House of AIDS: De vernietiging van een uitstekende service voor Geraldo Alckmin

Standaardafbeelding
Artikelen, vertalingen en edities Viral Load Februari 2017 Geraldão Immuun venster

AIDS huisAfgelopen vrijdag was ik in Casa da 에이즈, waar ik mezelf al zeventien jaar behandel en daarom sinds wanneer AIDS huis was het project van excellentie in het behandelen van patiënten met HIV en ziek van 에이즈.

Aanvankelijk lijkt dit wezen, gouverneur-elect Geraldo Alckmin, ons leven te regeren in de staat Sao Paulo sinds het overlijden van Mario Covas, een waardige man, met wie ik een kwartier lang kon zijn. Degene die in de eerste ronde wordt gekozen in alle onbegrijpelijke verkiezingen, een soort "Poltergeist Effect", sloot het huis van AIDS en verbannen ons naar Emílio Ribas. Voor mij het gevoel van weesschap.

Ik moet 4 uren in de rij om medicijnen in te trekken en duwde het gepeupel Chuchu Pastel zag de noodzaak om de aids-huis te heropenen (er is nog veel meer over, en ik weet wat het is, maar ik heb niet het vertrouwen verraden mensen die goed zijn voor mij inesclaressível).

Ik wil hier een opmerking maken. Ik ging ooit naar een van de poliklinieken Beneficência Portuguesa met een arts waarmee ik overlegde, en nadat ik hem had geïnformeerd over mijn serologie, vroeg hij om basistolerantie voor cholesterol en bloedsuiker. CD4 e Viral Load en vroeg me waar ik werd behandeld, en ik zei ... bij "Casa", en hij maakte de volgende opmerking over Casa da AIDS, nog niet het slachtoffer van deze uitgezaaide kanker genaamd Geraldo Alckmin:

Het is het beste centrum van behandeling en verzorging van mensen met hiv, evenals een zeer geavanceerde onderzoekscentrum in Zuid-Amerika, en ik nog zeggen dat het heel goed mogelijk dat het allemaal op het zuidelijk halfrond!

De chayote Pastel maakte de nodige, mogelijk, onmogelijk om onnodige uit te voeren. Heeft de huur van een gebouw dat behoort tot een gerenommeerd bedrijf die wat hij kon niet verlengen, omdat ze wisten wat er gaande was, was het belangrijk en moeten er verbleven.

Ik weet niet waarom Fernando Haddad krijgt uw naam op het bestuur van de 'heropening van het Huis van AIDS ", volledig verminkt, waar veel van de uiterst belangrijk personeel in savvy met patiënten gewoon niet waren. Ik wil naar een andere omstandigheid te herinneren.

Toen ik eenmaal volledig uitgeput aan de deur van het AIDS-huis aankwam, moeite had met het beklimmen van de trap en werd opgemerkt door de receptioniste op ten minste twintig meter van mij, herkende de receptioniste me, besefte ik dat het niet goed met me ging, twee verpleegkundigen genaamd, die al Ze kwamen met de rolstoel. Mijn bloeddruk was op 19 * 22 (zeer hoog en convergent); Ik stond op het punt van een hartstilstand ... Mijn arts was in die dagen Dr. Sigrid en schreef me heel voorspelbaar voor over 30-druppels novalgine en de constante controle van mijn bloeddruk ... Het duurde ongeveer drie uur en ze legde uit dat als ze haar bloeddrukverlagende medicatie had gegeven, haar hersenen uiteindelijk geen bloed meer hadden en ik een beroerte zou krijgen.

Er was de lidmaatschapsgroep, wiens acties ik zelf had geprofiteerd, toen ik na een rampzalige emotionele schok gewoon uit de behandeling viel en zodra er mijn afspraak was en ik niet ging, belden ze me liefdevol, praatten en ik maakte opnieuw verbinding zelfs gedeeltelijk aan de realiteit. Ik ben gaan begrijpen dat me dood laten gaan een passieve vorm van zelfmoord is en ...

Als dit vorige week was gebeurd, zou mijn as al op het Plein van de Republiek zijn, mijn huis, "het huis van degenen die leefden wandelen" ... (...) ...

Wat ik afgelopen vrijdag zag ik zal proberen om hier te schetsen met lichte verf en eerlijk gezegd mijn wil was om de aardappel schillen en vertrekken naar godslastering, omdat alleen daar zijn de woorden die het best en perfect classificeren en kwalificeren deze Troll.

Een van hen was nederig en helaas zonder intellectuele middelen.

Haar arts, ingezeten, maakte de afspraak dat het een bepaalde datum 180 dagen later. Hij wist dat zijn verblijf was eindigt en niet gewaarschuwd.

En het arme meisje was daar aan het proberen erachter te komen wat er zou gebeuren, afgelopen vrijdag, de zeventiende februari van 2017. Ze vroeg om te praten met de maatschappelijk werker en ze ging naar een vergadering en zou niet terugkomen ... ops ... Heeft het AIDS House slechts één maatschappelijk werker? Nou, er zijn ruim vijfduizend patiënten!

Nou, het geregistreerde meisje stelde een andere datum voor haar voor, vijf of zes maanden vanaf nu, op een moment dat de patiënt op het werk moest zijn en als ze miste, liep ze het risico haar baan te verliezen.

Ik wist niet hoe dat bleek, maar zeker niet goed bleek.

Ik weet zeker dat de mensen die geschapen het Huis van AIDS (ik mis de Zerbine Foundation) niet bedacht, noch gedacht dat zoiets zaag zou kunnen gebeuren, als het document gekopieerd en geplakt hieronder volledig.

Ik denk dat hij blijft aan de macht als deze

AIDS huis (Uitbreiding service aan patiënten met HIV / AIDS thuis aids)

Het volgende wordt op een van de medische sites van USP gebracht en kan in deze link worden gezien, die op een ander tabblad van uw browser wordt geopend

AIDS huis (Uitbreiding service aan patiënten met HIV / AIDS thuis aids)

Het volgende wordt op een van de medische sites van USP gebracht en kan in deze link worden gezien, die op een ander tabblad van uw browser wordt geopend

geschiedenis:

Opgericht in 1994, de HIV / AIDS Patient Care Extension Service - House of AIDS, Het is gekoppeld aan de klinische afdeling infectieziekten en parasitaire aandoeningen, verwijzing naar multidisciplinaire zorg en voorlichting over HIV / AIDS.

Het heeft een gebied voor de ontwikkeling van undergraduate onderwijs, graduate (smalle en brede zin), voor medische ruimtes en aanverwante gebieden.

Ze zijn bewaken 4.000 patiënten. In 2003 24.000 werden ze gevoerd over medische consulten in infectieziekten en 185.000 laboratoriumtests.

Op dit moment voert de volledige patiëntenzorg, het aanbieden van diensten in infectieziekten, gynaecologie, psychiatrie, gynaecologie, endoscopie, mondgezondheid, psychologie, maatschappelijk werker, voedingsdeskundige en lichamelijke opvoeding. De dienst heeft de patiëntenzorg op dag ziekenhuis, apotheek, medische dossiers en registratie Sectie bestand.

Dagen / Uren:

Ambulante zorg, het multidisciplinaire team werkt vanuit 08: 00 de 20: 00 uur, van maandag tot en met vrijdag.

Profiel van patiënten geserveerd:

Patiënten van hoge complexiteit en verscheidenheid van fysieke, psychische en sociale problemen als gevolg van besmetting met HIV / AIDS.

Doelstellingen:

· Zorg voor multidisciplinaire zorg aan HIV / AIDS-patiënten, hun families en partners,

· Onderzoeksactiviteiten ontwikkelen op medisch en multidisciplinair gebied,

· Ontwikkeling van onderwijs- en beroepsopleidingsactiviteiten en,

· Bied diensten aan de gemeenschap.

Onderwijsactiviteiten:

· Bewaakte training voor 2-bewonerso e 3o jaar van de DMIP,

· Begeleide training voor psychologie-studenten,

· Supervisedraining voor Social Work-enhancers,

· Postgraduaat - master en doctoraat in medische en multidisciplinaire gebieden,

· Begeleide stage aan de Faculteit Geneeskunde van de Universiteit van São Paulo,

onderzoeksactiviteiten:

· HIV / ADS - preventie, diagnose, behandeling en therapietrouw,

· Co-infectie,

· Tuberculose en HIV / AIDS;

· Gezondheid van vrouwen met HIV / AIDS,

· Geestelijke gezondheid van patiënten met HIV / AIDS,

· Ouderen met HIV / AIDS,

· Lipo / glycemische disfuncties van de HIV / AIDS-patiënt,

· Adolescent met HIV / AIDS,

· Chagas Ziekte en HIV / AIDS,

Medisch personeel:

Regisseur: Dr. Eliana Battaggia Gutierrez,

Medische Promotor: Dra Ana Marli Christovan Sartori, Dra Angela Naomi Atomya en Dra Celia Torrens Wünch,

Wetenschappelijke Coördinator: Dr Aluisio Augusto Cotrim

Training en capaciteitsopbouw:

Medisch medewerker op het gebied van onderzoek in plastische chirurgie, co-infectie van hepatitis, orthopedie en acupunctuur. Andere aandachtsgebieden: lichamelijke opvoeding, ergotherapie, fysiotherapeut, voeding, ziekenhuisadministratie, apotheek.

Neem contact op met:

De onderstaande teksten kunnen u interesseren!

3 Het lijkt erop dat hier een debat begint! toetreden

Hi! Jouw mening is altijd belangrijk. iets te zeggen? Het is hier! Nog vragen? We kunnen hier beginnen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid

%d Bloggers als volgt uit: