Voedsel voor de geest Immuun venster

Nederigheid, in de tijd van crisis ...

nederigheid
nederigheid. Ik heb dat heel erg gemist tijdens "mijn meteorische carrière", en ik weet dat, op het moment van crisis, onenigheid, wanhoop, belediging het heel, heel moeilijk is om kalm te blijven (a).

Nederigheid, ja, nederigheid is een zeldzame, zeldzame kwaliteit

En ik durf te zeggen dat ik dit kostbaar heb geleerd, van ongelukkige gelegenheid tot een andere gelukkige gelegenheid. Nederigheid! Hoe moeilijk is het om het te onderhouden! En ik weet het, ik spreek niet alleen voor mezelf. Misschien moet u, die mij nu heeft gelezen, denken:
En hoe!
Ja, ik weet het! Maar hoezeer ik dit ding ook kon oefenen, nederigheid, hoe meer ik de vruchten ervan zie, evenals de bloemen, die op mij vallen. In mijn jeugd ging ik:
  • frivool
  • wispelturig
  • grof
  • Wreed
  • niet overtuigend
  • oneerbiedig
  • Leugenaar
  • listig
  • laf
  • .........
Ik zou de bijvoeglijke naamwoorden niet afmaken. En ik nodig je uit voor deze andere video
En het was hiervoor en niet alleen "alleen" dat, toen de diagnose kwam, er geen hand was die zich tot mij uitstrekte, met de zeer zeldzame uitzondering van een persoon, die voor mij had

MERCY!

Zeldzame valuta. En in het licht van die goedheid, hield ik mijn hoofd elke dag gebogen voor haar en, merkwaardig genoeg, ik herinner me alleen haar voeten en schoenen, want ik kon niet naar haar gezicht kijken, maar ik kan me haar stem nog herinneren, haar serene speech - "Hallo !!! Vandaag kon ik je niet helpen met meer dan dat, ga uitrusten. " En het was met haar hulp dat ik een week lang in een hotel aan de Rua Amaral Gurgel herstelde dat echt een ander doel had, en dat was dit niet, om te rusten! En na een paar dagen ging ik naar haar toe, bedankte haar voor de hulp en accepteerde het niet meer. En ik bracht een paar dagen op straat door totdat ik me E. Castro herinnerde, een oude vriend, tot wie ik me wendde en die me in een ondersteuningshuis plaatste. En, voor beter of slechter, onder gekken en bandieten, herstelde ik en begon ik het geleidelijke en geleidelijke proces van opheffing dat me hier bracht, voor jou, naar wie ik probeer de weg te banen. En het is zo, in een poging om wat licht voor je te maken dat ik kan zien en meten hoeveel schaduw me nog steeds bewoont. In het verleden, niet al te ver weg, creëerde ik deze sessie, voedsel voor de geest, en gaf het op omdat er geen vraag naar was. Maar ik heb afgelopen vrijdag begrepen dat ik weinig of geen publiek begreep, het kan altijd nuttig zijn om deze teksten hier te hebben, omdat je nooit weet welke ziel hier zou kunnen verschijnen en deze tekst maakte me en zorgt ervoor dat ik altijd en altijd reflecteer in dit ding, de nederigheid die ik Ching voor mij heeft aanbevolen, alleen met andere woorden! Het "mijn hexagram" spreekt van de buitenlander. Het heeft me ook gemaakt en maakt me altijd nadenken!

Kwijting!

Alle in te wisselen rekeningen vereisen een directe relatie tussen crediteuren en debiteuren. Daarom zie je jezelf vaak op aarde, voor degenen aan wie je iets verschuldigd bent. Thuis of op de lijnen die eraan grenzen, is het gemakkelijk om ze te herkennen wanneer ze ongeïnteresseerd en toewijding leveren, hardheid en onverschilligheid verzamelen. Ze brengen vaak lieve namen naar het huis, en lijken op onstuimige beulen, die je hart in de rasters van lijden houden. Op veel vluchten van de weg zijn het vrienden aan wie je jezelf geeft, zonder voorbehoud, en die je meeslepen in langeafstandsproblemen. Bij verschillende gelegenheden zijn het mensen van wie je je tranen hebt afgeveegd, waardoor ze in de intimiteit van je eigen leven zijn geplaatst, en die onverwacht je vertrouwen aanvallen met de stenen van minachting. In andere omstandigheden zijn ze metgezellen van ervaring die plotseling vrije tegenstanders van je pad worden en je overal lastigvallen. Als we echter met soortgelijke problemen worden geconfronteerd, is het onontbeerlijk om steden van liefde en geduld, tolerantie en sereniteit te bieden om het web van onbegrip ongedaan te maken. Houd je geweten in de plicht loyaal vervuld en onthul, wat er ook gebeurt, de slagen waarmee ze je pijn doen, en bied je het beste gevoel, het beste idee, het beste woord en de beste houding. Kristalwater, gepigmenteerd, druppel voor druppel, zet de azijnpot om in een pot met zuiver water. En als, na al uw gebaren van broederschap en welwillendheid, ze u nog steeds vervolgen of beschimpen, hen zegenen in gebed en doorgaan, trouw aan uzelf, in de zekerheid dat nederigheid ten tijde van de crisis een aantekening is van afvoer. Emmanuel door het medium Chico Xavier.
Do Divine Justice Book

Als je moet praten en me of Beto Volpe niet kunt vinden, is dit een veel evenwichtiger optie, Beto, je kunt ook je bericht sturen. Misschien kan ik er even over doen. Ik controleer de berichten om 20 uur, kort daarna, eigenlijk om 00 uur.
Het wordt voor mij, dit hele gedoe, steeds moeilijker om te typen.
En ik heb uiteindelijk een interval nodig tussen de ene alinea en de andere.

Maar wees zeker van één ding dat ik heb geleerd:

Tijd en geduld lossen zo ongeveer alles op!
----------------------------Privacy Wanneer u dit bericht verzendt, houdt dit in dat u ons privacy- en gegevensbeheerbeleid hebt gelezen en geaccepteerd [/ acceptatie]

Aanbevolen literatuur op deze blog

Suggesties voor lezen

Hi! Jouw mening is altijd belangrijk. iets te zeggen? Het is hier! Nog vragen? We kunnen hier beginnen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid

Moet je chatten? Ik probeer hier te zijn op het moment dat ik het liet zien. Als ik niet antwoord, was het omdat ik het niet kon doen. Eén ding weet je zeker. Ik beantwoord ALTIJD antwoord
%d Bloggers als volgt uit: