Bill & Melinda Gates hebben US $ 750 op zoek naar AIDS Vaccin gedoneerd

Standaardafbeelding
에이즈 Op zoek naar een remedie tegen aids AIDS-vaccin

Vaccin tegen 에이즈 Het is een van de aandachtspunten van deze pagina. Maar ze telt veel meer !!!

Bill & Melinda Gates Foundation ging mee met $ 750 mi op zoek naar aids-vaccin (deze keer)

Aanvankelijk een persoonlijke tragedie ter illustratie

AIDS-vaccin
Het zijn vaccinpotten en ik heb dit beeld juist gekozen omdat het me deze indruk geeft. Kogels, of hun patroon, nog niet "geperforeerd". Klaar om te worden ontslagen en uitgeroeid voor agenten die ons schaden. En niet voor ons

Ik werkte in een van deze nachtclubs van de Oude, Afgewerkte en uitgestorven mond van luxe, die in zijn ondraaglijk lijden in afval veranderde toen er iets gebeurde. Na 9 maanden zonder vakanties nam ik koste wat kost vakanties en gaf me vakantie.

Ik kreeg mijn tijdelijke vervanging in eerste instantie in een goede pro. En ik zeg je dat het weten van het mixen van 390-beats geen goede professional oplevert. Genereert een goede mixer.

En een "vriend" kwam naar me toe en zei dat de waarden die hij verdiende met zijn werk, mijn vakantie maken, hij, de boef (je weet dat het niet goed afliep), een noodzakelijke cursus konden volgen om toe te treden tot de lijst van professionals uit een bepaalde carrière en ik, die eerdere schurken was vergeten (ik hield van deze man), sprak met de andere man, de fatsoenlijke man en hij zei dat hij "voor het goede doel geen probleem zag".

AIDS Vaccin Het is iets dat in deze tekst staat, een beetje lager

Als u mijn contextgeschiedenis niet wilt lezen, klikt u op AIDS-vaccin en volg het punt.

Bill Gatas ondersteunt de strijd tegen aids
Hij maakte personal computing mogelijk. Het was het begin, ietwat tastend, vol met * .VXD-uitzonderingen en "onbekende" fouten. Maar het was een begin!

Ik had het moeten zien. Ik zal niet de vuiligheid, de smerigheid van zijn houding vertellen, maar hij trok aan mijn tapijt! Ja, ja en ja, ik was niet langer onvervangbaar, zoals het in het verleden was, en ik ben de baan kwijtgeraakt voor deze Aparecido dos Diabos!

Als je de link hebt doorlopen en je bent hier, bedank ik je, het onderwerp zal zeer beknopt zijn met betrekking tot het vaccin, de zoektocht naar het vaccin tegen AIDS, maar deze "intro" kan u helpen begrijpen hoe tragisch het ontbreken van een enkel vaccin kan zijn!

Ik heb twee zeer moeilijke weken doorgebracht, maar ik kreeg een andere baan, waar ik heel weinig begon te verdienen, omdat Aparecido, die me neersloeg, ook negeerde dat ik in een hotel woonde en dat ik hem die kans had gegeven omdat hij kinderen had en kreeg, dat hij nodig om te voeden en dit, per se OPEN EEN LANGE PARAGRAAF! Maar ik weet het, je wilt de dde zoektocht naar een aids-vaccin!

De Wereld behandelt goed dat als het zichzelf beter uitdrukt

Het feit is dat ik in een hotel woonde en dat ik daar een week lang, in die kamer, vreedzaam, maar slechts een week bleef!

Toen ging ik naar Rua da Amargura. Weet je, klootzak, wat is erger? Je kunt er niets tegen doen zonder je schande te bekennen! Weet je nog? De wereld heeft het goed, die zich volgens jou goed kleden. En onze meester, "De eeuwige zwarte beschermer". Je gaf me de kriebels voor mij:

-De wereld behandelt beter wie zich beter uitdrukt!

En ik bracht een week door, nog een, van mij levenop straat. Maar ik kreeg een baan bij een thuis van experts, wat nog geen Sky & Perepepês was.

Ik stelde me toen niet voor, hoewel ik de risico's kende, dat om te leven met aids. Hij geloofde dat AIDS alleen maar stervende was!

Wat een idioot was ik! Dit verklaart zelfs dat je je hebt vertrouwd!

Zonder Vaccins Ana Cláudia Finished Being Captured by Polio

AIDS VaccinDit is een huis dat ik je naam geheim zal houden. Maar daar ontmoette ik een meisje, Ana Cláudia (ja, mijn leven was besprenkeld door Claudias!) De eerste, mijn neef, wist ze nu niet bij het 50-huis, om me een authentieke waarde te geven. stompzinnigheid en gaf geen waarde aan mijn poging tot compromis.

Ana Claudia was een slachtoffer van polio en toen ik haar ontmoette, zag ik het een mooi gezicht en een stralende geest. En ik werd verliefd op haar. En we waren in een woelige passie toen ze me waarschuwde dat ze haar moeder ergens zou bezoeken (ik kan me de naam niet herinneren) in Mato Grosso do Sul.

Het was niet de Seven Hour Train, noch de Last of the Wilderness, maar ....

En ze markeerde haar terugkeer naar de volgende zaterdag.

In de trein, in het lichtstation; maar kwam niet aan. Niet op die zaterdag.

En nergens anders!

En ik bleef erg verdrietig, was, dacht ik, een slecht tij!

Nog eentje waardoor ik kon praten.

En, dacht ik, het was goed gedaan! Nou ik was een grote klootzak met vrouwen!

Ik respecteerde het niet de gevoelens van velen!

Ik had ze zelfs vertrapt en nu 'de verandering'! (Zo zag, leefde en voelde ik dingen in die dagen en voor een lange tijd!).

Een trieste DJ, een trieste nachtclub!

Ik, DJ en Radialist op 1990
Dit was ik in 1990 op Radio Broadcast ABC. Het is helemaal niet onwaarschijnlijk dat ik dat al heb gehad HIV. Wat ik u kan verzekeren is dat ik het niet wist en er geen idee van had

Naarmate de uren verstreken werd het verdriet groter en dat was een weekend met een trieste DJ. In die tijd bestond gsm niet hier in Brazilië en om een ​​telefoon te hebben. Huuuuummmmmm. Beste Bessa, en dus ontving ik berichten in de bakker naast de deur, waar ze me belden om te wachten op een telefoontje.

En het telefoontje kwam, en het was de moeder van Ana Claudia die tijdens het spreken duidelijk maakte dat ze moeite had met 'het omgaan met een telefoon, en slecht vertelde ze me dat Claudia een terugval had gehad (dit waren niet de woorden) en vroeg "Voor hulp."

Help hoe? Ik dacht ...

Maar een van de leden van het huis waar ik werkte had zijn connecties daar en ik vertrok zo snel mogelijk in een ambulance, maar we kwamen erg laat aan en om je alles te vertellen, ben ik niet gebleven om de begrafenis bij te wonen.

Vandaag is Space for Lying ondanks internet gegroeid!

De moeder van Ana Claudia was, of is, ik kan het bijna niet geloven, een persoon zonder cultuur, ik zou onwetend zeggen als het iemand anders was, maar ik geloof dat ze geen instructies had ontvangen en de druppel fout foutin haar geval vind ik het vergeeflijk.

Cláudio Souza, DJ en Radialist
Het rode licht in dit geval betekent niet dat ik me in een 'huis van tolerantie' bevind. Ik was eigenlijk "in de lucht"

Ze had het niet kunnen voorspellen.

Deze idioten vandaag, brug die viel, ze verspreiden deze leugens, dit vuil en plagen, deze honden, dit soort tragedie omdat ze verdomd zijn en duizend keer zijn ze verdoemd en verdomd, omdat het niet moeilijk is voor andere "Ana Claudia" om te eindigen met vergelijkbare of zelfs slechtere eindes.

Niemand gebruikt vaccins om autistisch te worden of mensenlevens te elimineren.

Ik leefde in een tijd waarin de grote moeilijkheid een kind was dat werd geboren en sterf niet vóór de leeftijd van vijf!

Hoeveel is er veranderd met 'vooruitgang'.

Waterleiding, elementaire sanitaire voorzieningen, vaccinatie, vooruitgang.

Ik weet het, en ik begrijp zelfs dat jij die dertig jaar of jonger is, niet kan geloven dat ik het makkelijk zeg, maar dat komt omdat je niet de ongelukkige kans had om polio-slachtoffers in overvloed te zien en ik zal niet naar deze beelden zoeken . En het kan bijvoorbeeld vrij ingewikkeld zijn om te geloven dat het risico van kindersterfte tot op vijfjarige leeftijd toezicht op de moeder was!

Uitdroging. Ik denk dat ik er minstens drie heb meegemaakt. En de koorts, de malaise, was vreselijk!

Dus voordat je begint met het deel van de tekst dat gaat over wat het onderwerp je oproept om te lezen, heb je zoveel woorden en alinea's meer gekregen en nu krijg je een afbeelding:

Bill Gates

Nou, ik luisterde naar een video (echt luisterend omdat ik bezig ben met het herzien van een andere) toen ik voor de zoveelste keer hoorde dat Bill Gates, zijn vrouw, via zijn stichting 'het grootste deel van het menselijk ras wil blussen'!

Ja, dat is het, omdat het zo is! (zo zei Chiquinha)!

Ze doneren 90% van alles wat ze hebben, periodiek, in middelen om mensenlevens te redden, om menselijk lijden te verlichten en daarmee:

Hiermee zeggen onbezette anarchisten deze onzin hierover!

Dit is een van de meest vernietigende redeneringen die ik ooit in mijn leven heb gehoord.

Veeg de mensheid uit het zicht van de aarde met vaccins

Zou het niet veel goedkoper en praktischer zijn om conflicten aan te moedigen?

Ik ben benieuwd of zij, Bill en Melinda Gates een deel van de willen vernietigen menselijke bevolking gewoon om 'een dorp zo groot als België (RS) te hebben waar ze kwamen wonen!

De gedachte is bizar, erken ik, zelfs omdat hij eigenlijk 'een dorp zo groot als het Iberisch schiereiland, plus Frankrijk en een bootroute ... naar Engeland wil, een soort veilig huis waar ze voedsel konden bewaren.

Eten voor Bill en Melinda Gates Enjoy! Maar !!! Geproduceerd door wie? hel!!!

Ik zeg u dat deze tekst offline was, omdat ik een herziening nodig had die niet het beste is wat ik kan doen, en ja, ik probeer te herzien en opnieuw te publiceren, terwijl er nog een tekst op het volgende tabblad staat….

Dat tegen de tijd dat ik hiermee te maken heb, over 20: 00 van de 27-dag van 2019 in juni, zul je morgenochtend moeten blijven! En ik speel daar tot middernacht. Maar ik vind het leuk !!!

AIDS-vaccin

Bill Gates

Bill Gates, mede-voorzitter van de stichting die zijn naam draagt ​​en zijn vrouw Melinda, kondigde op donderdag in Davos een $ 750 miljoen bijdrage aan het Wereldfonds tegen aids, malaria en tuberculose, waarvan de chief executive is afgetreden twee dagen.

"Dit zijn economisch moeilijke tijden, maar het is geen excuus om de hulp aan de armen in de wereld te verminderen," zei de miljardair op een persconferentie die werd geroepen om zijn nieuwe gift aan te kondigen.

Gates, die deelneemt aan het World Economic Forum van D'Avos, roemde het werk van het fonds, dat tien jaar zal duren. "Dit is een van de meest effectieve manieren om elk jaar ons geld te beleggen," zei hij.

Eén vaccin tegen aids, een ander tegen malaria en de beste behandelingen tegen taaie tuberculose zijn belangrijke speerpunten

Eerder steunden de Bill and Melinda Gates Foundation, die haar donaties op gezondheidsgerelateerde activiteiten richt, het Global Fund tegen AIDS, Malaria en Tuberculose met $ 650 miljoen.

Het aidsvaccin is een van de prioriteiten! Het is belangrijk, ik weet het, maar het kan niet de enige zijn! Behandelingen tegen Opportunistische infecties, Denk ik, moet ook worden ondersteund!

De Amerikaan heeft zijn steun voor het initiatief duidelijk gemaakt door te benadrukken dat door de bijdrage die op donderdag is aangekondigd, de instelling ook de "flexibiliteit en bevoegdheid krijgt om fondsen efficiënt te verdelen, afhankelijk van de onmiddellijke behoeften".

AIDS Vaccin, een droom voor velen

De verklaring is significant omdat deze week de chief executive van het fonds, Michel Kazatchkine, heeft aangekondigd dat hij medio maart zal aftreden, een beslissing die wordt toegeschreven aan het besluit van de raad van bestuur dat het fonds leidt om de functie van directeur-generaal te creëren. generaal, waarvoor hij de Colombiaan-Braziliaan Gabriel Jaramillo verkoos.

Deze wijziging in de organisatiestructuur werd gerechtvaardigd door de noodzaak om een ​​supervisor toezicht te houden op een reeks wijzigingen die in de werking ervan zijn ingevoerd om transparantie te garanderen in het gebruik van bronnen na een reeks onregelmatigheden die in 2011 zijn gedetecteerd.

De organisatie is een entiteit met publieke en private participatie die de afgelopen jaren grote financiële steun heeft gekregen van regeringen van geïndustrialiseerde landen, maar de huidige financiële en economische crisis laat zien dat ze in de toekomst minder geld zal hebben voor haar activiteiten.

Tien miljard dollar in een malaria-vaccin, de beste behandelingen tegen tuberculose en een aids-vaccin

Het Wereldfonds voor de bestrijding van aids, malaria en tuberculose moet $ 10 miljard verdelen in de 2011-2013-periode voor de drie ziekten, maar waarschuwde dat zal zijn financiering niet kunnen verhogen omdat sommige landen al hebben aangekondigd dat ze hun donaties zullen moeten verminderen.

Dit is een project dat jij, die in São Paulo woont, moet kennen:

De "Project thuis ”!!!

En dit ding van PEP, maak geen misbruik!

De onderstaande teksten kunnen u interesseren!

Hi! Jouw mening is altijd belangrijk. iets te zeggen? Het is hier! Nog vragen? We kunnen hier beginnen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid

%d Bloggers als volgt uit: