Standaardafbeelding
Injecteerbare antiretrovirale middelen 에이즈 Antiretrovirale middelen

Injecteerbare antiretrovirale middelen Elke 8-weken leveren geweldige resultaten

Injecteerbare antiretrovirale middelen Elke 8-weken publiceerde ik uit de eerste hand op 2016. over studies met betrekking tot 2016 injecteerbare antiretrovirale middelen in het artikel waarvan ik de koptekst hierboven publiceerde en het fragment hieronder geplakt.
Van 2016 Matter
Injecteerbare antiretrovirale middelen
Klik om de volledige afbeelding te zien

Injecteerbare antiretrovirale middelen

Maandelijkse medicatie
Het einde van een lange winter voor velen? Ik heb zo moeten leven

De onderhoudstherapie met cabotegravir en rilpivirine Injecteerbare antiretrovirale middelen werken even goed wanneer ze maandelijks of om de twee maanden worden gegeven.

Een combinatie van twee injecteerbare antiretrovirale middelen, cabotegravir en rilpivirine, is even effectief bij het handhaven van virale onderdrukking wanneer ze eenmaal per maand of om de twee maanden worden gegeven, hebben de bedrijven die het langwerkende regime ontwikkelen aangekondigd.

"De resultaten van het ATLAS-2M-onderzoek betekenen dat mensen die leven met HIV virale onderdrukking kunnen handhaven met zes totale behandelingen per jaar in plaats van één dagelijkse 365 orale behandeling per jaar," zei Kimberly Smith, MD, hoofd van het onderzoek. en wereldwijde ontwikkeling van ViiV Healthcare.

Tests evalueren de veiligheid van tweemaandelijkse injectie na zekerheid bij maandelijkse therapie!

😍😍😍

De formuleringen ViiV integrase injecteerbare antiretrovirale middelen, Cabotegravir, naast Janssen niet-nucleoside reverse transcriptaseremmer, Rilpivirine (verkocht in tabletvorm als Edurant) zijn onderzocht bij mensen die overschakelden van standaard orale antiretrovirale therapie met niet-detecteerbare virale belasting naar mensen die voor het eerst met hiv-behandeling begonnen.
Zoals gemeld op de Retrovirus and Opportunistic Infections Conference van dit jaar, toonden de resultaten van de Fase III ATLAS-studie aan dat 92,5% van de mensen die willekeurig werden toegewezen om over te schakelen naar het injecteerbare regime 50 weken later ook niet-detecteerbare HIV (minder dan 48 kopieën) hadden. als 95.5% van degenen die bleven op hun orale regime. Ik zie hier een mogelijke en hypothetische vermindering van de schade aan de arbeidsrelatie, als er nog iets van over is !!! (...) Evenzo toonde het FLAIR-onderzoek vergelijkbare percentages van virale onderdrukking bij mensen die nog niet eerder waren behandeld, respectievelijk 93,6% en 93,3%. In beide onderzoeken was de behandeling met injecteerbaar cabotegravir en rilpivirine over het algemeen veilig en goed verdragen en waren ernstige bijwerkingen zeldzaam.

De meest voorkomende reactie was pijn op de injectieplaats 😉

De meest voorkomende bijwerkingen waren reacties op de injectieplaats, zoals pijn en zwelling, maar deze waren doorgaans licht tot matig en namen na verloop van tijd af. De resultaten van de studie die tijdens de Internationale AIDS Society Conference on HIV Science in Mexico City deze zomer werd gepresenteerd, toonden aan dat mensen die injectables slikten een hoge mate van tevredenheid over de behandeling rapporteerden en deze verkozen boven orale remedies. dagboeken.
In deze studies werden cabotegravir en rilpivirine toegediend door zorgverleners als twee afzonderlijke intramusculaire injecties, bij voorkeur in de billen. De deelnemers werd gevraagd om elke maand binnen zeven dagen naar de kliniek terug te keren. De therapietrouw was goed in beide studies, waarbij bijna iedereen maandelijkse behandeling kreeg binnen dit venster. Elke maand terugkeren naar een kliniek voor injecties kan echter ongemakkelijk zijn en minder vaak behandeld worden zou aantrekkelijk zijn. De ATLAS-2M fase III-studie was een directe vergelijking, waarbij deelnemers willekeurig werden toegewezen om injecties van cabotegravir en rilpivirine elke vier weken of om de acht weken te ontvangen.

Ze hadden geen geschiedenis van eerder falen van de behandeling. 😯🙄😔

Deze internationale studie omvatte 1.045 mensen met hiv die hun eerste of tweede antiretrovirale behandeling volgden, die gedurende ten minste zes maanden een virale onderdrukking hadden en geen voorgeschiedenis hadden van eerder falen van de behandeling. ViiV en Janssen kondigden in persberichten aan dat de studie zijn primaire doelstelling had bereikt, waaruit bleek dat de effectiviteit van de injecteerbare cabotegravir / rilpivirine-combinatie binnen 48 weken vergelijkbaar was, ongeacht of deze eenmaal per maand of om de twee maanden werd toegediend. Met andere woorden, cabotegravir / rilpivirine toegediend om de acht weken bleek niet minder dan om de vier weken te zijn. De bedrijven hebben op dat moment geen virale onderdrukkingspercentages of andere gedetailleerde gegevens verstrekt, wat aangeeft dat ze zouden worden gepresenteerd op een komende wetenschappelijke conferentie. “We zijn verheugd te kunnen melden dat, voor het eerst sinds de HIV / AIDS-epidemie meer dan 30 jaar geleden begon, onze ATLAS-2M-studie heeft aangetoond dat het mogelijk is om de onderdrukking van HIV te handhaven met een injecteerbaar regime dat twee om de twee toegediend wordt maanden, 'zei Smith.
"Goedkeuring van dit regime zou een significante verandering in het HIV-behandelparadigma betekenen."
Naar aanleiding van dit, op 2017, publiceerde ik het (controversieel thema in dit echt harde hoofd van mij) Injecteerbare PrEP is mogelijk onderweg! En, omdat geschiedenis ertoe doet, het begin van de studie

Dit is een verhaal dat maar weinigen kunnen vertellen!

Injecteerbare antiretrovirale middelen
Dit is de enige blog "Still ON LINE" die deze prijs en deze toewijding heeft ontvangen. De blog met dezelfde status was Solidariedaids, van Paulo Giacommini. Helaas kan ik de link en de communicatie dit niet vinden en hij is erg moeilijk
Soropositivo.Org
Unieke Blog On Line over dit thema om deze prijs te hebben ontvangen door de Academische Jury

Injecteerbare antiretrovirale middelen

Aanbevolen literatuur op deze blog

Suggesties voor lezen

Hi! Jouw mening is altijd belangrijk. iets te zeggen? Het is hier! Nog vragen? We kunnen hier beginnen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid

 Whatsapp WhatsApp ons
%d Bloggers als volgt uit: