS-PI1 aangetoond potente activiteit tegen HIV in het laboratorium celculturen. Hij had een grotere activiteit tegen resistent virus dan atazanavir (Reyataz) of darunavir (Prezista). We hadden een hoge weerstand barrière in vitro. GS-PI1 toonden een goede orale biologische beschikbaarheid en de halfwaardetijd 13-14 uur bij ratten en honden.

GS-PI1 "een nieuwe generatie van HIV protease inhibitoren met mogelijke combinatie in een enkele pil," de onderzoekers geconcludeerd.

Cabotegravir

Tenslotte zoek naar de integrase remmers onderzoekers gepresenteerde gegevens op een nieuwe formulering van langdurige cabotegravir behulp nanodeeltjes.

Zoals eerder gemeld, de injecteerbare langwerkende cabotegravir meer rilpivirine eenmaal per vier tot acht weken gehandhaafd virale suppressie in week 48 bij mensen die ART standaard schema geschakeld met een ondetecteerbare viral load. Injecteerbare Cabotegravir alleen wordt ook bestudeerd voor PrEP, maar vonden de onderzoekers dat het geneesmiddel sneller dan verwacht werd geabsorbeerd, wat betekent dat PrEP zou waarschijnlijk moeten worden gegeven om de twee maanden in plaats van drie.

De nieuwe formulering van cabotegravir genaamd NMCAB, beheert het geneesmiddel in kleine deeltjes ontworpen om het meer langzaam los. In het laboratorium celculturen, werd NMCAB efficiënt geabsorbeerd door de macrofagen, met slow release meer dan 30 dagen volgehouden. Toonde antiretrovirale activiteit houden aan tot dagen 30 - beter dan de oudere formulering van injecteerbare cabotegravir. De NMCAB was langzamer geëlimineerd bij muizen, resulterend in drug niveaus maal hoger dan zes tot acht weken na injectie dan waargenomen met eerdere formulering 300.

De onderzoekers gaven aan dat ze ook werken aan een formulering van langwerkende nanodeeltjes veel gebruikte integrase inhibitor goedgekeurd dolutegravir (Tivicay).

Liz Highleyman Geproduceerd voor de Aidsmap ism hivandhepatitis.com Gepubliceerd: 15 maart 2017

Als je moet praten en me of Beto Volpe niet kunt vinden, is dit een veel evenwichtiger optie, Beto, je kunt ook je bericht sturen. Misschien kan ik er even over doen. Ik controleer de berichten om 20 uur, kort daarna, eigenlijk om 00 uur.
Het wordt voor mij, dit hele gedoe, steeds moeilijker om te typen.
En ik heb uiteindelijk een interval nodig tussen de ene alinea en de andere.

Maar wees zeker van één ding dat ik heb geleerd:

Tijd en geduld lossen zo ongeveer alles op!
----------------------------Privacy Wanneer u dit bericht verzendt, houdt dit in dat u ons privacy- en gegevensbeheerbeleid hebt gelezen en geaccepteerd [/ acceptatie]

Aanbevolen literatuur op deze blog

Suggesties voor lezen

Eén persoon heeft al iets gezegd !!! En jij wordt buitengesloten!

Hi! Jouw mening is altijd belangrijk. iets te zeggen? Het is hier! Nog vragen? We kunnen hier beginnen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid

Moet je chatten? Ik probeer hier te zijn op het moment dat ik het liet zien. Als ik niet antwoord, was het omdat ik het niet kon doen. Eén ding weet je zeker. Ik beantwoord ALTIJD antwoord