Standaardafbeelding
Op zoek naar genezing Viral Load HIV-infectie Wat is CD4

Pgt 121 monoklonaal antilichaam kan leiden tot vermindering van virale belasting van niet-HAART

Virale lading, waarom is het zo belangrijk? Veel mensen zoeken me, niet Wat App, het is waar, omdat ik mezelf niet voor de diode heb gesloten. De hoge virale belasting, "versnelt de trein de berg af en de lage virale belasting, vertraagt ​​deze trein, richting de gevallen brug, aan het einde van de berg". We hebben de virale belasting verlaagd en laag gehouden sinds eind 1996, begin 1997, en sindsdien is er niets veranderd. Beste remedies? Yes! Meer bijwerkingen van het licht? (...). Maar alles hangt af van, of hangt af van, antiretrovirale therapie en de therapietrouw, wanneer iemand met HIV of "geval van AIDS" leeft. Sindsdien is er, zoals ik al zei in een ESPM-programma, weinig of bijna niets veranderd! Het virus kan alleen worden bestreden met antiretrovirale therapie, maar dat kan binnenkort veranderen!

MONOCLONAL PGT 121 ANTILICHAAT KAN VERMINDERING NEMEN IN VIRALE LADING ZONDER TARV

Monoklonaal antilichaam
Kathryn_Stephenson Photo credit is hetzelfde als de auteur van het verhaal
Een monoklonaal antilichaam genoemd Monoklonaal antilichaam PGT 121 virale suppressie die bij seropositieve personen tot zes maanden duurde, begon met een lage virale lading, volgens de resultaten van een kleine studie Conferentie over retrovirussen en opportunistische infecties (CROI 2019) vorige maand in Seattle. Dit is de langste tijd dat iemand HIV niet detecteerbaar heeft gehouden na een enkele infusie van grotendeels neutraliserende antilichamen. En de eerste gegevens suggereren dat PGT121 monoklonaal antilichaam mogelijk kan worden gebruikt als pre-exposure profylaxis (PrEP), zei Dr. Kathryn Stephenson van Beth Israel Deaconess Medical Center in Boston.

HET MONOCLONAL PGT 121 ANTILICHAAT KAN OOK IN PREP

Breed neutraliserende antilichamen (bNAbs) die werken tegen een breed scala aan HIV-stammen zijn een van de vele benaderingen die worden onderzocht in een poging om HIV te genezen of, meer waarschijnlijk, langdurige remissie veroorzaken die mensen met HIV in staat zal stellen virale suppressietherapie te behouden levenslange antiretrovirale therapie (ART).
Monoklonale antilichamen zouden op jacht gaan naar deze "entiteit", HIV
Digitale illustratie van HIV-virus op kleurenachtergrond
Hoewel eerdere studies hebben aangetoond dat de bNAbs activiteit hebben tegen HIV-replicatie, is het minder duidelijk dat ze het virus kunnen aanvallen in latente geïnfecteerde cellen, bekend als virale reservoirs. De meeste experts verwachten dat een combinatie van verschillende benaderingen nodig is om een ​​duurzame remissie of genezing te bereiken. Monoklonaal antilichaam PGT 121 is een recombinant monoklonaal antilichaam dat zich richt op de V3-glycanplaats op de buitenste envelop van HIV, SIV (een verwant virus dat apen infecteert) en SHIV (een mens-simian hybride virus) en activiteit heeft aangetoond tegen 60% of meer van de stammen van HIV die wereldwijd worden gevonden.

De PGT121 wordt ontwikkeld door een samenwerking met het International AIDS Vaccine Initiative, de Bill & Melinda Gates Foundation, het Scripps Institute en de Theraclone Sciences.

Eerdere studies bij rhesusapen toonde aan dat monoklonale 121 TMP de viral load, virale hulp trage reactie kon verminderen en te beschermen tegen SHIV infectie, wat suggereert dat het kan worden gebruikt zowel voor de behandeling en voor de preventie van HIV. Bij CROI vorig jaarDr. Dan Barouch, ook van Beth Israel, meldde dat het merendeel van de apen die PGT121 kregen, virale rebound niet lang na het stoppen van antiretrovirale geneesmiddelen, maar sommige dieren gehandhaafd virale suppressie langer dan verwacht. Toevoegen GS-9620 een TLR7 agonist die Toll-achtige receptoren stimuleert om cellen van het immuunsysteem activeren, leiden tot een grotere vertraging voor de virale rebound. In feite handhaafden vijf van de elf apen die werden behandeld met de combinatie gedurende ten minste zes maanden na stopzetting van de ART een niet-waarneembare virale lading.

Op de conferentie van dit jaar rapporteerde Stephenson de bevindingen van een 1 Phase 121 monoklonale antilichaamtest - XNUMX - de eerste studie bij mensen.

Het eerste deel van de studie was een dosis-escalatieonderzoek met 20 HIV-negatieve vrijwilligers en 15 HIV-positieve mensen met suppressieve ART. Deelnemers ontvingen 3, 10 of 30 mg / kg PGT121 toegediend als een enkele intraveneuze infusie of 3 mg als een subcutane injectie. In elke groep van vijf personen ontving één persoon een placebo. Het tweede deel was een open studie van PGT121 met een intraveneuze dosis van 30 mg / kg bij 13 HIV-positieve mensen die geen ART gebruikten, van wie negen een hoge virale lading hadden (meer dan ongeveer 2000 tot 100.000 kopieën / ml) en vier hadden een lage virale lading (ongeveer 200 tot 500 kopieën / ml). De HIV-positieve deelnemers waren overwegend blanke mannen, met een mediane leeftijd van 44 jaar voor mensen op ART en 31 jaar voor degenen die geen ART hadden.

BEHANDELING MET PGN 121 WAS VEILIG EN TOLERBAAR. CD4 TELLER BLIJFT STABIEL

De halfwaardetijd van monoklonale PGT 121 (een maat voor hoe lang het in het lichaam aanhoudt) was maximaal 23 dagen, maar lager bij HIV-positieve mensen die geen ART gebruiken (13 dagen). De meest voorkomende bijwerkingen waren pijn, roodheid en zwelling op de injectieplaats, meestal geclassificeerd als mild. Eén deelnemer ondervond een matige bijwerking waarvan wordt aangenomen dat deze verband houdt met het medicijn. Er was geen bewijs dat monoklonaal antilichaam PGT 121 leidde tot verhoogde cellulaire immuunresponsen en het aantal CD4-cellen bleef stabiel. Kijkend naar HIV-positieve mensen die niet op ART waren, vertoonden vijf van de negen deelnemers in de groep met hoge virale lading aanwijzingen voor antivirale activiteit op dag 10, met een gemiddelde afname van de virale belasting van 1.7 log10 (ongeveer 60 kopieën / ml); vier werden beschouwd als non-responders. Hoewel HIV aan het begin van de studie gevoelig was, hadden alle dagen op dag 21-28 virale repercussies en werden resistente virussen gevonden. In de HIV-positieve groep met lage virale belasting vielen virale niveaus onder het kwantificatieniveau bij twee deelnemers op dag 7. Ze hielden langdurige virale onderdrukking vrij van ART, die in één geval meer dan vijf maanden duurde en de andere nog zes maanden aan de gang was. Bij deze deelnemers ging de virale remissie door nadat de antilichamen van PGN 121 tot een laag of niet-detecteerbaar niveau waren gedaald, wat duidt op activiteit op de lange termijn. De follow-up blijft zien hoe lang deze remissie duurt. "Lange termijn virologische onderdrukking is waarschijnlijk te wijten aan de uitstekende potentie van monoklonaal PGT 121, zelfs op niveaus onder de kwantificatielimiet", concludeerden de onderzoekers. Stephenson suggereerde dat PGT 121 waarschijnlijk zou moeten worden gecombineerd met verschillende antilichamen of andere middelen bij mensen met hogere virale belastingen. Ze suggereerde dat ook Monoklonaal antilichaam PGT 121 zou potentieel kunnen hebben als PREP een lange levensduur. Viral Load Vertaald en opnieuw gepubliceerd in het Portugees door Cláudio Souza van origine in monoklonaal antilichaam kan leiden tot langdurige virale belastingvermindering Geplaatst: 11 april 2019 NEE Aidsmap

Verwijzing

Stephenson KE et al. Therapeutische activiteit van monoklonaal antilichaam PGT121 bij met HIV geïnfecteerde volwassenen. Conferentie over retrovirussen en opportunistische infecties, Seattle, abstract 145, 2019.

Als je moet praten en me of Beto Volpe niet kunt vinden, is dit een veel evenwichtiger optie, Beto, je kunt ook je bericht sturen. Misschien kan ik er even over doen. Ik controleer de berichten om 20 uur, kort daarna, eigenlijk om 00 uur.
Het wordt voor mij, dit hele gedoe, steeds moeilijker om te typen.
En ik heb uiteindelijk een interval nodig tussen de ene alinea en de andere.

Maar wees zeker van één ding dat ik heb geleerd:

Tijd en geduld lossen zo ongeveer alles op!
----------------------------Privacy Wanneer u dit bericht verzendt, houdt dit in dat u ons privacy- en gegevensbeheerbeleid hebt gelezen en geaccepteerd [/ acceptatie]

Aanbevolen literatuur op deze blog

De onderstaande teksten kunnen u interesseren!

Hi! Jouw mening is altijd belangrijk. iets te zeggen? Het is hier! Nog vragen? We kunnen hier beginnen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid

Moet je chatten? Ik probeer hier te zijn op het moment dat ik het liet zien. Als ik niet antwoord, was het omdat ik het niet kon doen. Eén ding weet je zeker. Ik beantwoord ALTIJD antwoord