Jackye, de bij (maakt zum, zum) 10 jaar met hiv

Standaardafbeelding
Positieve verhalen
werkende bij
Jackye zou van mijn vrouw zijn geweest leven, als er geschreven stond dat zij de vrouw van mijn leven zou zijn ... Ik was niet ... En ik liet haar gaan, zelfs omdat niets haar kon stoppen in haar zoektocht naar vervulling! ... Het feit is dat vele jaren verstreken voordat ik de vrouw van mijn leven en, om eerlijk te zijn, vond ik het. Wat ik het meest wil voor Faz Zum Zum, is dat ze een niet-geconformeerde man heeft gevonden die in staat is de wereld te willen veranderen, zoals ik probeer, omdat alleen dat dit krullendharige meisje, zoals ik zag, kon voldoen in een zwart-wit portret , dat ze me via ICQ stuurde, op een moment dat het 20 minuten duurde om een ​​foto over te dragen! Ik denk graag dat ze leeft, gelukkig is, met haar volwassen neefjes, misschien met een zoon of dochter, ik weet het niet, in Patagonië, waar ze zoveel van hield. Maar ik weet het niet ... En de pijn die het meest pijn doet, is de pijn van het niet weten ...

... En gefeliciteerd met uw initiatief en uw bezorgdheid. Urgh voor accommodatie. Leef te hopen en verontwaardiging!

Het vermogen om verontwaardigd te zijn over wat scheef staat, van de onrechtvaardige, van wat onmenselijk is, is nog steeds het beste instrument om te meten de grootsheid van een mens.

Leer, ClaudiusDat uw getuigenis over uw carrière was belangrijk voor mij.

Ik spreek over wat ik lees op die andere lijst, weet niet of je hier verteld dat een deel van zijn verhaal.

Een verhaal dat kan van grote hulp voor degenen die kunnen worden moe of verslagen.

Niet in het "zelfhulpboek" lijnkruis, want ik verafschuw die generalisaties.

Maar het verhaal is levend, pulserend van een mens die hier, inteirão, waarheid, en geef ons de kans om te delen in hun vreugde en vernederingen.

Vergeet niet nu, een andere verklaring, een groep mensen op de televisie, zijn er 4 jaar, denk ik, of een beetje meer.

Het was de GIV-groep. Ik had mijn "reagens" -examen nog in mijn handen brandend. Er was nog geen cocktail. De toekomst leek mij niets of ... heel eng.

Weinig hoop.

Eenzaamheid, mijn metgezel dood, angst, immense verdriet dat ik verborg en pijn nog meer.

Nou, deze groep liep een campagne op tv:

Geen preventiecampagne, maar van hoop.

Een verjaardagstaart, deze mensen zingen gelukkige verjaardag, een tien jaar oud, tien jaar oud samenwonend HIV.

En op het einde, het beeld van alle, mooi en glimlachend, met het onderschrift:

TIEN JAAR LEVEN MET HIV!

Ik herinner me hoe ik me voelde, ik weet het niet, denken hoe het voelt als je wordt begraven gered toen de brandweerman opent dat gat in het puin en de arme man daar beneden ziet het zonlicht .. kan worden doorbroken, but're leven!

Ik dacht niet dat het mogelijk was, en hier ben ik ...

En ik had zoveel hoop uit dat die mensen mij zien zeggen:

"Hé .. geef niet op !!!"

Mijn hart sprong in zijn borst qdo zag het op tv.

Ik zou kunnen leven, mijn nichtjes zien opgroeien, dromen over de toekomst, nog lang de wind, de zon, de regen op het gezicht voelen ... Die voorrechten van degenen die hier op deze planeet leven ...

En deze 30 seconden op tv veranderde de loop van de dingen voor mij.

Het was erg belangrijk.

En al snel kwam de cocktail, wat het ook is, een hele generatie redden ...

Dus tb was, voor mij, het lezen van de getuigenis van Claudius.

Een super eikel!

Ik heb geprobeerd en slagen, langzaam, mijn professionele leven te verlossen (die liep rommelig) dat recht wordt gedaan aan de armen HIV, hij deed zijn deel (mezelf doen dubbel tegen mij, pq lichamelijk ziek, nooit geweest), maar de andere werkte FHC en de bende die regeert dit land.

En ook mijn relatie redden met de wereld die een beetje afstandelijk was: ik hier en de wereld daar ...

En ik heb een zeer goede respons van het leven.

Het was deze reactie dat het leven Claudius gaf, ook.

Wanneer we kijken naar het leven, geef haar een kans, reageert ze altijd erg mooi.

En deze rusteloosheid van Claudius besmet mij.

Nu dat is besmettelijk!

Zoete besmetting ... 😉

In feite is HIV niet "besmettelijk", het is besmettelijk.

En saai, en lelijk, en dom.

Nou ... nu zal ik lezen wat je hier schrijft.

Ik zal het op zijn minst besteden een keer per week.

Maar de manier waarop Claudius me heeft geïnfecteerd, lijkt misschien vaker ...

😉 Knuffels ...

Noot van de redactie.

Doe zum zum verscheen een paar keer.

Toen, nou, toen vond ze iets, ik weet niet zeker wat, wat haar gaf een nieuwe impuls om te leven en ging weg van internet.

Ik kan me nog goed herinneren dat ze me vertelde dat ze een Jeep had, zonder diploma, en ging naar Patagonië om het te zien Hoe was het daar?...

Ik vind het leuk om te denken dat ze nog leeft, blij en geliefd is, haar nichten zien groeien en stil zijn besmet door mijn ontevredenheid met de wereld.

Maak uw donatie via Pay Pal btn_donateCC_LG


Als je niet veilig voelen met behulp van uw credit carttão op het internet en nog steeds willen doneren, neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier in en wij zullen de details sturen. dank u


Claudius

Bij

La vie

De onderstaande teksten kunnen u interesseren!

Hi! Jouw mening is altijd belangrijk. iets te zeggen? Het is hier! Nog vragen? We kunnen hier beginnen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid

%d Bloggers als volgt uit: