20.5 C
São Paulo
6, december, 2019

Het verhaal van een hiv-positief die niet 'nog één is!

Standaardafbeelding
Verhalen positieven

Dit is het verhaal van een ander HIV-positief. Angel .... Zelfs in het midden van de eenzaamheid liet deze seropositieve vrouw zich niet avontuurlijk voelen, maar ze was heel, heel bloedonderzoek

Wil je weten wat en hoe is leven met aids? Klik hier Deze link staat ook onderaan deze pagina!

Een HIV-positieve vrouw die dat wel is "Sui Generis"

Yes! Ze was er geen! En het was niet open om te verschijnen. Het was nog steeds een tijd van angst, de discriminatie was grof. Hoe dan ook, ik ben er nooit in geslaagd om een ​​telefoonnummer van dit meisje af te krijgen en uiteindelijk gaat het leven weg. Wat is er met haar gebeurd? Nou .... In deze wereld, die niet uit engelen bestaat, zal ik haar niet zien, en nog minder zal ik iets weten over haar en zelfs haar bestemming. Door mijn berekeningen, als jij, Angel, nog steeds onder ons bent, ben je dicht bij 49, misschien 58 jaar, misschien 57, dat kan ik niet zeggen. Ik geef om mensen, en ik wilde gewoon weten of ze nog leeft!

In mijn leven heb ik altijd had veel nodig om te bewijzen dat ik zou kunnen worden gehouden, altijd geprobeerd verwoed om een ​​dergelijke liefde zonder veel vrijheid, denken dat het zou kunnen dat de volgende jongen wist ik opeens op een feestje, een reis, overal, Zolang het plotseling was zonder al te veel keuze criterium.

Ik verwachtte totale vervulling, afkomstig van een "iemand" ... en daarmee probeerde ik, zoekend, mij veel mensen lichaam en geest schenken die natuurlijk allesbehalve verdienden ... en ik kon het niet zien.

Tot een dag, aan het einde van 89, een van deze pogingen Je staat goed en ik ben aan het daten. en het was blijvend, blijvend. (Infinito enquan .... Eita goede vraag voor een uitgever drie en zestien matina!)

Hij had beslist niet veel bekwaamheid om mijn prins te betoveren, maar de beste eigenschap die de jongen bezat, was blijk geven van de bereidheid om bij mij te zijn .. en mij tot in de details te blijven ..God weet wanneer.

En dat was wat ik het meest hem betoverd.

HIV-positief? Yes! Angel? Ik weet het niet

Het was meer dan 5 jaar geleden, en ik zag niet veel meer genade in mijn metgezel, maar ik bleef hem trouw en er was veel angst voor beëindig de datering uit angst voor eenzaamheid en angst, heel erg bang, om in deze wereld te vallen, opnieuw op zoek naar die liefde .... Vooral nu hierin AIDS-tijden, hoewel ... nou .... Met het leven dat ik nam om me staande te houden in deze verkering, dacht ik altijd dat ik een sterke kandidaat was om seropositief te zijn. Ik had nog nooit condooms gebruikt en had al veel vriendjes geprobeerd. Maar waar is de moed om het bloed te testen?de bloedtest?

Bij een gelegenheid bij 93 moest ik een aantal examens doen voor de toelating tot een nieuwe baan, en ik bleef hopen dat ze niet om de HIV-test zouden vragen ... en UFA, Godzijdank hebben ze er niet om gevraagd.

En daar woonde ik, mijn leven lang, met mijn vaste vriendin, mijn werkgever - ik supergezond, opgewekt, levend.

Ik was al hiv-positief en dat wist ik niet. "Ik vreesde," maar ....

Seropositief. Een van de weinigen
Het is. Ze was nooit zelfs een "zoals dit,dus zo"! Hij zorgde altijd voor zichzelf. Ik herinner me dat ik met haar zat te kletsen en op een gegeven moment zei ze dat ze ging trainen en kwam ze pas vijf of zes uur later terug! Ze was beslist "uniek", enkelvoudig Ze was beslist "uniek", enkelvoudig

In oktober 96 eindigde de relatie uiteindelijk zonder heel speciale reden ... het was dezelfde verzadiging, en zeker beide partijen.

Ik begon te willen rondkijken en op zoek te gaan naar een nieuwe vriend - er waren al enkele betoverende fantasieën in mijn hoofd, maar ik wilde langzaam gaan en probeerde me aan te passen aan het leven van 'alleen vrouw'.

Een maand om mezelf hiv-positief te vinden!

Ik had niet veel tijd - een maand later komt deze ex-vriend naar me toe om me te laten weten dat hij de HIV-test heeft gehad (je weet waarom hij erover dacht om deze test te doen) en hij gaf een positief resultaat.

Dat was mijn gave 40 jaar van hun leven: de verplichting om de test voordat deze zijn verklaring te nemen - de man met wie ik de liefde bedreven in 6 jaar zonder mij ooit te hebben beschermd ... en noch hij beschermd zich goed. Ik, Claudius, heb het nooit geweten uw virale lading! Hopelijk zij is tot nu toe levend geweest, om te weten dat niet-detecteerbaar gelijk is aan niet-overdraagbaar!

Zware bar en koeienmest

Tests van de seropositieve wijsgeer
Arts die bloedmonsters controleert

Zie je, de behandeling was ooit een bar. Tegen de tijd dat ze, Angel, en ik, evenals Mara, Beatriz Pacheco, Bob Volpe en anderen, zoals Silvia Almeida behandeling begonnen, zijn we begonnen met de behandeling met geneesmiddelen, om hen te nemen, hadden we de indruk dat we nemen sap shit met grind, letterlijk. Maar ik dacht: dit is het leven. Of op zijn minst te overleven, improviseren leven tot de dingen zou verbeteren en, inderdaad, ze hebben verbeterd.

Ik herinner me dat ik 44-tabletten had laten meetellen TWEE KEER!

Vandaag is een tablet, met drie verschillende actieve principes, vaak een enkele dagelijkse inname, genoeg.

Maar ik ga hier een stomp ding plakken dat ik op een blog heb geschreven en het hier heb gebracht. Die blog, van die schijnbare automaat, die nooit zijn persoonlijke naam heeft gezegd. En de mensen geloofden hem. Mensen, ik wil gecremeerd worden als ik sterf en als ik een boek dat noemen één naam uit deze blog schrijven, kunt u mijn as in koeienmest te gooien, u zult hebben (gehad) is verdiend

En het was het lijden ... het was moeilijk, het deed veel pijn ... Ik wist dat ik nooit een kans zou krijgen dat het resultaat negatief is ...het was DUIDELIJK dat ik besmet was ....

Ik dacht dat ik was van plan om de volgende dag sterven, ik was bang om zelfs ademen of andere ziekte niet vangen in de lucht!

En de vraag was:

"Wie gaf aan wie deze bom was ????????" en toen dacht ik:

- "Wat is het nut van deze zorg? ... we zijn allebei besmet ... we moeten voor onszelf zorgen."

Gedachten rollen in mijn hoofd: - "Oh mijn God .... Wat een fout, ik was het die het hem gaf, arm ding "....

Ik was HIV-positief en kreeg medelijden met iedereen die me misschien wel was gepasseerd

Toen dacht ik: "Hij had veel vrijheid ... Hij kwam er heel alleen uit, hij nam het vast en gaf me de stem die me leidt en zegt: "Je krijgt waar je om vroeg, verraad Sonia niet en niet haar woord."

Zeer moeilijke tijden vooral in het emotionele aspect, omdat tot vandaag verberg het virus van mijn familie en mijn beste vrienden.

Gelukkig heb ik aangepast zeer goed op de medicatie en mijn lichaam reageerde snel, snel nulstelling viral load en het verhogen van CD4.

Ik was weer een jaar bij de vriend ... Ik geloof dat we voor elkaar 'stok' waren, maar uiteindelijk zijn we weggegaan.

Al snel geregeld met een ander en ik trok.

Sindsdien was het voor mij moeilijk om affectief en vooral seksueel te vertellen, omdat ik altijd denk dat ik moet zeggen dat ik HIV-positief ben voor diegenen die seksueel willen benaderen. Velen vluchten, ze raken in paniek en sommigen geloven me zelfs niet omdat ze denken dat mensen met hiv er ziek uitzien en een ziek leven leiden, terwijl ik een supergezonde vrouw ben, vol van instelling, goed verzorgd, en bescheidenheid terzijde, heel mooi.

Dit is het moeilijkste aspect van mijn leven.

Wees seropositief en blijf mooi en aantrekkelijk! Moeilijke taak!

Maar in andere opzichten is mijn leven zo veel verbeterd, maar zoveel in die 4-jaren, dat ik emotioneel word als ik een retrospectief doe.

Ik, ongelukkig leven met deze bug, begon ik voor mezelf meer begon ik te veel consistenter te waarderen en ik een vrouw was, wetende wat ik waard en ik ben altijd rekening houdend met de beste voor mij in alle aspecten.

Ik accepteer niet langer de "iemand" van het leven ... ik accepteer niet langer "enig klein ding" ... Ik ben altijd op zoek en verdien wat goed is in dit leven ..

Leren en leren

Ik heb ook geleerd om dingen beter te zien, en wat slecht is, stap ik weg.

Mijn stemming was altijd erg hoog, toen en nu, voor deze ervaring, is het erg moeilijk een aantal besteirinha laat me geschud.

Ik ben degene die kracht geeft aan iedereen die me omringt en ze nauwelijks kent als het kleine beest dat ik in mij heb... De les duurt dit ... Maar dat was het zeker!

HIV-positief? Ja .... Het is waar. Maar niemand. Daar ben ik zeker van!

Ik hou echt van mezelf deze dagen., met HIV woont bij mij.

Voor hem (HIV) was ik gewoon opgetogen.

Het is hier geregistreerd het verhaal van een seropositieve vrouw die niet langer iemand is die niet EEN MEER is, en ja, het is MIJN verhaal over STERKTE om door te geven aan jullie allemaal.

http://soropositivo.org/wp-content/uploads/2009/05/0niLOyhCd5g?rel=0
Een belangrijke opmerking van de Editor:
Ik heb hier een aantal quota gegeven, nu, een paar alinea's hierboven, dat zij zegt dat de presetende 40-verjaardag het seropositieve resultaat was! Bijna twintig jaar zijn verstreken, Angel, en ik weet niets van jou, en lees:

Verlangen is niet weten. Niet weten wat te doen met de langere dagen, niet weten hoe je taken moet vinden die ophouden met denken, niet weten hoe je de tranen voor een lied kunt stoppen, niet weten hoe je de pijn kunt overwinnen van een stilte die niets vult.
Verlangen wil niet weten. Niet willen weten of hij bij een ander is, of ze gelukkig is, of hij slanker is, of ze mooier is. Verlangen is nooit meer willen weten wie je leuk vindt, en toch doet het pijn.

Juli 1988

https://www.facebook.com/CronicasDeMarthaMedeiros

In de gevangenis is het een dosis voor mammoet!

Ik houd dit blog bijna zonder hulp sinds 2000! we zijn aan het einde van 2019

Niemand is zo arm dat ze niet minstens één keer kunnen helpen. De keuze is aan jou. En God getuigt van uw opties

Om te helpen met $ 10,00 Om te helpen met $ 20,00 Om te helpen met $ 50,00 Om te helpen met $ 100.00
Wat er na de foto komt, is niet aan jou om te denken:
"Wow! Wat heeft hij geleden!
Het is aan jou om het in je hoofd te krijgen dat je nog meer kunt doormaken!
Als ik schrijf dat er leven met hiv is, is dit en nog veel meer dat ik spreek !!!

Ondanks de hiv-infectie, en zelfs zelden, kan ik glimlachen!

Gerelateerde artikelen die u misschien leuk vindt om te lezen

4 Het lijkt erop dat hier een debat begint! toetreden

Eerste redactie van soropositivo.org · Soropositivo.Org 05/12/2018 at 22:14:23

[...] laat dat veranderen en ten goede veranderen. Claudio en het volledige personeel van het HIV-positieve huis [...]

En hier hebben we dit antwoord
Jackye, the Bee (makes zum, zum) · Seropositive.Org 28/11/2018 at 07:35:36

[...] Het vermogen om verontwaardigd te zijn over wat scheef staat, van de onrechtvaardige, van wat onmenselijk is, is nog steeds het beste instrument om de grootsheid van een mens te meten. [...]

En hier hebben we dit antwoord
Chronische pijn gekoppeld aan perifere neuropathie, deel 3 · 26/11/2018 at 23:34:37

[...] 9 van november van 2018 in verhalen over seropositiviteit // De geschiedenis van een HIV-positief dat niet ... [...]

En hier hebben we dit antwoord
Wat zijn AIDS-gerelateerde opportunistische ziekten? Het is geen "griep"! 18/11/2018 at 15:45:36

[...] pow man, je moet dit examen afleggen en oppassen. Of de griep krijgt je [...]

En hier hebben we dit antwoord

Hi! Wil je er wat over nadenken? Nee? Ok! Overweeg dit onderwerp te beoordelen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid

%d Bloggers als volgt uit: