Standaardafbeelding
Getuigenis van mensen met hiv CD4 Persoonlijke getuigenissen Verhalen positieven Wat is CD4

Angst voor HIV heeft mijn levensvisie veranderd

Angst voor HIV maakte me bang, onzeker, niet wetende wat ik moest denken, doen of hoe te handelen! Maar één ding weet ik zeker ...

... De angst voor het hebben van een HIV-visie op mijn leven is veranderd, deze visie is zeker veranderd ...

Angst voor HIVIk wil dit getuigenis graag delen, mede dankzij een geweldige vriend, Cláudio, die me op alle mogelijke manieren heeft geholpen. Nou, ik heb altijd een fantastisch idee van het leven gehad, ik denk veel aan de manier waarop ik werd gemaakt. Rustig in mijn hoek, werkend en studerend, zoals de meeste mensen. Ik geloofde trouw in mijn verantwoordelijkheid in alles in mijn leven. En toen faalde hij, mijn gezond verstand, en aanvaardde een relatie zonder condoom.

Ik had nooit gedacht dat er zoveel angst kon zijn

Welnu, eerst was ik inert voor wat ik had gedaan, maar naarmate de dagen voorbijgingen, begon ik te wanhopen over mogelijke besmetting. En daarmee eindigden al mijn vragen in mijn hoofd met de dood, de vreselijke angst voor HIV aan het licht kwam, alsof de andere soa's minder belangrijk waren, het was op dit moment dat ik Claudio's blog leerde kennen en met hem in contact kwam, en de moed van het examen kwam na talloze gesprekken met hem.

De angst om te testen op angst voor HIV

En de moed van een tweede onderzoek ook na talloze gesprekken.

De angst is verwoestende, en tot nu toe hebben de resultaten niet gereageerd en, diep in mijn bewustzijn, of bewusteloosheid, klopt er nog steeds onzekerheid in morgen. Maar ik wilde vertellen wat me anders liet staan ​​dan de hulp van mijn vriend Cláudio, het was mijn geloof in God en in het leven; vandaag zie ik dat ik zo'n kleine kijk op het leven had, zo'n kleine mentaliteit in relatie tot het lijden van anderen. Vandaag, na deze ervaring, heeft zelfs die plant op de bodem van de tuin een andere waarde.

Boven elke mogelijkheid, elk risico

En je moet deze ziekte denken (HIV-infectie) heeft nooit invloed op mij:

- "Dit zal ik niet sterven" ...

Dat dacht ik ook en het viel uit elkaar ... we worden op elk moment steeds opnieuw geraakt of geraakt!

Heb je ooit gedacht dat je in talloze situaties zou kunnen sterven? ... Nou natuurlijk niet, de hele wereld draait immers om onze navel.

In elke situatie in je leven mag je angst nooit groter zijn dan je geloof! leef het heden, het verleden dat weg is, en de toekomst, waarvan we niet weten hoe het zal zijn! laat het leven leven! en de zorg die we voor haar hebben te verbeteren.

- "Kijk naar de lelies van het veld"!…

"Ja, hij had en heeft gelijk"! Maar we zijn geen lelies en onze verantwoordelijkheden gaan veel verder dan 'bloeien en sterven'! Misschien ben ik gezond of ziek, ik weet het niet ... maar mijn manier van kijken naar het leven en zeker de visie van mijn leven, het is ten goede veranderd en veranderd, en ik ben diep dankbaar voor degenen die deel uitmaakten van deze verandering ... Dank je Cláudio

Verloren tekst

Ik was deze tekst in de blog kwijtgeraakt om een ​​of andere reden die ik aan buitenaardse wezens toeschrijf. En het was ook verloren in een externe harde schijf die ik lang geleden hier in een kist was vergeten en die ik gisteren opnieuw had aangesloten. Er is meer te zeggen en te tonen, maar de blog zelf heeft redactionele prioriteiten en ik heb het gevoel dat ik iedereen iets verschuldigd ben, want ik geloof dat ik toch al onnodig ben!
Er zijn nu zoveel mensen!
Het probleem is dat ik niets anders kan doen om te proberen nuttig te zijn en voor God en voor mij te rechtvaardigen, mijn aanwezigheid op deze planetoïde die, vrees ik, een toestand van langdurige pijn begint aan te gaan. Ik hoop God dat ik ongelijk heb in mijn conclusies, maar ik zie dingen en meer dingen. Voor nu is er nog leven op aarde! En op deze manier herhaal ik: Leven met HIV! Blijf trouw aan uw behandeling! Dit is een Engelse tekst Kun je het voor mij vertalen? Dit kan u helpen begrijpen hoe een seropositief kind voeden. Hoewel steeds meer kinderen worden geboren uit hiv-positieve ouders zonder hiv op te lopen

Als je moet praten en me of Beto Volpe niet kunt vinden, is dit een veel evenwichtiger optie, Beto, je kunt ook je bericht sturen. Misschien kan ik er even over doen. Ik controleer de berichten om 20 uur, kort daarna, eigenlijk om 00 uur.
Het wordt voor mij, dit hele gedoe, steeds moeilijker om te typen.
En ik heb uiteindelijk een interval nodig tussen de ene alinea en de andere.

Maar wees zeker van één ding dat ik heb geleerd:

Tijd en geduld lossen zo ongeveer alles op!
----------------------------Privacy Wanneer u dit bericht verzendt, houdt dit in dat u ons privacy- en gegevensbeheerbeleid hebt gelezen en geaccepteerd [/ acceptatie]

Aanbevolen literatuur op deze blog

De onderstaande teksten kunnen u interesseren!

Hi! Jouw mening is altijd belangrijk. iets te zeggen? Het is hier! Nog vragen? We kunnen hier beginnen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid

Moet je chatten? Ik probeer hier te zijn op het moment dat ik het liet zien. Als ik niet antwoord, was het omdat ik het niet kon doen. Eén ding weet je zeker. Ik beantwoord ALTIJD antwoord