Seroconversie en zijn symptomen! Wat zijn

에이즈 CD4 Immuun venster Wat is CD4 Serocomversiesymptomen
Verstop je niet, wees niet bang, kom erachter
Het lijkt je, wie leest mij, wie wil bang maken? Nee, ik weet het niet. De angst is voor jou, om datgene te verliezen wiens prestaties het resultaat waren van onze inspanningen. Wanneer zal je verschijnen? In een van de laatste demonstraties waar ik in was, riep ik de strijd: “Ik heb het 에이즈Ik heb haast! Gezondheid is waar het om gaat ”Ik merkte een meisje op, misschien 19, 20 jaar oud, de pure geur van melk, die naar me keek alsof ik een pas ontwaakte oude koning van Mesopotamië was!… ..

Nou, een vriend van mij, van wie ik al een tijdje weg ben, vertelde me dat er op sommige plaatsen mensen zijn die zeggen dat ik "bang" word in mensen. Lacht. Ik begon dit werk op 2005 en we gebruikten deze afbeelding links.

Ik spreek over wat (laat me niet het document van het negatieve zoeken en scannen) dat ik zag, wat ik zag en, ja, wat kan terugkomen als mensen bijvoorbeeld niet voor zichzelf zorgen en als ze "verborgen" blijven wanneer ze zijn, als wat dan ook, geroepen om te vechten.

Of, nog steeds slapping de strijd voor het behoud van rechten gewonnen door mensen zoals ik en anderen die de zien HIV, HIV-infectie als een ernstige en fatale ziekte, als deze niet wordt behandeld en, merk op, ik heb dat gehoord, daar en daar het geneesmiddel ontbreekt niet maar is gefractioneerd en voor zover ik me kan herinneren, gebeurde het niet en het gebeurt niet van 1998 / 1999 tot 2015, tegen het begin van het jaar en, nou, ik zal Cassandra van de Apocalyps hier niet spelen!

Maar als velen, opgeroepen om te vechten, de rol spelen van konijntjes, panda's en spruw, zal dit ingewikkeld zijn! Omdat je daar, in je slippers, niet zal geven en ik merrie met Sandra Paiva! Jullie jonge mensen worden daar ondergebracht omdat jullie HIV hebben ontdekt binnen een historisch moment dat voorbij is!… ..

Krishen Samuel

Mei 2019

De leiders van dit land zijn tegenwoordig anderen, en ons leven en onze gezondheid zullen binnenkort worden gezien als in dit document! Dat was, ja, een document dat mensen zoals ik, Beto Volpe, Silvia Almeida, Paulo Giacomini en ngo's zoals GIV, O Pela Vidda, het tijdschrift Saber Viver, het AIDS News Agency verdedigt.

Maak mensen wakker en begin te denken en handelen als één.

Eu meto angst? Gelieve .... Ik spreek over wat ik zag en nog erger dan ik heb gezien

zie:

Ik heb geen NGO, en ik maak nog geen deel uit van de slechte waarden die ik uiteindelijk ontving. bij wijze van ziekteuitkering, gedurende een jaar na een blinde afwezigheid, zonder enige *** sinds 2009 te hebben ontvangen, maar laten we de reikwijdte van de tekst volgen.

Zie je wel! Deze symptomen zijn hetzelfde als elk virus. Rotavirus, Hepatitis B of Hepatitis C of influenza hebben, in de telling dat:

De symptomen! Op deze manier lees de hele tekst, begrijp het en dan zonder te freaken, Doe het rustig aan als u naar een CTA moet gaan.

Doe rustig aan. ES, rustig, vraag om de test te doen.

Als u wordt gevraagd waarom u de test wilt doen, zegt u dat gewoon dat je hebt besloten te doen, neem het gesprek bij voorkeur op, NEEM HET EXAMEN, en als het resultaat reactief is, accepteer dit resultaat, op voorwaarde dat de deadline voor de window periode! en deze deadline is 30 dagen en ik begrijp mensen die schrijven dat ze een "meer gedetailleerd" examen nodig hebben niet.

Gedetailleerd onderzoek naar HIV-serologie is de Western & Blot die volgt als de snelle reagenstest. Het is zeer zeldzaam voor een niet-reactieve nep! Zeer zeldzaam zou ik zeggen! En een van de zeldzaamste dingen is dit:

Ja, weet je, maar je geeft het niet toe: een niet-reactief examen na het immunologische venster van 30 dagen is voldoende

Waarom?

Je spijt, je schaamte. Ik ging door een zeer moeilijke situatie en de angst om mijn baan te verliezen, in verband met de belachelijkheid van de situatie die ik ervoer en dat "mijn psyche vernietigde, al zo een zooitje".

Seroconversie en zijn symptomenEn zie, deze tekst is hier om u te helpen

Je kunt, door deze tekens te lezen, ze allemaal samenvatten en zeker zoeken naar mij en zeggen:

IK HEB ALLE SYMPTOMEN

Dus geest, ga weg van deze machine en maak uzelf niet langer deel uit van deze aardse sfeer! '

Alle symptomen van HIV-infectie kunnen niet door één mens worden ondersteund!

Je leest veel onzin! Eén persoon zei dat hij een verhaal vond dat ik heb geïnterviewd.

Het jaar? 2009 !!!!

Wat heeft ze nog meer gelezen naast het interview.

Is het dat wanneer het nieuws meer dan twee jaar oud is het niet een beetje achterhaald is?

De onderstaande teksten kunnen u interesseren!

Hi! Jouw mening is altijd belangrijk. iets te zeggen? Het is hier! Nog vragen? We kunnen hier beginnen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid

%d Bloggers als volgt uit: