Gerechtigheid Artikelen, vertalingen en edities Immuun venster wetten

Mensen met hiv en recht op geheimhouding

Leven met hiv en recht op geheimhouding
Ik weet dat het beeld sinister is als het gaat om een ​​artikel over 'stealth'. Maar wat ik wil blootleggen is precies het tegenovergestelde. Onder de "bâm-bâm-bâns" is geen hacker nodig om toegang te krijgen tot deze gegevens. In sommige gevallen wordt het deprimerend en betreurenswaardig ...

De rekening is aangenomen die mensen met hiv en het recht op geheimhouding beter beschermt!

Praten over mensen met hiv en het recht op geheimhouding zou niet iets zijn waarover ik zou schrijven met het genoegen van degene die de oorlog won, de berg beklom en domineerde, naar het veld ging en de aardappelen oogstte! Maar ...! En helaas lijkt het mij dat mensen met hiv deze bescherming nog steeds nodig hebben! En dit nieuws laat zien dat ze opnieuw worden herinnerd en misschien komen beter worden beschermd! En ik herhaal, volhard en sta erop: het is jammer dat ik moet schrijven over de behoefte aan bescherming. De kop die me naar deze zondagse publicatie en de inleidende tekst leidt, is deze:

CCJ keurt regels goed om de vertrouwelijkheid van HIV-dragers te waarborgen

Leven met HIV
Luis Macedo / Chamber of Deputies, Tribute to the National Day of Public Advocacy. Dep Erika Kokay (PT-DF) Kokay: Het project belichaamt het fundamentele recht op intimiteit
Het beroepsgeheim kan alleen worden verbroken vanwege een goede reden of als de persoon zichzelf wil identificeren. Het project is nu voor de plenaire vergadering. De Senaatsgrondwet en het Comité voor Justitie en Burgerschap hebben woensdag de 27 / 7658-wet van de federale senaat goedgekeurd (14). Deze PL, PL verbiedt de verspreiding van informatie die de identificatie van de HIV-status van het HIV-virus op verschillende gebieden mogelijk maakt, inclusief in gerechtelijke procedures. Volgens de tekst, ziekenhuizen, scholen, werkplekken, openbare diensten, veiligheidsdiensten en justitie en de media kunnen niet om de hiv-positieve status van een pessoa.CCJ identificeren onthullen keurt normen om de vertrouwelijkheid van de vervoerders te waarborgen HIV Het beroepsgeheim kan alleen worden verbroken vanwege een goede reden of als de persoon zichzelf wil identificeren. Het project is nu voor plenaire evaluatie! De Senaatsgrondwet en de Commissie voor Rechtvaardigheid en Burgerschap keurden de 27 / 7658-wet van de Senaat goed, die de openbaarmaking verbiedt van informatie die de identificatie van de status van de virusdrager mogelijk maakt AIDS, HIV, op verschillende gebieden, met inbegrip van gerechtelijke procedures. Volgens de tekst kunnen ziekenhuizen, scholen, werkplekken, openbare diensten, veiligheids- en justitiële instanties en de media geen informatie bekendmaken die de identificatie van de HIV-status van een persoon mogelijk maakt.

Maar wij Mensen die leven met HIV hebben veel van deze basisbescherming nodig: "Onze medische vertrouwelijkheid"!

FGTS
Het Garantiefonds voor Werknemers (FGTS) werd ingesteld in 1966 wordt momenteel geregeld door de wet nr 8.036 / 90 en decreet 99.684 / 90. Dit is een set van middelen uit de private sector (bedrijven in het algemeen) en beheerd door de Federal Savings Bank met het primaire doel van de ondersteuning van werknemers in bepaalde gevallen het sluiten van de arbeidsrelatie in situaties van ernstige ziekte en zelfs in momenten natuurrampen, en is ook bedoeld voor investeringen in huisvesting, sanitaire voorzieningen en infrastructuur.

ASHOKA Social EntrepreneursASHOKA Social Entrepreneurs

Ik geloof dat het tussen 2002 en 2003 was dat ik een eerste evenement in Ashoka was met de nieuwe leden van de Fellowship, die vanwege mijn fouten en onvolkomenheden niet meer speel.
Leven met HIV
Ik heb ze gefaald
En ondertussen ben ik er trots op dat ik in jouw gelederen heb kunnen werken, toen ik iets uitlegde dat ik in gedachten had over het creëren van een bank met uren om verzuimschema's te compenseren, de vrijstelling van arbeidskosten voor hiv-positieve professionals ingehuurd door deze bedrijven. Ik wou dat je, Claire, naar deze pagina's kon gaan om erachter te komen dat het zo is! Ja, ik kan het beeld van je gezicht redden en al je inzet en steun voor mij. Claire. Ik heb een fout gemaakt en het spijt me! wetgeleerde
Mensen met hiv en het recht op geheimhouding
De boodschap is hier voor iedereen die net hiv heeft ontdekt, of zelfs voor iemand met aids. Theoretisch is het om middernacht dat de duisternis dichter wordt. En het is op dit moment dat de dageraad begint!
Ik streefde ernaar de sympathie te vinden van serieuze wetgevers die de "doorvoer van de bron van deze niet-geïnde hulpbronnen"Voor de staat - en ik hoor zelfs het geroezemoes wanneer ik dit in 2019 onder de" nieuwe richting "schrijf. Terwijl ik het idee zelf aan het uitleggen was, begreep een van de mensen mij echter verkeerd. En uiteindelijk geloofde hij dat ik op de een of andere manier het verlies van deze rechten voorstelde en, verrast door het gebrek aan begrip, eindigde ik met een 'nieuwe lamp verlicht in hippocampus'.

Mensen die leven met HIV hebben bescherming nodig in hun leven en hebben, net als de anderen, het natuurlijke recht, hel, recht op medische vertrouwelijkheid! Catso

En ik versterk tijdens de droevige bewoording hieronder, die uit de tekst zelf komt, dat dit de ongelukkige, grove en snode werkelijkheid is dat mensen leven met HIV wettelijke bescherming en juridische bescherming nodig hebben, niet alleen rond medische geheimen, hoewel dit absurd lijkt, aangezien zelfs het recht op werk wordt ondermijnd door ons, mensen die leven met HIV en, let wel:

Ik heb nog nooit iemand gezien die zijn medisch geheim heeft verwoest en vernietigd omdat ze mazelen hadden!

En ik vertelde haar zoiets als dit:

Beste vriend! Ik heb het verlies van deze rechten niet vermeld, ik behandel de bronverandering van de verschuldigde waarden. En ik ging verder.

Het grootste deel van de tijd, Seropositive.Org Had Just Our Financial Support

Zelfs als dat zo is, denk dan met mij mee. Ik ben hier, en werd niet ondersteund door Ashoka, die ik heb gehad voor maanden 18 onterecht, gezien het feit dat ik het niet dan is elke positieve resultaten opleverden, en ik hersteld toespraak, kon niet doorgaan met het onderhouden van de site. Het was niet Blog, dit bestond niet. Maar kijk. Als ik en anderen mensen met hiv zouden kunnen werken, en ik praat niet over fysieke fitheid, helaas heb ik het niet meer! Ik sprak over sociale mogelijkheden en met degene die mij 15 jaar geleden werd aangeboden, een beetje meer, zou ik niet langer afhankelijk zijn van de staat en "de voordelen ervan".

De vriendelijkheid van de staat, zou ik zeggen, is dubbelzinnig en twijfelachtig

Ik zou salaris, waardigheid, zelfvertrouwen, geluk, consumptie en daarmee zelfs * indirect * kunnen hebben belastingen innen, self-financiering van een deel van uw pensioen in de toekomst, evenals producten, wederom een ​​nuttig en productief lid in de samenleving en op deze manier te worden, bijna als bij toverslag, helpen bij de financiering van de behandeling zelf te hoeven voegen waarden rechtstreeks in de context!

Latere bedwelming en stilte sprak voor duizend beelden, en een beeld spreekt voor duizend woorden!

En gezien het voor de hand liggende feit dat er evidente vooroordelen en discriminatie zijn in de planetaire samenleving, en ik overdrijf dit niet overdreven, onderzoek toont aan dat 33% van de mensen in de productieve leeftijd beweren letterlijk te zijn dat ze niet zouden werken naast een persoon die nog leeft met HIV er zijn helaas mensen die blunders kunnen zeggen als "er bestaat niet zoiets als sociale dood" en om de onheilspellende uitdrukking te verknoeien:
Slechts één tablet per dag. Mijn vriend kan (op mijn rekening waarschuw ik) de medicatie uitstellen als we naar de Ballad gaan! Tegenwoordig is zijn gezondheid beter dan ooit! Naar mijn mening is hij meer een heeft geen referenties. Ik heb hier een referentie geplaatst: 

7658 PL / 2014

Mensen lijken niet te denken tijdens het schrijven en publiceren! Wij behandelen mensenlevens en sommigen lijken te zeggenLeven met HIV

Gebrek aan emotionele verwijzingen

Zie dit, alsjeblieft

Als je moet praten en me of Beto Volpe niet kunt vinden, is dit een veel evenwichtiger optie, Beto, je kunt ook je bericht sturen. Misschien kan ik er even over doen. Ik controleer de berichten om 20 uur, kort daarna, eigenlijk om 00 uur.
Het wordt voor mij, dit hele gedoe, steeds moeilijker om te typen.
En ik heb uiteindelijk een interval nodig tussen de ene alinea en de andere.

Maar wees zeker van één ding dat ik heb geleerd:

Tijd en geduld lossen zo ongeveer alles op!
----------------------------Privacy Wanneer u dit bericht verzendt, houdt dit in dat u ons privacy- en gegevensbeheerbeleid hebt gelezen en geaccepteerd [/ acceptatie]

Aanbevolen literatuur op deze blog

Suggesties voor lezen

Hi! Jouw mening is altijd belangrijk. iets te zeggen? Het is hier! Nog vragen? We kunnen hier beginnen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid

Moet je chatten? Ik probeer hier te zijn op het moment dat ik het liet zien. Als ik niet antwoord, was het omdat ik het niet kon doen. Eén ding weet je zeker. Ik beantwoord ALTIJD antwoord
%d Bloggers als volgt uit: