19.1 C
São Paulo
6, december, 2019

Nieuw gediagnosticeerd? Reagens? HIV-positief?

Standaardafbeelding
Reagens?

Begin je leven door te leven met HIV, HIV-positief, Reagens of AIDS met deze gedachten:

Hiv-positief zijn of tegenwoordig een persoon met aids zijn, is niet het einde van de wereld.

Is er iets in dit beeld dat afwijkt van de werkelijkheid? Lijkt het erop dat ik een reagens ben? Yeah. Er is leven met HIV
Er is iets in deze foto die afwijking connotates? Het lijkt erop dat ik ben reagens? Yeah. Er is leven met hiv of verdrietig ik er anders uit? Ik ben degene die "verdienen"? (...) We zullen praten over het!
Hallo, zou u deze pagina te lezen, want het is net gediagnosticeerd als HIV-positief of "reagens", dat is hetzelfde.

Ik weet dat het een kroeg is, dat als je nog steeds bij je ouders woont het een dappere golf zal zijn om te surfen, als je getrouwd bent of getrouwd bent, ben je bang voor de reactie van je partner, en te midden van dit alles ben je, net als ik, bijna vierentwintig jaar geleden voelde ik me bang en zonder grond.

Ik weet dat het een bar is en zelfs dat je beste vriend het moeilijk lijkt om met ze te praten.

Maar je moet met iemand praten, zelfs omdat, zelfs in deze gezondheidscentra, met zeldzame en eervolle uitzonderingen, er veel institutionele vooroordelen zijn.

En wat is erger, het is een gesluierd vooroordeel, waartegen je niets kunt doen omdat ze gaan zeggen dat je bang bent van de aardappel.

Om te beginnen, moet u nu om het examen te nemen om te leren wat je viral load en wat hun CD4 tellen en, bovenal, behandeling vereisen.

Het is wet, eenmaal gediagnosticeerd als reagens, onmiddellijk behandeld.

Je moet een gesprek aan te nemen Viral LoadOm de hoeveelheid hiv in het bloed te beoordelen bestaat en het heet celgetal CD4Hoe je immuunsysteem te evalueren.

U zult waarschijnlijk een tuberculinetest hebben om te zien of u de koch bacillus heeft, het vreselijke schepsel dat tuberculose veroorzaakt.

Als u dat doet, begint u met de behandeling van tuberculose, niet omdat u tuberculose heeft, maar eerder om te voorkomen dat het zich ontwikkelt.

Dit wordt chemoprofylaxe genoemd. Als uw CD4-aantal onder een bepaalde drempel daalt, loopt u mogelijk het risico dat u zich ontwikkelt opportunistische ziekten.

Om dit te voorkomen, ontvangt u enkele medicijnen, die u op een draconische manier moet volgen!

Respecteer doses en schema's, ongeacht wat u meteen doet, stop en gebruik het geneesmiddel.

Zelfs als het betekent niet iets belangrijks zeggen of doen, of niet, omdat niets belangrijker is dan je gezondheid en welzijn! Vooral nu, als je een hebt ontvangen reagens... (...) ...

Als u zich aan deze richtlijnen houdt, en met name aan die van de artsen, zult u spoedig hersteld worden uit het oogpunt van fysieke gezondheid.

Er zijn veel NGO's en het heeft een groep genaamd "Terug naar huis".

Het is een initiatief van Roseli Tardelli, wiens website het is agenciaaids.com.br waar wij, hiv-positieve mensen, dingen als kunnen trainen en voorkomen lipodystrofie invloed hebben op uw fysieke en emotionele gezondheid.

Ik ben dit vanaf de foto hierboven en, je gelooft het misschien niet, ik woon al jaren met HIV ha 24 en ik ga heel goed, dank je!

Mijn virale lading is al iets meer dan tien jaar niet detecteerbaar en mijn CD4, de laatste keer dat ik me herinnerde dat ik het examen had afgelegd, was 1025!

Ik heb hier een geheim voor en ik zal het je hier vertellen. De beste manier om de positieve HIV-diagnose onder ogen te zien, is door een positieve levenshouding te hebben.

Je moet je gedachten overzien en een houding handhaven die je geestelijke gezondheid behoudt!

Ik ontmoette een meisje, 24 jaar geleden, die zichzelf hiv-positief vond, zichzelf in haar appartement opsloot en simpelweg stierf!

Depressão... En er was niets, geen klinische manifestatie die "zijn dood kon rechtvaardigen" ...

Dus, verbinden, het lichaam is van jou en niet het virus en jij bent degene die de regels dicteert!

Zorg goed voor jezelf en je lichaam zal goed reageren op alles wat je bedreigt.

En bovenal, wees niet bang, want angst is een van de meest destructieve gevoelens die er bestaat, omdat het ons verlamt.

En wij, wanneer verlamd, worden het slachtoffer van alles waar we bang voor zijn om het slachtoffer te worden. Ongeacht de situatie, moed is het wachtwoord !!!

Saúde mentale het is erg belangrijk!

Als je dit niet kunt, als je in São Paulo bent, zoek dan naar het nationale netwerk van mensen met hiv of aids, waarvan de link is http://www.rnpvha.org.br

Je kunt zeggen dat ik het was, Claudius, die erop uit, het zal niet om het even wat te vergemakkelijken, maar in ieder geval zullen zij een basis van hoe ze worden gevonden te hebben; en ook in São Paulo, kunt u de groep Incentive Life, dat is in http://www.giv.org.br .

Daar krijgt u hulp en zelfs juridische ondersteuning als iemand u heeft geschaad of op de een of andere manier heeft genaaid. Accepteer dit niet passief en reageer met dezelfde intensiteit en gebruik de wet tegen hen, want sommige mensen, bedrijven of instellingen lopen alleen recht als Justice schalen en het zwaard trekt. Helaas is het zo.

In het geval je homoseksueel, travestiet, biseksueel of vrouwelijk homoseksueel bent, moet je op zoek gaan naar het referentiecentrum voor diversiteit, www.crd.org.br, die verbonden is met de Vidda hier van São Paulo.

Het adres van hun site is dit: http://www.aids.org.br

En van link naar link kunt u ook op de overheidswebsite zoeken op www.aids.gov.br omdat er altijd nieuwe dingen in komen, en ten slotte kun je me opzoeken in mijn zap op + 551199p649941 zolang je deze dingen begrijpt die zullen volgen:

Als u in een ander land dan de staat São Paulo, heb ik geen informatie over eventuele overheidsingrepen of niet-gouvernementele organisatie die u kan helpen, maar deze NGO's die ik noemde, kan deze informatie.

Als je jezelf afvraagt ​​wat ik je te bieden heb, antwoord ik dat het een tijd is om te praten, spreektijd verstrijkt, en op dit moment kan ik een aantal van je twijfels verhelderen, zolang je er altijd rekening mee houdt dat ik niet Ik ben een dokter, ik ben geen verpleegster, ik ben geen gezondheidswerker en het enige wat ik heb is een middelbare school en een semester van de universiteit, met betrekking tot brieven / Frans, die ik heb opgegeven omdat mijn gezondheid niet werkt dag, maar in de volgende enem zal ik me inschrijven en opnieuw passeren.

Ik woon samen met HIV voor 22 jaar. Mijn vrouw 28 jaar, en we maken plannen voor de toekomst. Op een dag, zal het nog steeds naar Patagonië, want het is een plek waar we willen weten, en de levensverwachting voor een persoon die is gediagnosticeerd en het invoeren van de behandeling nauwkeurig en aanhoudend, heeft een levensverwachting van 70 jaar.

Ik hoef je niet te vertellen dat leven met hiv is een wandeling naar het plein, is het niet.

De andere ding kan ik je mijn vriendschap bieden. Maar zie zijn mijn vriend is bereid om waarheden die mensen niet normaal zeggen tegen andere mensen luisteren.

Ik ben een vriend. En van die vriend vriend trekt het oor van de andere op de grond, indien nodig, zodat hij begrijpt een feit. Wordt mijn vriend is verdomme !!!!!! Moeilijk te verduren !!!

[] 'S

Claudio Souza

Na het lezen van deze tekst, niet de video hieronder, klik dit niet missen link, Wat leidt tot een tekst die is een beetje verouderd, maar dat interessante aspecten over de ziekte brengt

De gevolgen van AIDS zijn omkeerbaar, test jezelf, verwen uzelf en leef!

            <figuur> </ div> <div> a> <figcaption> Deze foto, vanaf het begin van de 2017-jaren, laat zien "hoe dingen waren voor degenen die AIDS ontdekten." Ikzelf heb deze foto genegeerd en ging door met het spelen van Russisch roulette. "knal" </ figcaption> </ figuur>
Ik houd dit blog bijna zonder hulp sinds 2000! we zijn aan het einde van 2019

Niemand is zo arm dat ze niet minstens één keer kunnen helpen. De keuze is aan jou. En God getuigt van uw opties

Om te helpen met $ 10,00 Om te helpen met $ 20,00 Om te helpen met $ 50,00 Om te helpen met $ 100.00
Wat er na de foto komt, is niet aan jou om te denken:
"Wow! Wat heeft hij geleden!
Het is aan jou om het in je hoofd te krijgen dat je nog meer kunt doormaken!
Als ik schrijf dat er leven met hiv is, is dit en nog veel meer dat ik spreek !!!

Ondanks de hiv-infectie, en zelfs zelden, kan ik glimlachen!

Gerelateerde artikelen die u misschien leuk vindt om te lezen

Eén persoon heeft al iets gezegd !!! En jij wordt buitengesloten!

Hoe lang een persoon die besmet zijn met HIV nodig is om het virus overbrengen? 29/06/2017 at 22:03:12

[...] Porting je dat in elk geval lezen me, als je in een situatie die gelijk is aan of ook maar enigszins vergelijkbaar met wat ik hier beschreven, rennen! Omdat er nog steeds tijd is om te voorkomen dat een andere persoon wordt geïnfecteerd met HIV en, zo niet ... [...]

En hier hebben we dit antwoord

Hi! Wil je er wat over nadenken? Nee? Ok! Overweeg dit onderwerp te beoordelen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid

%d Bloggers als volgt uit: