Behandeling voor HIV is er niet voor om de hoek ... Maar er is hoop!

Jij bent binnen Inwijding => zorg => Behandeling voor HIV is er niet voor om de hoek ... Maar er is hoop!
De remedie voor HIV, de remedie tegen HIV-infectie is niet zo, zo dicht alsof je het zou vinden als een vriend op de hoek

Genezen voor HIV, de remedie tegen HIV-infectie is er niet aan de voorkant.

En eerlijk gezegd, ik zie de como's niet en waarom, in feite heb ik mijn eigen proefschrift, van alle ophef over bijna niets of, voor de waarheid van de zeer verre

Cure voor HIV het is niet daarboven en we hebben een snit van sensatiezucht en dergelijke hyperbotische settings nodig!

Er is veel te doen op het gebied van wetenschappelijke vooruitgang totdat ze een remedie voor AIDS te vinden

Ik, Cláudio Santos de Souza, heb deze video ingeschakeld, wetende dat de persoon die verantwoordelijk is voor zijn plaatsing kan voorkomen dat deze hier wordt weergegeven. Ook al spreek ik over hiv-infectie en heel weinig over het genezen van de hiv-infectie als onfeilbare zekerheid. Ik hoop, ik droom, dat wens ik niet voor mezelf, maar ik bid dat deze genezing zal worden gevonden.

De genezing van een HIV-infectie.

Maar vanaf nu, heb een zekerheid.

Ik zal niet de eerste zijn die deze remedie, de genezing van AIDS, de genezing van een HIV-infectie aankondigt.

Voordat ik het hier plaats, zal ik elk van mijn bronnen één voor één onderzoeken en, aan het einde van mijn controle, zodra ik die heb ABSOLUTE CEREMEA VAN TEREM GEVONDEN GEESTSTE HIV-INFECTIE, Ik zal het publiceren.

Voordat u verder gaat ik vragen wat is het pak van "activist", die achter een avatar verbergt?

HET LIJKT NIET ME GEVOELIG OM ACTIVIST TE ZIJN MET EEN VERBORGEN GEZICHT. VOORAL BIJNA NOG VEEL JAREN NA HET BEGIN VAN DE EPIDEMIEK

Een zeldzaam iets, een glimlach van mij.

Ik weet dat en respect (wat ik van hou) veel activisten. En niet alles wat ik persoonlijk ken. Maar ik zag hun gezichten, tientallen keren, op Facebook, Twitter, Instagram, op hun persoonlijke websites en wat nog belangrijker is, ik ken hun namen!

Je moet denken dat je kan vertrouwen iemand die "vecht voor u", maar verstopt in de anonimiteit van een 'nickname' en een avatar. Want dat is alles wat we weten, de samenvatting van de samenvattingen ...

Als u niet de video te zien hier vindt u de link naar het op het einde van deze inleiding te vinden.

Ik adviseer u om deze video zorgvuldig en een zekere mate van scepsis te kijken. Deze video gaf aanleiding tot de tekst die ik vertaalde hieronder, die zorgvuldig dient te worden gelezen.

Ik beschouw ten minste een roekeloze actie spread deze video, waardoor mensen denken over dingen die ze kunnen hun seksuele gedrag te veranderen met betrekking tot de veiligheid in de betrekkingen, wat leidt tot een aanzienlijke stijging, en zelfs tragische aids-gevallen rond de planeet als een fatale consequentie voor mensen, slachtoffers van mensen zonder respect voor het menselijk leven!

De video heeft aanleiding gegeven tot deze tekst gegeven en ik stel voor dat u zorgvuldig te lezen met de ogen en redeneren. Ze proberen om ons iets dat niet kan worden gerealiseerd geloven. Ik werk al bijna zeventien jaar met deze site en neem ik heel, heel voorzichtig met wat je publiceert, omdat ik weet dat ik rechtstreeks met de volksgezondheid met mensenlevens.

Als de video is hier niet op zoek naar in YOUTUBE (de link wordt geopend in een ander tabblad rechts van degene waar je nu bent). Negeer niet het idee dat het naar een andere URL wordt verplaatst en misschien kun je het vinden op zoek naar deze uitdrukking: 5 jaar voor de genezing van HIV!

Zoals ik voorspelde, was de inbedding geblokkeerd. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het toevoegen van ...

Maar ... De video is daar! En daaronder het antwoord van de wetenschappelijke gemeenschap

Als je niet kunt vinden, laat het me weten, want dan zal ik weten dat ik het heb kunnen verwijderen. :) en ik zal het terug plaatsen om te waarschuwen voor dit soort onverantwoordelijkheid, zoals een vuurtoren op de kliffen, met een licht zo sterk dat geen mist kan overschaduwen.

Claudio Souza. Seropositieve sinds 1994.
Claudio Souza. Seropositieve sinds 1994.

Lever - Vrouwelijke Organen - Anatomie van de mensHet nieuws in april 2013. De Deense onderzoekers zei was een kwestie van "mere maanden" (het opent in een andere flap en ik was ook een van degenen die op het hoopvolle nieuws viel) om een ​​remedie voor HIV te vinden. Andere media gretig nam de elektriserende rapport, en de woorden stak de wereld in online kranten en, daarna, natuurlijk, bereikte sociale media, waarin het idee dat het een kwestie van wachten bevorderd (para het is een kwestie geweest van wachten er tweeëntwintig jaar) om te spreken van "een einde aan de epidemie van HIV / AIDS en dat dit snel zou kunnen gebeuren om een ​​einde te maken aan de HIV / AIDS-epidemie, en dat dit snel kan gebeuren, om een ​​realiteit te worden

Er was een probleem: ". De wetenschappers op de rand van genezing van HIV-infectie" het Verenigd Koninkrijk verrassend geplaatst op de eerste pagina van een krant,

Het was niet waar. Onderzoekers van het ziekenhuis van de Universiteit van Aarhus in Aarhus, Denemarken, waren en zijn nog steeds bezig met onderzoek naar een remedie tegen HIV. Een Deen die bekend staat als een antikanker onderzoeken histônica deacetylase (HDAC-inhibitoren) als middel om het virus genaamd "latente reservoir waar het (HIV) is verborgen, loopt van antiretrovirale therapie (HAART) wassen. Maar in Aarhus University activiteit is slechts één van de vroege stadia van het proces verscheidene jaren voor het meten bij mensen. En er is geen garantie dat onderzoekers niet meer dan krassen op het oppervlak van de zware taak van het vinden van een geneesmiddel voor het veelal complexe proces van virale infecties zoals HIV-infectie.

De Telegraph, die uiteindelijk het voorwerp herziene online, terwijl het ziekenhuis zijn eigen correctie gelanceerd, waren vrijwel alleen in het verzoek, althans gesuggereerd dat een genezing van de infectie van HIV-infectie zijn handen zijn. Niet alleen is de gezondheid van HIV bezorgdheid dat dit verkeerd hyperbool geïnspireerd. Sinds president Richard Nixon de "oorlog tegen kanker" in 1971, met nieuws aangekondigd hebben ze herhaaldelijk gewezen op de hoop van de grote overwinning vooruit.

Meestal een aantrekkelijke kop gebied van HIV afkomstig van medische sites dagelijks, als die maart 2015, opgewonden om te zeggen dat een functionele behandeling voor het virus niet volledig geëlimineerd uit het lichaam, maar onder controle zonder ARV een "stap dichter bij de realiteit".

Echter, Michael Farzan, PhD, een vooraanstaand onderzoeker van het genezen van HIV-infectie, een professor aan de Scripps Research Institute in Florida, zegt: "Het is moeilijk te zeggen hoe ver we zijn van start tot finish" in het onderzoek naar een behandeling voor HIV. "Wie weet; we konden worden verplaatst in een duim in een mars van 100 mijl. "

Zhi Hong, Ph.D., hoofd onderzoek bij infectieziekten GSK (GlaxoSmithKline), dat is een van de farmaceutische bedrijven om te investeren in het genezen van onderzoek, zet het onderwerp op een meer definitieve manier: "Er bestaat geen illusie dat [de remedie] nog steeds een gigantische investering van geld en tientallen jaren kost om tot wasdom te komen."

IJverige leden van de media zijn praktisch de enigen die bijdragen aan misverstanden over het genezen van openbaar onderzoek. Misschien onbewust, hebben zijn woorden gegaan in tegenstelling tot alle andere openbare berichten zijn stichting gericht op de wereldwijde gezondheid mede oprichter van Microsoft, Bill Gates vertelde deelnemers aan het World Economic Forum in januari dat zowel een vaccin tegen HIV als een middel om te voorkomen dat mensen met hiv de noodzaak hebben om dagelijks ARV's te nemende noodzaak om dagelijkse ARV's te nemen zou bereiken om te voorkomen dat mensen met HIV de noodzaak hebben om dagelijks ARV te nemen zou oplopen tot 2030

Richard Nova Lima, een deskundige die door de zoektocht naar een vaccin en remedie tegen HIV in Actie Treatment Group, zei in een bericht op de website van TAG, sprak de volgende redenering:

"Hoop is niet hetzelfde als onvermijdelijkheid."

Met betrekking tot het enthousiasme van Gates, New Lima schreef: "hebben geen wetenschappelijke basis; waren er bemoedigende tekenen van vooruitgang op het vaccin en genezing op een aantal fronten in de afgelopen jaren - maar de uitdagingen die voor ons liggen moet niet worden onderschat

Dan is er een uitbundig en hyperbolisch aantal berichten afkomstig van de amfAR Foundation om fondsen te werven voor de strijd tegen aidsnaar de onderzoek naar aids die frequente e-mails verzendt die zijn ondertekend door CEO Kevin Frost waarin hij de non-profitorganisatie typeert voor het aftellen van "zorg"In een zelfbenoemd initiatief dat is gericht op het" ontsluiten van de mysteries van HIV "of het opruimen van de" laatste hindernissen "die nog steeds een remedie tegen HIV-infectie blokkeren.

Een video van zeer hoge kwaliteit, op het gebied van merchandising, amfAR in april stelt dat de strijd tegen HIV het "de laatste mijl van een epische reis" heeft gemaakt en dat "genezing voor alles nabij is".

Het einde van de reis is eindelijk in zicht. Het enige dat we moeten doen is de fakkel pakken en de finish aanraken. '

Pas aan het einde van 1.000 woorden promotionele tekst amfAR stelt de respectieve gedaan pivot herhaaldelijk benadrukt dat het doel van de stichting is om "een remedie voor breed toepasbare HIV totdat 2020" vinden om eindelijk duidelijk te maken dat echt bedoeld om te helpen de basis te leggen van een "remedie".

AmfAR heeft een persbericht uitgebracht waarin de 2014-remedie van februari wordt aangekondigd. Initiatief dat nog nooit is opgehelderd.

[Een opmerking van de redactie: Wie keek "Wachten op een wonder," met Tom Hanks, de controversiële werk van Stephen King, moet men de laatste zin herinneren: "De laatste mijl is de langste. ' (...)]

Echter, Anthony S. Fauci, MD, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), een divisie van het National Institute of Health (NIH), zegt dat succes bij het genezen van het front een kwestie is van "als" in in plaats van "wanneer".

"Dat betekent niet dat er geen schijn van opgeven is," zegt hij. "Maar je moet begrijpen waar je aan toe bent."

In tegenstelling tot de al te uitbundige trend rapporten over de helende vooruitgang, CNN toonde een kop op haar website juli daarbij verwijzend naar de Franse viroloog Françoise Barré-Sinoussi, PhD, mede-ontdekker van HIV, die beweerde dat "genezing ontwikkelen is bijna onmogelijk".

Headers zijn vanwege hun reductieve karakter, zeker vanwege ruimtebeperkingen, maar misschien nog meer omdat de inspanningen van journalisten om lezers aan te trekken, de nuance of specificiteit in de tekst vaak ondermijnen. In dit geval, CNN links velen met de ongelukkige indruk als onjuist als het idee dat een remedie is net om de hoek dat we allemaal hopen dat de Barré-Sinoussi dacht dat verloren was. Maar zoals het interview uitlegt, winnaar van de Nobelprijs vordering pragmatischer dan pessimistisch en verwoord in zijn beschrijving van de extreme moeilijkheid van het elimineren van de nieuwste geïnfecteerde cellen in het lichaam van HIV. (Wanneer wordt verwezen naar het succes van een dergelijke prestatie, veel wetenschappers gebruiken een specifieke terminologie, een helende sterilisatie. Hij stelde dat wat zij remissie genoemd waarbij het virus wordt gebracht zeer lage niveaus en dagelijks daar gehouden zonder medicatie wordt een haalbaar doel dat anderen noemen functioneel genezen.

Miracle boekdruk

Natuurlijk is er een persoon die aparentemenet was genezen van HIV:

Timothy Ray Brown.

De Amerikaanse 49-jarige ook wel bekend als de Berlijnse patiënt, de stad waar hij voor leukemie werd behandeld en die kreeg twee beenmergtransplantaties in 2007 en 2008 van een donor waarvan de afweercellen zijn van nature resistent tot HIV als gevolg van een erfelijke mutatie die is geërfd 1% van de Kaukasiërs (een mutatie) hebben. Leukemie komt van beenmergkanker, dat immuuncellen maakt. Een beenmergtransplantatie biedt een individu iets van iemand die zal helpen het immuunsysteem te recreëren nadat het aangetaste immuunsysteem opzettelijk is vernietigd, meestal door chemotherapie.)

Tot de zaak van Brown voor het eerst werd gemeld en vervolgens op grote schaal werd aangekondigd, was een remedie voor HIV bij 2008 de ambitie om diegenen te onderzoeken die zijn naam niet durfden uitspreken. De afwezigheid van virusreplicatie in het lichaam van de gevestigde kastanje die wetenschappers het bewijs van principe noemen - in dit geval is genezing mogelijk en schudt het veld van genezing voor het leven. Meer wetenschappers hebben geen beurzen en beurzen ontvangen voor deze onderzoeken en ze hebben niet gestroomd.

Nota van de redactie soropositivo.Org

Ik las een wetenschappelijke tekst die niet kon kopiëren, dat beschrijft het proces dat de Berlijnse Patiënt genezen, uitgegroeid tot een ding serieel iets op zijn minst roekeloos.

Van de drie mensen die door hetzelfde proces dat Brown twee verloren hun leven op de operatietafel en de andere niet dezelfde resultaten te krijgen ging, en als ik een dokter, zou ik zeggen dat genezing van de Berlijnse patiënt is meer als een cyste van 6 cm in mijn rechter nier werd ontdekt in echografie van mijn buik, "een laboratorium bevinding" (I Fawn deze cyste in de nieren en het is groter dan mijn Dirito nier en toch is onschadelijk) ..

De uitdaging voor hen is formidabel. De belangrijkste vijand virale reservoir een amorf orgaan dat bestaat uit cellen geïnfecteerd met het virus replicatie in een zwevende toestand, en kanBrain impulsen. Denken prosess.
omvatten ook geïnfecteerde cellen buiten het bereik van de standaardbehandeling, zoals in de hersenen. De standaard behandeling voor HIV niet elimineren omdat het reservoir ARV alleen wanneer een cel repliceert en omdat niet alle medicijnen de bloed-hersenbarrière gesprek kan passeren.

Helaas, Brown genezen van genezing niet breed toepasbaar. Dergelijke behandelingen van kanker, die zeer duur zijn, hebben een steile sterftecijfer; post-Brown, een vergelijkbare inspanning om HIV en kanker te genezen gelijktijdig in zes andere mislukte of personen overleden voordat onderzoekers kunnen bepalen of de genezing van HIV succesvol is geweest. Pogingen om het lichaam te bereiden op een beenmergtransplantatie met minder potentieel dodelijke strategie betekent ook niet verslaan HIV.

CNC-station op het werk. Frezen, draadsnijden industrie.Een kritische obstakel geconfronteerd inspanningen voor genezing is dat de wetenschappers nog niet verfijnd genoeg instrumenten om te bepalen met absolute zekerheid dat er geen geïnfecteerde cellen in verborgen latency in het lichaam die kunnen in latere jaren aan het leven, beginnen met de productie hebben ontwikkeld nieuwe exemplaren van de HIV en uiteindelijk opnieuw te bevolken het reservoir. Een belangrijk onderdeel van het onderzoek en het werk van de ontdekking dat het veld genezing in grote mate vandaag kenmerkt is de poging om het reservoir kaart te brengen en te testen die nauwkeurig zijn aanwezigheid kan meten. Versies van dergelijke veren proeven helpen wetenschappers om het succes van de huidige pogingen om althans verkleinen van het reservoir te bepalen.

De teleurstellende geval van de beroemde Mississippi kindje illustreert niet alleen de valkuilen van dit onvermogen om goed te detecteren en meten van het reservoir, maar ook het gebrek aan normen voor de beschrijving van een genezing of iets van HIV in het algemeen bij benadering voor de wetenschappelijke gemeenschap.

De conferentie over retrovirussen en 2013 opportunistische infecties (CROI) in Atlanta, Deborah Persaud, MD, een onderzoek van pediatrische infectieziekten in het centrum infantilJohns Hopkins, kondigde ze aan dat een baby met op het moment 18 maanden oud Mississippi was geweest genezen Functioneel HIV.

In sommige opzichten, de 'functionele' qualifier erkent de onmogelijkheid verklaren het succes in het bereiken van een remedie sterilisatie. Opnieuw wordt een functionele behandeling meestal ingesteld als er geen officiële definitie als een geval waarin een persoon niet besmettelijk en hoewel hij nog steeds HIV haven en het virus onder controle zonder dat ART.

Stapel van verschillende kleurrijke pillen achtergrond.

Nadat de baby in Mississippi was besmet tijdens de geboorte, bij de geboorte, de verticale kanalen van de moeder die weigerde om antiretrovirale geneesmiddelen te gebruiken voor haar dochter, in het bloed van de smeltkroes waarin een verloskamer draait, de artsen al snel begon hun behandeling in een cocktail van agressieve en atypische antiretrovirale middelen. Zijn moeder eindelijk stopte met de behandeling, en de eerste keer Persaud presenteerde de zaak aan collega-wetenschappers, had het meisje tien maanden off ART uitgegeven zonder virale rebound in de afwezigheid van ART. zeer gevoelige testen zou echter nog steeds sporen van het virus blijft in je lichaam. Persaud zegt dat ze gebruikte het woord "werken" op het moment, omdat hij vond dat hij had niet genoeg tijd om te bevestigen dat het kind gewoon was genezen.

Deze periode kwam een ​​einde na 27 maanden wanneer de viral load van het kind sprong en ze werd vervangen op ART in 2014.

"Dit evenement biedt, is echt een geweldig gebied om te redeneren, te evalueren, testen en ervaring dan stoppen en na te denken over terminologie en verwachtingen," reflecteert Persaud, die is een van de leiders van een studie die tot doel heeft om de zaak van de baby's te repliceren Missies bij pasgeborenen die bij de geboorte over de hele wereld zijn besmet.

Noot van de redactie. Hier op deze site kunt u zoeken door op deze link te klikken transmissie en u zult zien, bijvoorbeeld dat er al vier of vijf jaar dat niemand ongeboren seropositief in de stad van de kust Santos van São Paulo, en een beetje verder, kunt u zien dat Cuba door de World Health Organization werd beschouwd als dat "definitief" in de verticale transmissie (van moeder op kind bij de geboorte).

Er is hoop dat andere kinderen kan het resultaat beter dan de baby Mississippi (welk geval, samen met andere helende pogingen mislukten, leerde wetenschappers een geweldig idee en hielp vorm en drijven de toekomst van het onderzoek) zijn. De vergadering conferentie juli International AIDS Society in Vancouver, British Columbia, nieuws dat een Franse 18 jaar oud en een vrouw die twaalf jaar ervaring op zijn leven na zijn geboorte met hiv, het ontvangen van profylactische behandeling en daarna leefde zes jaar combinatietherapie voor het verlaten van de behandeling. Sommige onderzoekers vinden nog steeds HIV-DNA in hun lichaam, maar het heeft geen detecteerbare virale replicatie in hun plasma.

Bekijk op Eiffeltoren bij zonsondergang
Nog een dozijn Franse, bekend als de Visconti cohort individuen bleef in een staat van remissie gedurende tien jaar na het stoppen van antiretrovirale therapie, begon allemaal binnen zes maanden na de overdracht van HIV. Wetenschappers geloven dat in elk van hen, zoals vroegtijdige behandeling voorkomen dat de virale reservoir aanzienlijk incutisse

Asier Sáez-Cirión, PhD, van het Pasteur Instituut in Parijs, presenteerde voor de eerste keer gegevens over Visconti in cohort van 2011; maar in zijn woorden steeg het nieuws op dit moment "bijna onopgemerkt". In de afgelopen jaren heeft hij meer belangstelling gekregen, maar niets vergeleken met de baby van de Mississippi. De grote ongelijkheid in de aandacht gericht op Sáez-Cirión en de respectievelijke aankondigingen van Persuad kunnen worden toegeschreven aan de semantiek. Saez-Cirion vanaf het begin van zijn werken wendde zich af van de glamour en de opwinding van het woord "genezen", met of zonder een qualifier en beslist aangedrongen karakteriseren deze mensen gewoon als Frans en slechts een staat van remissie.

Het woord 'remissie', Sáez-Cirión, roept een begrip op dat mensen bekend zijn met kanker: De ziekte is voorbij maar er is altijd een kans dat hij kan terugkeren. "Wanneer je de term" functionele "remedie gebruikt, voegt hij eraan toe:" soms wordt het "functionele" deel gestopt en blijft het deel dat zegt 'genezen' doorgaan.

En het creëert een zekere verwarring. "

Inderdaad, veel van de koppen met betrekking tot de Mississippi-baby stelden vast dat het genezen was, dus zonder enige semantische zorg, de ruwe boodschap achterlatend, zonder enig poetsen of andere zorg op schrift, de vleugels van de verbeeldingskracht gooiend van iedereen die de tekst las om het een nuance toe te kennen. Oproepend voor hun bijdragen aan de zaak (een andere mogelijke reden voor het ontvangen van de zaak, zoals ontvangen, zoveel media-aandacht), verklaarde amfAR in een persbericht dat "bevestiging van genezing mogelijk was" gedeeltelijk door een subsidie ​​van Persaud ondersteuning van de studie (SIC). Prara die AZT heeft genomen, is deze woorden (...) gemakkelijk te begrijpen.

In schril contrast met de enquête van Steps Foundation, wetenschappelijk directeur van amfAR, Rowena Johnston, PhD, een gemeten toon bij het beschrijven van de huidige stand van het onderzoek naar de genezing van HIV-infectie, zeggende: "gedachten rond belangrijke uitdagingen beginnen te aanslibben (opent in een ander browsertabblad). Niet dat onderzoekers noodzakelijkerwijs antwoorden of alle antwoorden hebben gevonden. Maar wat mensen daar nu eigenlijk mee eens zijn de uitdagingen zullen waarschijnlijk worden ontmanteld".

Een belangrijke factor die steeds samensmelting Het is geld. Volgens een rapport van juli wereldwijde HIV advocacy groep AVAC, een wereldwijd publiek en filantropische genezing onderzoekinvesteringen steeg met 82% tussen 2012 en 2014 vanaf US $ 88 miljoen tot $ 160 miljoen. Het leeuwendeel komt uit de Verenigde Staten, voornamelijk in de vorm van subsidies, met $ NIH 114 2014 miljoen en een geschatte niveau van $ 127 miljoen gepland voor 2015. De amfAR je wilt om hun financiering snel te schalen van jaarlijkse bedrag 4,4 miljoen in 2014 aan onderzoekers in totaal 100 miljoen dollar bieden over een periode van zes jaar 2015. De Gates Foundation bekroond met ongeveer $ 9 miljoen op genezing onderzoek in 2014.

Dergelijke cijfers zijn nog steeds mager vergeleken met de nieuwste investeringen in HIV-vaccinonderzoek; NIH besteedt jaarlijks meer dan een half miljard dollar aan dit front. Volgens S. Fauci is de ongelijkheid tussen de financiering van de remedie en het vaccin geen weerspiegeling van het gebrek aan enthousiasme van het bureau voor de oorzaak van de remedie. In plaats daarvan krijgen vaccins meer geld omdat het veld geavanceerder is; vaccins zijn vooral op het gebied van ontwikkeling, in plaats van ontdekking, of fase.

HVAC wereldwijde genezing onderzoek cijfers houden geen rekening met kosten industrie. GSK onlangs beloofd om 20 miljoen dollar over vijf jaar voor een gezamenlijke inspanning met de Universiteit van North Carolina (UNC) in Chapel Hill. Bovendien, Merck, Gilead Sciences, Janssen en biotechbedrijven Calimmune Sangamo BioSciences en zijn allemaal in de zoektocht.

Het veld werkt steeds vaker samen. Bij 2011 richtte de NIH de Martin Delaney Collaboratories op, die de samenwerking tussen de academische wereld en de privésector stimuleerden. Er is ook samenwerking tussen fellows van amfAR.

Als het gaat om onderzoek dat verder gaat dan achtergrondstudie en vordert in curatieve therapieën, ligt de werkelijke grootste focus op een methode die bekend staat als 'kick and kill'. In het eerste deel van deze fase-schoppende strategie in een agens, of combinatie van middelen, stuwt het de latente "machinerie" van geïnfecteerde cellen terug in actie. De daaropvolgende dodelijke uitdaging is gedeeltelijk om manieren te vinden om het lichaam van nieuw geactiveerde cellen te reinigen.

Helaas, ARV's dood geen met HIV geïnfecteerde cellen. Noch het immuunsysteem, deels omdat deze specifieke cellen zo weinig HIV-antigenen op hun oppervlak hebben (Antigenen uit een celpaviljoen die het mogelijk maakt om te verschijnen als geïnfecteerd en helpen om een ​​immuunrespons op te roepen). Het probleem van verwarring, de immuunrespons van de persoon op HIV, kan na jaren van inname van ART zijn afgenomen en het latente virus in geïnfecteerde cellen kan mutante stammen hebben die weerstand kunnen bieden aan de hoofdreactie van het immuunsysteem..

Het laboratorium van Robert confit, MD, PhD aan de Johns Hopkins University, leidt tot het veld "te schoppen en te doden", waarin de inspanningen van meer dan twee dozijn groepen over de hele wereld, zoals UNC-team GSK en de Deense laboratorium bevat die de verkeerde koppen heeft gewonnen. Onderzoekers zijn het testen van ten minste zes latency mars agenten bij de mens, met inbegrip van HDAC, inhibitorsvorinostat, panobinostat en Romidepsin.

Wetenschappers onderzoeken op verschillende manieren de immuunrespons van de voorste KICK om immuuncellen of antilichamen aan te maken die de nieuw ontwaakte geïnfecteerde cellen effectiever kunnen aanvallen.

Volgens David Margolis, MD, die de moeite tot UNC schoppen en doden is nog steeds 'in de kinderschoenen', maar het heeft een aantal recente vorderingen gemaakt. "De grootste beperking om verder te gaan," zegt Margolis, "is dat we nog geen echt diagnostische hulpmiddelen hebben ontwikkeld dat ze veilig en effectief zijn en dat ze aantonen dat de reservoirs zo zijn dat de reservoirs voldoende verarmd zijn en dat we kunnen meten. " Met andere woorden, onderzoek met schoppen, een deel van de strategie, staat pas aan het begin, alle resultaten zijn bijzonder ontoereikend. "Ik denk dat we dan zullen wachten op iets dat niet te lang is, misschien een jaar of twee, en we zullen de voorwaartse beweging hebben waar enige vorm van vooruitgang wordt geboekt."

Echter, S. Fauci "is er niet zeker van dat de wereldwijde schok en de aanpak van schoppen en te doden" zal slagen.

Ik, Claudius, raakte hem aan. Al in tweeduizend en achttien was er meer schoppen dan doden en de grap van doelman Eusébio, de Portugese selectie van 1966 en als "goal shot" hier heel goed zou passen! 🙁

Nog meer naar het rijk van de science fiction is haalbaar onderzoek in de curatieve gentherapie. Onderzoekers proberen om het evenement Tim Brown (ten minste gedeeltelijk) opnieuw, maar dan zonder het gevaar en de onuitvoerbaarheid van een traditionele beenmergtransplantatie (nvdr Klik hier ara een goede definitie van beenmerg transplantatie krijgen. De tekst wordt geopend in een ander tabblad of in uw browser, maar in het Portugees)

De donor van Brown had een genetische mutatie dat voorkwam de ontwikkeling van de infectie die eigen zou zijn aan de donor, genaamd coreceptor CCR5, dat zich bevindt op het oppervlak van de CD4-immuuncellen die het doelwit van HIV zijn. Zonder de CCR5, De meeste exemplaren van HIV niet aanslaan immuuncel tellen, laat staan ​​infecteert. Dus wetenschappers Sangamo en het Fred Hutchinson Cancer Research Center, onder andere, ervaren de tekenen met hiv-positieve immuuncellen van het individu of van immuuncellen die de productie van stamcellen

(Stamcellen, moedercellen of stamcellen zijn cellen die het beste vermogen te verdelen die tot twee cellen vergelijkbaar met de originelen.Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie redirecionado van Stamcellen) en het bewerken van uw code om de ontwikkeling van te voorkomen coreceptor CCR5. (Opmerking van de redacteur: als dit was of werd verkregen, zou HIV in het bloedplasma zijn, praktisch afdrijven, gejaagd worden - ik vind het leuk om erover na te denken - door de antipoden van het laatste exemplaar van hun RNA-bron van wetenschappelijk deel Wikipedia (opent op een ander tabblad) Bron van het wrede deel: Myself 🙂

Sangamo heeft een aantal veelbelovende resultaten van gentherapie bedrijf, met een man met 32 jaar van therapeutische regimes (HAART) voor meer dan een jaar en een half na een infusie bewerkte cellen (stamcellen), resistent tegen HIV. Het is niet genezen van HIV-infectie, die nog steeds actief replicerende virale lading, maar is slechts ongeveer 500 en zijn stabiel gebleven CD4 (artikel vermeldt niet de CD4-snelheid).

Dit is een gedeeltelijke voorbeeld van het succes dat onderzoekers kunnen voortbouwen op als ze een gedeeltelijk succes te bereiken; maar in het bijzonderEen succes. Elk van deze afzonderlijke stappen kunnen nieuwe en interessante voordelen voor de gezondheid van mensen met hiv te bieden. Uiteindelijk kan verschillende benaderingen nodig zijn om het virus efficiënter dan de ART is al in staat om te doen raken.

"Er zijn veel aanvalsroutes" in de zoektocht naar genezing van HIV-infectie, zeggen Nobelprijswinnaars, viroloog David Baltimore, PhD, hoogleraar van het California Institute of Technology en oprichter van Calimmune, "en vanuit mijn oogpunt , het woord genezen is misschien misleidend. Wat we willen doen is deze ziekte, HIV-infectie, in een minder en minder slopende ziekte maken, en wat dat betekent is de effecten van het virus te beperken en ook door te gaan naar vormen van therapie die zijn minder slopend voor de patiënt ".
close-up ronde witte pil in de hand

Een andere stapsgewijze vooruitgang die onderzoek kan bereiken, is het verminderen van de replicatie op een laag niveau van virale replicatie die zelfs optreedt in de aanwezigheid van succesvolle ART-behandeling. Wetenschappers vermoeden dat dit virus activiteit kan het immuunsysteem te stimuleren in een toestand van chronische ontsteking, en gelooft dat het draagt ​​bij aan het verhoogde risico van aan leeftijd gerelateerde stoornissen bij mensen die leven met het virus. Een andere korte-termijnambitie is voor behandelingen die langere perioden van remissie mogelijk maken, waardoor HIV-positieve mensen op een veilige manier HIV kunnen krijgenHIV-positieve mensen op een veilige manier om te leven een tijd off toxiciteit da ART.

Het sterk krimpen, maar niet volledig elimineren van het reservoir, kan een dergelijke langdurige remissie mogelijk maken. Als op dit punt leden van het Visconti-cohort geen reservoir nul hebben; zijn slechts zeer kleine reservoirs in elk van hen. (Wetenschappers hebben de tools om dit te bepalen.) Een recent onderzoek heeft aangetoond dat als iemand stopt met het nemen van ART, het gemiddeld een week eerder zal verlopen voordat ten minste één geïnfecteerde latente cel reactief wordt en een rebound kan initiëren viraal. Gezien het grote aantal cellen in het typische reservoir, impliceert dit dat een cel maar zelden in significante actie springt. Op basis van deze waarnemingen schatten de auteurs dat een 50-A-70-voudige reductie in reservoirgrootte de tijd tussen stoppen en een virale rebound die ART gemiddeld een keer per jaar verlengt, kan verlengen. Banketbakkers maakten hun projectie dat sommige mensen met HIV remissie van het leren zouden kunnen ervaren met iets rond het 1.000-10,000 * reductievouwreservoir.

"We zouden interventies kunnen krijgen waarbij ik veel tijd doorbreng in positieve delen van de mensen", zegt AmfAR Johnston. "En dus zal dit dit interactieve proces in de loop van de tijd worden om een ​​interventie te bedenken die de meeste mensen de meeste tijd zal genezen. Misschien zo goed als we kunnen wachten. "

Noot van de redactie: In het geval van de 1.000 10.000 als geen overdracht van het virus, en als een ondetecteerbare viral load <4o? Het zou een terugkeer naar de overdracht zijn?

Vertaald uit het origineel De behandeling voor HIV is niet om de hoek de Benjamin Ryan door Claudio Souza em 16 de Fevereiro de 2016

Advertenties

Verwante publicaties

6 Reacties

The Suffering Drama of the Eternal Immune Window and My Answer ... | Soropositivo.Org 03/09/2018 at 23:49

[...] onmiddellijke reactie van de wetenschappelijke gemeenschap en het antwoord staat hier op deze site op deze link. Pas nu besefte ik dat het na middernacht was. Ik ben hier al uren, ik moet rusten. Mijn [...]

Beantwoorden
1 2

Reageer en socialiseer. Het leven is beter met vrienden!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.