24.5 C
São Paulo
12, december, 2019

Injecteerbare antiretrovirale middelen Elke 8-weken leveren geweldige resultaten

Standaardafbeelding
Injecteerbare antiretrovirale middelen

Injecteerbare antiretrovirale middelen Elke 8-weken publiceerde ik uit de eerste hand op 2016. over studies met betrekking tot 2016 injecteerbare antiretrovirale middelen in het artikel waarvan ik de koptekst hierboven publiceerde en het fragment hieronder geplakt.

Van 2016 Matter

Klik om de volledige afbeelding te zien

Injecteerbare antiretrovirale middelen

Maandelijkse medicatie
Het einde van een lange winter voor velen? Ik heb zo moeten leven

De onderhoudstherapie met cabotegravir en rilpivirine Injecteerbare antiretrovirale middelen werken even goed wanneer ze maandelijks of om de twee maanden worden gegeven.

Een combinatie van twee injecteerbare antiretrovirale middelen, cabotegravir en rilpivirine, is even effectief bij het handhaven van virale onderdrukking wanneer ze eenmaal per maand of om de twee maanden worden gegeven, hebben de bedrijven die het langwerkende regime ontwikkelen aangekondigd.

"De resultaten van het ATLAS-2M-onderzoek betekenen dat mensen die leven met HIV virale onderdrukking kunnen handhaven met zes totale behandelingen per jaar in plaats van één dagelijkse 365 orale behandeling per jaar," zei Kimberly Smith, MD, hoofd van het onderzoek. en wereldwijde ontwikkeling van ViiV Healthcare.

Tests evalueren de veiligheid van tweemaandelijkse injectie na zekerheid bij maandelijkse therapie!

😍😍😍

De formuleringen ViiV integrase injecteerbare antiretrovirale middelen, Cabotegravir, naast Janssen niet-nucleoside reverse transcriptaseremmer, Rilpivirine (verkocht in tabletvorm als Edurant) zijn onderzocht bij mensen die overschakelden van standaard orale antiretrovirale therapie met niet-detecteerbare virale belasting naar mensen die voor het eerst met hiv-behandeling begonnen.
Zoals gemeld tijdens de Conferentie over retrovirussen en opportunistische infecties van dit jaar, toonden de resultaten van de ATLAS Fase III-studie aan dat 92,5% van de mensen die willekeurig werden toegewezen om over te schakelen naar het injecteerbare regime, niet-detecteerbare HIV had (minder dan 50-kopieën) 48 weken later, evenals 95.5 % van degenen die in hun mondelinge regime bleven.

Ik zie hier een mogelijke hypothetische minderheid in de schade aan de arbeidsrelatie, als er nog iets van over is !!! (...)

Evenzo toonde de FLAIR-studie vergelijkbare percentages van virale onderdrukking aan bij mensen die nieuw waren voor behandeling, respectievelijk 93,6% en 93,3%.

In beide onderzoeken was de behandeling met injecteerbaar cabotegravir en rilpivirine over het algemeen veilig en goed verdragen en waren ernstige bijwerkingen zeldzaam.

De meest voorkomende reactie was pijn op de injectieplaats 😉

De meest voorkomende bijwerkingen waren reacties op de injectieplaats zoals pijn en zwelling, maar deze waren meestal mild tot matig en namen na verloop van tijd af.

De resultaten van de studie gepresenteerd op de AIDS Society International Conference over HIV Science in Mexico City van deze zomer toonden aan dat mensen die injectables gebruikten, een hoge mate van tevredenheid over de behandeling rapporteerden en deze verkozen boven orale medicijnen. dagelijks.
In deze studies werden cabotegravir en rilpivirine toegediend door zorgverleners als twee afzonderlijke intramusculaire injecties, bij voorkeur in de billen.

De deelnemers werd gevraagd om elke maand binnen zeven dagen naar de kliniek terug te keren. De therapietrouw was goed in beide studies, waarbij bijna iedereen maandelijkse behandeling kreeg binnen dit venster.

Elke maand terugkeren naar een kliniek voor injecties kan echter onhandig zijn en minder vaak behandeld worden zou aantrekkelijk zijn.

De ATLAS-2M fase III-studie was een directe vergelijking, waarbij deelnemers willekeurig werden toegewezen om cabotegravir en rilpivirine-injecties elke vier weken of om de acht weken te ontvangen.

Ze hadden geen geschiedenis van eerder falen van de behandeling. 😯🙄😔

Deze internationale studie omvatte 1.045-mensen met HIV die hun eerste of tweede antiretrovirale behandeling volgden, die gedurende ten minste zes maanden een virale onderdrukking hadden en geen voorgeschiedenis hadden van eerder falen van de behandeling.

ViiV en Janssen kondigden in persberichten aan dat de studie zijn primaire doel had bereikt door aan te tonen dat de werkzaamheid van de injecteerbare cabotegravir / rilpivirine combo vergelijkbaar was op 48 weken, ongeacht of deze eenmaal per maand of om de twee maanden werd toegediend.

Met andere woorden, cabotegravir / rilpivirine toegediend om de acht weken bleek niet inferieur te zijn aan toediening om de vier weken.

De bedrijven hebben op dat moment geen virale onderdrukkingspercentages of andere gedetailleerde gegevens verstrekt, wat aangeeft dat ze zouden worden gepresenteerd op een komende wetenschappelijke conferentie.

“We zijn verheugd te kunnen melden dat voor het eerst sinds de HIV / AIDS-epidemie meer dan 30 jaar geleden begon, onze ATLAS-2M-studie heeft aangetoond dat het mogelijk is om de hiv-onderdrukking te handhaven met een injecteerbaar regime dat twee geneesmiddelen om de twee jaar bevat. maanden, 'zei Smith.

"Goedkeuring van dit regime zou een significante verandering in het HIV-behandelparadigma betekenen."

Naar aanleiding van dit, op 2017, publiceerde ik het (controversieel thema in dit echt harde hoofd van mij) Injecteerbare PrEP is mogelijk onderweg!

En omdat geschiedenis ertoe doet, het begin van de studie

Ik houd dit blog bijna zonder hulp sinds 2000! we zijn aan het einde van 2019

Niemand is zo arm dat ze niet minstens één keer kunnen helpen. De keuze is aan jou. En God getuigt van uw opties

Om te helpen met $ 10,00 Om te helpen met $ 20,00 Om te helpen met $ 50,00 Om te helpen met $ 100.00
Wat er na de foto komt, is niet aan jou om te denken:
"Wow! Wat heeft hij geleden!
Het is aan jou om het in je hoofd te krijgen dat je nog meer kunt doormaken!
Als ik schrijf dat er leven met hiv is, is dit en nog veel meer dat ik spreek !!!
Ondanks de hiv-infectie, en zelfs zelden, kan ik glimlachen!
Ik weet het! Het shirt is vreselijk. Ik probeerde dezelfde glimlach met een ander t-shirt. Maar de reden voor de glimlach was er niet meer! 🙂 Echt waar. Ja, die glimlach op mij is zeldzaam

Gerelateerde artikelen die u misschien leuk vindt om te lezen

Hi! Jouw mening is altijd belangrijk. iets te zeggen? Het is hier! Nog vragen? We kunnen hier beginnen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid