De geschiedenis van een hiv-positieve persoon die niet langer is (1) a

Standaardafbeelding
Getuigenissen van mensen met hiv Getuigenis van mensen met aids Getuigenis van mensen met hiv HIV-positieve testimonial Getuigenissen van mensen met aids Persoonlijke getuigenissen van seropositieve Verhalen positieven

EDit is het verhaal van een andere hiv-positieve vrouw.

Angel…. Zelfs alleen, temidden van eenzaamheid, stond deze hiv-positieve vrouw geen avonturen toe, maar ze was heel erg bang voor bloedtest!

Net als ik 😢 Wil je weten wat en hoe is leven met aids? Klik hier Deze link staat ook onderaan deze pagina!

Een HIV-positieve vrouw die dat wel is "Sui Generis"

HIV-positief? Ja! Ik heb haar nooit gezien. Schaam me
Ja! Ze was niet zomaar iemand! En het stond niet open om te verschijnen. Het was nog steeds een tijd van angst, discriminatie was extreem grof. Hoe dan ook, het is me nooit gelukt om een ​​telefoonnummer uit dit meisje te krijgen en uiteindelijk heeft het leven ons weggenomen. Wat is er met haar gebeurd? Nou ... In deze wereld, die niet van engelen is, zal ik hem niet zien en, nog minder, ik zal er iets van weten en zelfs zijn bestemming. Volgens mijn berekeningen, als jij, Angel, nog steeds bij ons bent, ben je bijna 49, misschien 58, misschien 57, ik kan het niet zeggen. Wees niet verbaasd. Ik geef om mensen en ik wilde alleen weten of alles goed met je is!

In mijn leven heb ik altijd had veel nodig om te bewijzen dat ik zou kunnen worden gehouden, altijd geprobeerd verwoed om een ​​dergelijke liefde zonder veel vrijheid, denken dat het zou kunnen dat de volgende jongen wist ik opeens op een feestje, een reis, overal, Zolang het plotseling was zonder al te veel keuze criterium.

Ik verwachtte totale vervulling, afkomstig van een "iemand" ... en daarmee probeerde ik, zoekend, mij veel mensen lichaam en geest schenken die natuurlijk allesbehalve verdienden ... en ik kon het niet zien.

Tot een dag, aan het einde van 89, een van deze pogingen Je staat goed en ik ben aan het daten. en het was blijvend, blijvend. (Infinito enquan .... Eita goede vraag voor een uitgever drie en zestien matina!)

Hij had beslist niet veel bekwaamheid om mijn prins te betoveren, maar de beste eigenschap die de jongen bezat, was blijk geven van de bereidheid om bij mij te zijn .. en mij tot in de details te blijven ..God weet wanneer.

En dat was wat ik het meest hem betoverd.

HIV-positief? Yes! Angel? Ik weet het niet

Het was meer dan 5 jaar geleden, en ik zag niet veel meer genade in mijn metgezel, maar ik bleef hem trouw en er was veel angst voor beëindig de datering uit angst voor eenzaamheid en angst, heel erg bang, om in deze wereld te vallen, opnieuw op zoek naar die liefde .... Vooral nu hierin AIDS-tijden, hoewel ... nou .... Met het leven dat ik nam om me staande te houden in deze verkering, dacht ik altijd dat ik een sterke kandidaat was om seropositief te zijn. Ik had nog nooit een condoom gebruikt en ik had veel vriendjes geprobeerd. Maar waar is de moed om de bloedtest te doen?

Het bloedonderzoek?

93 een keer, moest ik een aantal tests te doen voor de toelating tot een nieuwe baan, en ik was wroeten voor hen niet gevraagd om een ​​hiv-test ... en UFA, godzijdank niet gevraagd.

En daar stond ik dan, leef mijn leventje met mijn vriend stevige, mijn empreguinho - ik super gezond, levenslustig, levend.

Ik was al seropositief en dat wist ik niet. "Ik vreesde," maar ....

Seropositief. Een van de weinigen
Ja. Ze was nooit zoiets als dit zo, dus zo"! Hij zorgde altijd voor zichzelf. Ik herinner me dat ik met haar zat te kletsen en op een gegeven moment zei ze dat ze ging trainen en kwam ze pas vijf of zes uur later terug! Ze was beslist "uniek", enkelvoudig Ze was beslist "uniek", enkelvoudig

In oktober 96 de relatie uiteindelijk eindigde zonder bijzondere reden ... was dezelfde verzadiging, en zeker beide partijen.

Ik begon te willen om rond te kijken en een nieuwe vriend te vinden - had een aantal fantasieën van Prince Charming in mijn hoofd, maar ik wilde langzaam gaan, proberen te leven aan te passen in "alleenstaande vrouw".

Een maand om mezelf hiv-positief te vinden!

Hebben niet veel tijd - een maand later, de ex-vriend die probeert om me te waarschuwen dat maakte de HIV-test (die weet waarom hij peinsde om deze test te doen) en gaf een positief resultaat.

Dat was mijn gave 40 jaar van hun leven: de verplichting om de test voordat deze zijn verklaring te nemen - de man met wie ik de liefde bedreven in 6 jaar zonder mij ooit te hebben beschermd ... en noch hij beschermd zich goed. Ik, Claudius, heb het nooit geweten uw virale lading! Hopelijk zij is tot nu toe levend geweest, om te weten dat niet-detecteerbaar gelijk is aan niet-overdraagbaar!

Zware bar en koeienmest

Tests van de seropositieve wijsgeer
Arts die bloedmonsters controleert

Zie je, de behandeling was ooit een bar. Tegen de tijd dat ze, Angel, en ik, evenals Mara, Beatriz Pacheco, Bob Volpe en anderen, zoals Silvia Almeida behandeling begonnen, zijn we begonnen met de behandeling met geneesmiddelen, om hen te nemen, hadden we de indruk dat we nemen sap shit met grind, letterlijk. Maar ik dacht: dit is het leven. Of op zijn minst te overleven, improviseren leven tot de dingen zou verbeteren en, inderdaad, ze hebben verbeterd.

Ik herinner me dat ik 44-tabletten had laten meetellen TWEE KEER!

Vandaag is een tablet, met drie verschillende actieve principes, vaak een enkele dagelijkse inname, genoeg.

Maar ik ga hier een stomp ding plakken dat ik op een blog heb geschreven en het hier heb gebracht. Die blog, van die schijnbare automaat, die nooit zijn persoonlijke naam heeft gezegd. En de mensen geloofden hem. Mensen, ik wil gecremeerd worden als ik sterf en als ik een boek dat noemen één naam uit deze blog schrijven, kunt u mijn as in koeienmest te gooien, u zult hebben (gehad) is verdiend

En het was het lijden ... het was moeilijk, het deed veel pijn ... Ik wist dat ik nooit een kans zou krijgen dat het resultaat negatief wordt ...het was DUIDELIJK dat ik besmet was ....

Ik dacht dat ik was van plan om de volgende dag sterven, ik was bang om zelfs ademen of andere ziekte niet vangen in de lucht!

En de vraag was:

"Wie gaf het aan wie deze bom???" En toen dacht ik:

- "Wat goed is deze zorg ... we zijn allebei infectados..temos meer is dat we de zorg voor ?."

Gedachten rollen in mijn hoofd: - "Oh mijn God .... Wat een fout, ik was het die het hem gaf, arm ding "....

Ik was HIV-positief en kreeg medelijden met iedereen die me misschien wel was gepasseerd

Toen dacht ik: "Hij had veel vrijheid ... Hij kwam er heel alleen uit, hij nam het vast en gaf me de stem die me zegt: "Je krijgt waar je om vroeg, verraad niet, Sonia en niet je woord."

Zeer moeilijke tijden vooral in het emotionele aspect, omdat tot vandaag verberg het virus van mijn familie en mijn beste vrienden.

Gelukkig heb ik aangepast zeer goed op de medicatie en mijn lichaam reageerde snel, snel nulstelling viral load en het verhogen van CD4.

Ik was weer met haar vriend voor meer dan een jaar ... Ik denk dat de titel van het zijn "stok" met elkaar, maar we uiteindelijk wegtrekt.

Al snel geregeld met een ander en ik trok.

Sindsdien was het voor mij moeilijk om affectief en vooral seksueel te vertellen, omdat ik altijd denk dat ik moet zeggen dat ik HIV-positief ben voor diegenen die seksueel willen benaderen. Velen vluchten, ze raken in paniek en sommigen geloven me zelfs niet omdat ze denken dat mensen met hiv er ziek uitzien en een ziek leven leiden, terwijl ik een supergezonde vrouw ben, vol van instelling, goed verzorgd, en bescheidenheid terzijde, heel mooi.

Dit is het moeilijkste aspect van mijn leven.

Wees seropositief en blijf mooi en aantrekkelijk! Moeilijke taak!

Maar in andere opzichten is mijn leven zo veel verbeterd, maar zoveel in die 4-jaren, dat ik emotioneel word als ik een retrospectief doe.

Ik, ongelukkig leven met deze bug, begon ik voor mezelf meer begon ik te veel consistenter te waarderen en ik een vrouw was, wetende wat ik waard en ik ben altijd rekening houdend met de beste voor mij in alle aspecten.

Niet de meest aanvaarde "elke" van het leven ... niet meer geaccepteerd "elk klein ding" ... Ik ben altijd op zoek en verdienen wat dit leven goed is ..

Leren en leren

Ik heb ook geleerd om dingen beter te zien, en wat slecht is, stap ik weg.

Mijn stemming was altijd erg hoog, toen en nu, voor deze ervaring, is het erg moeilijk een aantal besteirinha laat me geschud.

Ik ben degene die kracht geeft aan iedereen die me omringt en ze nauwelijks kent als het kleine beest dat ik in mij heb... De les duurt dit ... Maar dat was het zeker!

HIV-positief? Ja .... Het is waar. Maar niemand. Daar ben ik zeker van!

Ik hou echt van mezelf deze dagen., met HIV woont bij mij.

Voor hem (HIV) was ik gewoon opgetogen.

Het is hier geregistreerd het verhaal van een seropositieve vrouw die niet langer iemand is die niet EEN MEER is, en ja, het is MIJN verhaal over STERKTE om door te geven aan jullie allemaal.

http://soropositivo.org/wp-content/uploads/2009/05/0niLOyhCd5g?rel=0
Een belangrijke opmerking van de Editor:
Ik heb hier een aantal quota gegeven, nu, een paar alinea's hierboven, dat zij zegt dat de presetende 40-verjaardag het seropositieve resultaat was! Bijna twintig jaar zijn verstreken, Angel, en ik weet niets van jou, en lees:

Verlangen is niet weten. Niet weten wat te doen met de langere dagen, niet weten hoe je taken moet vinden die ophouden met denken, niet weten hoe je de tranen voor een lied kunt stoppen, niet weten hoe je de pijn kunt overwinnen van een stilte die niets vult.
Verlangen wil niet weten. Niet willen weten of hij bij een ander is, of ze gelukkig is, of hij slanker is, of ze mooier is. Verlangen is nooit meer willen weten wie je leuk vindt, en toch doet het pijn.

Juli 1988

https://www.facebook.com/CronicasDeMarthaMedeiros

In de gevangenis is het een dosis voor mammoet!
[/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

Als je moet praten en me of Beto Volpe niet kunt vinden, is dit een veel evenwichtiger optie, Beto, je kunt ook je bericht sturen. Misschien kan ik er even over doen. Ik controleer de berichten om 20 uur, kort daarna, eigenlijk om 00 uur.
Het wordt voor mij, dit hele gedoe, steeds moeilijker om te typen.
En ik heb uiteindelijk een interval nodig tussen de ene alinea en de andere.

Maar wees zeker van één ding dat ik heb geleerd:

Tijd en geduld lossen zo ongeveer alles op!
----------------------------Privacy Wanneer u dit bericht verzendt, houdt dit in dat u ons privacy- en gegevensbeheerbeleid hebt gelezen en geaccepteerd [/ acceptatie]

Aanbevolen literatuur op deze blog

De onderstaande teksten kunnen u interesseren!

4 Het lijkt erop dat hier een debat begint! toetreden

Hi! Jouw mening is altijd belangrijk. iets te zeggen? Het is hier! Nog vragen? We kunnen hier beginnen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid

Moet je chatten? Ik probeer hier te zijn op het moment dat ik het liet zien. Als ik niet antwoord, was het omdat ik het niet kon doen. Eén ding weet je zeker. Ik beantwoord ALTIJD antwoord