Aangezien HIV-infectie? Omdat het leidt tot ziekte? ...

Standaardafbeelding
Artikelen, vertalingen en edities Viral Load coinfection HIV-controllers Genezing van AIDS en HIV-infectie HIV-ziekte HIV verbergen HIV HIV HIV-controllers HIV e AIDS HIV onder jongeren ziekenhuisinfecties HIV-infectie primaire infectie Immuun venster

Het ingewikkelde en delicate proces dat HIV "gebruikt" om ons ziek te maken?

Bijna dertig jaar na de eerste gevallen van 에이즈, we weten nog steeds niet precies hoe HIV vernietigt het immuunsysteem (!!!). Maar ontsteking - aanhoudende immuun - wordt nu gezien als een belangrijke factor in het proces waarin hun schade op dezelfde wijze als het vuur onder de toendra belichamen. Het onderzoek bekijkt hoe het virus wordt begrepen - en hoe het effectiever en krachtiger kan worden aangepakt.

Onbehandelde HIV-infectie is duidelijk, sinds het begin van de epidemie is aangetoond dat HIV vroeg of laat gemakkelijk massaal celverlies veroorzaakt CD4 en de immuunafweer van het menselijk organisme. Als het aantal CD4-cellen daalt tot voldoende lage niveaus en HIV, helaas, zo gemakkelijk doet, wordt het lichaam een ​​gemakkelijke prooi voor opportunistische infecties en kanker dat het voorheen gezonde immuunsysteem efficiënt en rustig kan verslaan in de grootste een deel van de tijd.

Misschien, verrassend en toch niet volledig begrepen, het proces als HIV put CD4-cellen uit. Bovendien, terwijl antiretrovirale behandeling mensen met hiv in staat heeft gesteld om gezond te blijven, met betere witte bloedcellen telt met de CD4-receptor, bij al diegenen die medicijnen krijgen en een naleving hebben van ten minste negentig vijf procent (eigenlijk is mijn lidmaatschap XNUMX procent, maar het kan er nog steeds zijn leven overweldigend vernietigd, het leven van mensen loopt het risico om opportunistische infecties op te lopen of te ontwikkelen, zoals cytomegalovirus (CMV) retinitis, waardoor een persoon het gezichtsvermogen kan verliezen en zijn vermogen om te zien slechter wordt in kwaliteit en scherpte , en dat kan u volledig blind, onmisbaar maken en er is nog steeds bijvoorbeeld Pneumocystis pneumonie (GVB), problemen zoals hart- en vaatziekten (I, Cláudio Souza, leed aan twee longembolieën, waarvan er een enorm was, evenals nierziekten die wijd verspreid waren. De toxiciteiten van antiretrovirale behandeling - zoals verhoogd cholesterol - verklaren niet volledig dergelijke complicaties: HIV-infectie zelf wordt nu geacht de metabole risico's aanzienlijk te verhogen.

Verscheidene opkomende concepten kan enig licht werpen op deze kwesties. Ontsteking - de langdurige staat van immuunactivatie als gevolg van het voortdurende immuunsysteem van de strijd met het virus - lijkt een belangrijke factor voor metabole en cardiovasculaire aandoeningen (mijn longembolie werden veroorzaakt door deze triggers) zijn. Het onderzoek is ook gebleken dat het spijsverteringskanaal een veel grotere rol in de progressie van HIV-ziekte kunnen spelen dan eerder gerealiseerd en, in feite, kan een van de sterkste bronnen van immunologische activering.

vroege infectie en darmen

darmen Sketch
Dat ben jij, je vriendin, ik ... Omni similis Summus

Het verloop van de HIV-infectie volgt grotendeels als een kenmerkend patroon voor de meeste mensen. Tijdens de eerste paar weken - acute infectie - heeft het immuunsysteem nog niet geleerd om te reageren op de nieuwe indringer. HIV-niveaus zijn verhoogd door het hele lichaam en het aantal CD4-cellen in het bloedplasma wordt duidelijk druppeltjes. Tests suggereren nu dat alleen naar CD4-cellen in het bloed wordt gekeken, wat de algehele maat van deze vroege achteruitgang wellicht heeft onderschat. Slechts een kleine fractie (2%) van de lichaamseigen CD4-cellen wordt effectief aangetroffen in circulerend bloed. De meesten leven in de lymfklieren (deze omvatten de 'klieren' kun je soms het gevoel in de nek en lies wanneer u een infectie) in de darm lymfeweefsel (GALT Opmerking voor vertaler, GALT is een acroniem in het Engels voor de tekst die hierboven in rood is gemarkeerd, die in het Engels wordt gedefinieerd als: -Darm-geassocieerd lymfeweefsel ) Wanneer immuuncellen aanwezig groepen langs de gehele lengte van de intestinale slijmvliezen van andere organen blootstelling aan vreemde substanties zoals de longen en de genitaliën zijn. De onderzoekers waargenomen een enorme aantal CD4 geheugencellen in dit weefsel van de darm snel na infectie. (Let op :. Als ik hier alleen links de tekst met geheugencellen die niet begrepen zou worden in zijn dramatische belang en de ernstige schade die is voor ons, mensen die leven met HIV of AIDS Ik zocht het net en vond op Wikipedia de volgende definitie:

T-geheugencellen zijn afgeleid van andere T-lymfocyten die hebben geleerd te reageren op een specifieke indringer, bijvoorbeeld een soort bacterie of een soort schimmel of zelfs een allergeen en waren succesvol in het elimineren van hen. Ze gaan vele jaren live en kunnen opnieuw worden geactiveerd voor een snellere reactie op een aanvaller die lijkt op degene die ze in het verleden hebben gevochten. Bijvoorbeeld een lymfocyt die is geactiveerd om de mazelen te bestrijden (door direct contact of door vacina) Kan volgen de bestrijding van nieuwe invasies van het mazelenvirus zorgen levenslange immuniteit voor die persoon.[9] Aan het einde van deze tekst vindt u een link die direct naar de volledige Wikipedia-pagina leidt

Danny Douek, onderzoeker bij US National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), bestudeerde het proces van dichtbij:

"Eens dachten we dat CD4-cellen langzaam maar zeker verloren gingen in de loop van de ziekte. Maar we merken op dat de meeste T-cellen voor het buitengeheugen - die de meerderheid zijn van CD4-cellen bij een volwassene - zeer snel verloren gaan. " Over 60% van de geheugencellen kan geïnfecteerd raken en kan bij de meeste mensen verdwijnen binnen de eerste twee weken na infectie (...).

In het ideale geval de behandeling van HIV nodig heeft bescherming tegen zowel pacing en immuundeficiënties. Het is waarschijnlijk dat dit een complex doel, en de consensus is dat veel onderzoek is nog steeds nodig.

In strippen (verwijdering van interne lagen van minder virus) met weefsel CD4 vele cellen, HIV veroorzaakt ook structurele schade aan het darmweefsel en immuun voor de lymfeknopen waar veel immuuncellen normaal bevinden. Recente studies hebben aangetoond dat deze weefsels gemarkeerd met collageen tijdens infectie zijn geworden aguda.2

Onderzoekers speculeren dat deze schade interfereert met normale celgroei en cellulaire interacties, waardoor het vermogen van het immuunsysteem om verloren CD4-cellen bij vroege infectie volledig te regenereren, wordt beperkt. Darmen en weefselbeschadiging kunnen ook bijdragen aan ontstekingen die bijdragen tot latere stadia van de HIV-ziekte - een punt waar we later op terugkomen. 3

Chronische infectie: Waarom CD4 cellen sterven?

Na de intense activiteit van een paar weken van acute infectie, begint het lichaam antilichamen en immuuncellen te produceren die specifiek op HIV zijn gericht. Tijdens deze periode (bekend als seroconversie), dalende niveaus van viral load en het aantal CD4-cellen keert terug naar bijna normale niveaus. Op dit punt komt de ziekte in een langdurig stadium dat bekend staat als chronische infectie. (dit is alles wat gezegd kan worden over "chronische ziekte" - AIDS is een syndroom dat weinig of niets te maken heeft met chronische ziekte ... AIDS heeft, ja, alles te maken met Acquired Immune Deficiency - AIDS in als het geen chronische ziekte is)

In de beginjaren van de epidemie, werd het virus zelfs gedacht om te slapen tijdens de lange periode van chronische infectie. Dit bleek het helemaal mis te zijn: de komst van de viral load testen in het midden van de bewezen dat het virus blijft actief te infecteren CD4 cellen en andere uit de tijd van de infectie op, het produceren van miljoenen nieuwe exemplaren van elke dag.

Lymfatische en de spijsvertering van vrouwelijk lichaam kunstwerkHet is het virus direct die CD4 cellen doodt? Het is gemakkelijk om te veronderstellen dat als de belangrijkste reden voor de uiteindelijke val van CD4 tellingen zijn. Maar de waarheid is complexer. Aanzienlijk minder dan 1% CD4 circulerende cellen zijn eigenlijk besmet met HIV tijdens chronische infectie - te weinig om het totale verlies te verklaren - en miljoenen nieuwe CD4 cellen worden elke dag gemaakt. In de afgelopen jaren hebben de onderzoekers andere mogelijke manieren waarop HIV leidt tot verlies van CD4 cellen ontdekt. Deze omvatten toxische virale eiwitten, flitsen geïnfecteerde cellen, die niet-geïnfecteerde cellen kunnen doden in de zogenaamde "omstander-effect". HIV kan ook leiden tot de cellen 'zelfmoord' in een proces genaamd apoptose, of geprogrammeerde celdood.

Andere mechanismen werken waarschijnlijk goed, inclusief - ironisch genoeg - de reactie van het immuunsysteem op HIV. Het virus kan alleen geactiveerde CD4-cellen infecteren - die zijn "gekoppeld" om de infectie te bestrijden. Met andere woorden, juist door actie te ondernemen tegen het virus, worden CD4-cellen zelf doelwit voor infectie. Deze paradox is tot op zekere hoogte onvermijdelijk, omdat de activering van immuuncellen een essentieel onderdeel is van de immuunfunctie. Echter, er zijn steeds meer aanwijzingen dat langdurig en overmatig immuun - ontsteking - ten grondslag liggen aan een groot deel van de lopende schade door ziekte HIV.5

inhalen Immune

Volgt op de volgende pagina

De onderstaande teksten kunnen u interesseren!

Eén persoon heeft al iets gezegd !!! En jij wordt buitengesloten!

Cláudio Souza's Soropositivo.Org 26 januari 2018 om 23:52:30

Nou, ik geef om tientallen, misschien honderden mensen, en het is niet ongewoon om zo nu en dan een dwaas persoon te bedenken die bang is voor de waarheid of die misschien wat angst voor het leven en de waarheden ervan heeft, want als je lees me, geef me een pauze van lezen, je zult het zien en moeten toegeven aan wat mijn vader ooit tegen me zei toen ik mijn grootmoeder verloor:

- "Om te sterven, leef gewoon"!

Het is een grote waarheid en dat, ja, zelfs een onbeleefde en soms wrede man kan ons iets goeds leren!

En hoewel dit schokkend en zelfs fatalistisch klinkt, is dit ongetwijfeld het enige dat we als vanzelfsprekend beschouwen in ons leven, hun einde, ons leven.

Dus moest ik reageren op een kleine opmerking, een gedachte aan een fragiele geest. En ik besloot dit antwoord breder te delen. iedereen die deze pagina kan bereiken en besluit het vanaf dit punt te lezen:

Hello! Je begint met het schrijven van onzin:

Hallo, ik heb een paar van je artikelen gelezen. Nou, ik kon de rest niet lezen, omdat de manier waarop je sprak een oordeel geeft dat de dood juist is, en het zal de ergste manier zijn.

Alle sterfgevallen hebben gelijk. Dit is de enige onveranderlijke zekerheid die we in het leven hebben.

U spreekt ook over een dood die altijd de slechtste manier zal zijn.

Nou, ik herinner me toen ik ongeveer negen jaar oud was dat ik terugkwam van school en ik hoorde, zonder er verdomd veel over te zeggen, veel brandweerkorpsen, militaire politie en ambulancewagens voorbij reden met de sirene aan. , maar ik heb geen aandacht besteed aan deze dingen. Ik was een jongen van iets meer dan negen en wist niets over het leven ... of de dood.

Toen besefte ik dicht bij huis dat er een ongeluk was gebeurd, inderdaad een incident. Een buschauffeur probeerde de spoorweg over te steken, ondanks de signaalman die waarschuwde dat er een trein aankwam en helaas werd de bus "opgepikt" door de trein en als tientallen voet weggegooid als een gedraaide metalen bal. Maar ik was alleen en ging "dichterbij" om "beter te zien".

En inderdaad zag ik beter:

Voor mij, en op dit moment, wanneer ik me deze herinneringen herinner, realiseer ik me dat ik nog steeds kan zien, er was een hoofd, verstoken van een lichaam, recht voor me. Ik was doodsbang en dus verlamd. Een volwassene zag me daar en reed me weg. Maar de schade was aangericht en ik kon het nooit vergeten.

Was dit de dood die ik ooit heb gezien?

Ik weet het niet

Ik heb een hiv-infectie ervaren in een tijd dat we niet de moderne behandelingen hadden die we vandaag hebben, en inderdaad helemaal geen behandeling; en ik zag veel mensen op zeer pijnlijke en trieste manieren omkomen, maar ik zal deze foto's niet beschrijven, omdat ik je hoofd niet wil schudden en je nog meer bang wil maken, omdat als de persoon zichzelf test en ik denk dat elke persoon die betrekking heeft seksueel onbeschermd moet minstens twee keer per jaar op HIV worden getest, nauwelijks de ergste ...

Omdat wij, degenen die regelmatig worden behandeld, die ons medicijn regelmatig en correct innemen, waarschijnlijk niet zullen sterven, behalve als het Gods wil is, om op deze manier te sterven zoals u het beschreef, de 'slechtste vorm'.

Maar ... kijk. Er zijn landen waar er nog steeds de doodstraf is en vooral ons 'hoge niveau van beschaving - we hebben smartphones en internettoegang toch? - een van de manieren waarop u de doodstraf het is het hangende en ik heb erover gehoord en jij die mij leest, misleid jezelf niet! Opknoping is een zeer grof executieproces, omdat deze toepassing van gerechtigheid (...) meer dan 45 minuten duurt om te voltooien en dit is een zeer trieste manier om te sterven en is een geïnstitutionaliseerde dood, ondersteund door de staat , de wet en de glimlach van degenen die op de een of andere manier de directe of indirecte gevolgen van de acties van de veroordeelde leden.

Goed begrijpen. Een persoon die zichzelf niet test, die niet wordt gediagnosticeerd, die bijvoorbeeld laat zeggen dat de HIV-infectie wild wordt (...), met zijn immuniteit (het aantal CD4) geleidelijk en geleidelijk daalt, kan verrast worden door een ziekte. Opportunist - Er zijn mensen die zichzelf misleiden en mensen die mensen met HIV of AIDS kunnen sterven aan een eenvoudige griep, ze vertelden me al, ze vroegen me of ik niet bang ben om te sterven aan de griep ... lol, lol ... en daarom heb ik het gemaakt een gedeelte van de site dat zich bezighoudt met opportunistische ziekten, zodat dit allemaal toegankelijk is en kan worden verduidelijkt. Maar ik zeg je:

"Ja, als een persoon niet wordt behandeld, bestaat er echt het risico dat zijn leven eindigt met een trieste epiloog, als je me kunt begrijpen."

Welnu, de meeste mensen die naar mij op zoek zijn voor zap, zijn niet gevormd, zoals ik dacht dat het zou zijn, toen ik mijn ZAP voor iedereen beschikbaar stelde, mensen wanhopig op zoek naar hun reactieve resultaten.

Mensen komen naar mij vanwege hun werkelijke onvermogen om hun "niet-reactieve" resultaten niet te accepteren.

In deze context toonde geen van hen enige angst voor de toekomst van hun gezondheid.

99.9% van hen vreest het oordeel van de samenleving, de angst van hun ouders, hun vrienden. En ... Helaas is dit een goede (secundaire) reden voor je zorgen omdat ik, de DJ, vol vriendinnen en een agenda met meer dan 250-contacten me ALLEEN VOLLEDIG vond toen mijn diagnose werd "ontdekt".

Deze mensen hielpen mij niet en het pad dat ik volgde is hier op de site. Zelfs mensen die van me hielden, en ik geloof dat ze dat deden, broederlijk, konden niet met deze realiteit leven, ondanks het feit dat ze in het donkere licht van mijn "nieuwe toestand" hadden gehuild en ze me konden helpen ... (...) ....

Het verhaal wordt hier verteld, op deze site. En wie wil, kan gemakkelijk vinden.

Wat u en uw leesproblemen tot het einde betreft, kan ik begrijpen.

Er zijn veel mensen die niet met de realiteit kunnen leven, zelfs al is het alleen en alleen op het gebied van illusies.

Ja, ik weet het, er zijn mensen die gemakkelijk bang worden op alle intellectuele en sociale niveaus en ik moet bekennen dat ik wel wat angsten heb, maar ik wil ze hier niet zeggen, want ze zijn voor de mensen die het dichtst bij mij staan, dat verdienen het om hun namen in mijn contactenlijst op de Whats-app te bewaren en ik getuig en geloof.

Er zijn maar weinig mensen die de gevolgen van hun acties kunnen bekijken, ik koos ervoor om HIV op te lopen toen ik systematisch begon te communiceren zonder condooms, en vandaag heb ik geluncht met een vriend die ik twintig jaar geleden heb gemeld dat ik met HIV was. Mijn jeugdbijnaam was Bigfoot, maar deze vriend van mij noemt me 'Foot'.

En hij zei tegen mij:

  • Verdomde voet! En ik zei
  • "Man, leven zoals ik leefde kon dat alleen maar doen"!

En het is waar. Ik, en veel mensen die tegenwoordig met HIV leven omdat ze '' zelfliefde 'zijn vergeten (er zijn andere manieren om HIV te krijgen en ik praat over mezelf en mensen die zijn of waren zoals ik), om voor zichzelf te zorgen en nu in hun verwoestende meerderheid, zijn niet langer in deze wereld.

Hoe dan ook, dame, lees de tekst tot het einde of klik op dit adres en wees gelukkig 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉

En hier hebben we dit antwoord

Hi! Jouw mening is altijd belangrijk. iets te zeggen? Het is hier! Nog vragen? We kunnen hier beginnen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid

%d Bloggers als volgt uit: