Artikelen, vertalingen en edities Immuun venster

Ik vraag om ondersteuning om Seropositive.Org te behouden

Ik heb ondersteuning nodig om seropositivo.org te behouden
Ik heb deze ondersteuning nodig, vroeg of laat, misschien vroeg, ik kan dit misschien niet volhouden en er zijn feitelijk andere mensen aan het werk en ik zou met pensioen moeten gaan. Maar zonder dat is mijn leven nutteloos

Ik heb ondersteuning nodig om Seropositive.Org te behouden

Ondersteuning om Seropositive te behoudenEn denk niet dat het gemakkelijk is om dit te schrijven en mezelf zo bloot te stellen. Dit is de hel en, weet je, ik "slecht en slecht", een oude Italiaanse uitdrukking, ik kan drie of vier regels typen. de verdomde perifere neuropathie ze liet me niets anders over dan met mijn wijsvingers te typen, maar gelukkig was ze vriendelijk genoeg om te hopen dat ik de tekst kon dicteren. Maar denk erover om een ​​tekst te dicteren aan iemand met een IQ van 65 en je zult zien dat het soms beter is om te schrijven.

Ik zal niet liegen over ondersteuning voor Soropositivo.Org

Nu ik dit heb geschreven, heb ik al pijn geleden, zij waren het die me een uur geleden wakker hadden gemaakt en ik heb een "pauze van vijf minuten nodig om verder te gaan.

Ik heb al ondersteuning ontvangen om Seropositive te behouden. Org, vandaag heb ik meer dan voorheen nodig!

Ik zal niet liegen. Ik had 18 maanden van geïnstitutionaliseerde hulp van de niet-gouvernementele organisatie Ashoka tot een verplaatsing project uit te voeren op de arbeidsmarkt en na 18 maanden en had niet gemaakt helemaal niets van wat mij werd aangeboden, ik had het voordeel afgesneden Denk aan José Wilker (in het geheugen): "Het is gewoon, heel rechtvaardig, gewoon!" Ondersteuning om Seropositive te behouden Deze blog wordt onderhouden door mij, Cláudio Souza, met veel persoonlijke opoffering. Soropositivo.org is niet samengesteld uit chlorofyl en "leeft niet van het licht".

Ik heb ondersteuning nodig om Seropositive te behouden. Org

Ik geef 'dingen' dat op Ik heb nodig om te hebben, dat ik zou willen hebben en dat, ik weet het, ik nooit kan hebben, omdat ik hier een minimum aan kwaliteit moet houden en, dit ding, kwaliteit, vereist "contant geld". Elke foto kost $ 1,00 in Depositphotos (de link opent op een ander tabblad). Ik weet niet zeker hoe je dit zult interpreteren, maar ik geloof dat ik, nadat ik de blog bijna 19 jaar "uit mijn zak" heb gehouden, het recht heb om ondersteuning te vragen voor Soropositivo.Org

Hoewel u drie knoppen met vaste waarden hebt, kunt u de hoeveelheid kiezen voor de ondersteuning voor Seropositive.Org

In het kader rechts kun je waarden kiezen en onthoud, het schijnbaar kleine, gedaan met minder dan als geconsumeerd in een blikje frisdrank, zou doen een groot verschil hier.

Dank u

Help R $ 10,00 eenmalig! Help eens met 20,00! Help alleen met 50,00 1!
Kies hoeveel een of meerdere keren moet worden ondersteund

Als je moet praten en me of Beto Volpe niet kunt vinden, is dit een veel evenwichtiger optie, Beto, je kunt ook je bericht sturen. Misschien kan ik er even over doen. Ik controleer de berichten om 20 uur, kort daarna, eigenlijk om 00 uur.
Het wordt voor mij, dit hele gedoe, steeds moeilijker om te typen.
En ik heb uiteindelijk een interval nodig tussen de ene alinea en de andere.

Maar wees zeker van één ding dat ik heb geleerd:

Tijd en geduld lossen zo ongeveer alles op!
----------------------------Privacy Wanneer u dit bericht verzendt, houdt dit in dat u ons privacy- en gegevensbeheerbeleid hebt gelezen en geaccepteerd [/ acceptatie]

Aanbevolen literatuur op deze blog

Suggesties voor lezen

Hi! Jouw mening is altijd belangrijk. iets te zeggen? Het is hier! Nog vragen? We kunnen hier beginnen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid

Moet je chatten? Ik probeer hier te zijn op het moment dat ik het liet zien. Als ik niet antwoord, was het omdat ik het niet kon doen. Eén ding weet je zeker. Ik beantwoord ALTIJD antwoord
%d Bloggers als volgt uit: