Hoe ziet het leven van een seropositief eruit?

Hoe is het leven van een hiv-positieve persoon? De vraag komt in de buurt van ...

Ik heb een vriend die het netwerk doorzoekt op bijvoorbeeld veelgestelde vragen over het woord 'hiv-positief'.

En ze vond een vraag die ik heel interessant vond en ik besloot te proberen deze vanuit mijn perspectief te beantwoorden, want eigenlijk is alles een kwestie van perspectief.

In negentien vierennegentig, toen ik de diagnose kreeg, was er geen behandeling zoals vandaag, en degenen die dat wel deden, gaven ons een perspectief van zes maanden. leven, maar met een slechte kwaliteit van leven en 'mijn infectie' in die tijd, moest Drª Patrícia Maia Cippolari het verdragen en het eens zijn met mijn redenering:

Als It's To Die, laat me sterven zonder over te geven

“Drª, als ik nog maar zes maanden te leven heb, sta me dan toe ze te leven zonder zes keer per dag te braken.

Ik wilde gewoon overleven, dit was waar je op kon hopen

En ik begon te leven zoals de teksten van Sai in Chanderlier:
"Ik wil leven alsof morgen niet bestaat" - Ik wil leven alsof morgen niet bestaat -.

En ik probeerde zo te leven.

Door een reeks 'lot of lot' kwam ik terecht in een ondersteuningshuis.

Steun House Brenda Lee, klaar!

Wel, het ergste van alles was niet in staat om werk te zoeken en dus begon ik te zorgen voor een patiëntextreem verzwakt, lijdend aan Miliaire tuberculose wat wijdverbreide tuberculose is, en ik, dwaas als het was, durfde me in te beelden dat mijn steun de kracht en de wil zou hebben om te herstellen, maar het herstelde niet.

Voor meer informatie hierover kun je naar het menu gaan of op de volgende link klikken, die op een ander tabblad wordt geopend en op een andere manier, in een ander perspectief, over Claudio Afonso spreekt.

Er is nog een getuigenis van mij, van een tijd voordat ik als hiv-positief leefde en in die fase was ik 'niemand', gewoon een dakloze die niemand eerde, zelfs niet met een 'tweede blik'….

De vier nachten

Ik vertel in 'De vier nachten ”, ook in een ander venster.

Mijn leven als hiv-positief verschilt niet veel van het uwe.
Ik eet elke dag drie belangrijke maaltijden en als ik geduld heb, heb ik 'andere tussentijdse maaltijden', maar omwille van de waarheid ben ik overgestapt op koffie.

Vanaf het moment dat ik deze tekst begon, tot nu toe, ben ik al dicht bij de derde koffie. Ik geloof dat dit te wijten is aan een soort "affectieve herinnering", want toen ik een straatbewoner was en ik twee keer ging, was het enige dat ik kon drinken terwijl ik nog warm was, koffie.

Ik vrijen

Maar ik vrijen zoals iedereen, met het verschil dat ik 55 jaar oud ben en het seksleven van een 55-jarige man is niet hetzelfde, noch in intensiteit, noch zelfs in kwantiteit, hetzelfde als ik bijvoorbeeld was, 25 jaar.

Welnu, gisteren, achttien november tweeduizend zeventien, was ik met mijn vrouw, dochter en schoonzoon in een theater aan het kijken naar een uitstekend stuk genaamd "De gebroken Boeddha".

Priscila Schollz

Uitstekend stuk met een goede uitvoering door acteur Flavio Costa en een intergalactische schittering van Priscila Schollz, tegen wie ik dit persoonlijk heb gezegd.

Soms ga ik naar de film.

Ik ben verslaafd aan sommige series ...
Vrijwel alle Marvel, ik hou ook van "The Flash" en de Archer, evenals Star Trek Voyager en Star Trek Discovery, waarvan de laatste aflevering, denk ik, de achtste bijna doodde met angst.

Ik hou ook van Downton Abbey, ik vond House of Cards al leuk, maar ze hebben het verprutst toen ze de show in een oorlog brachten en ik zag niet eens de hele eerste aflevering.

Nu, zonder Underwood, wat ik nu zie hoe gemakkelijk het voor hem was om dit personage te belichamen, boog hij de drijfstang meteen!

Ik heb een verleden met schittering en duisternis, en ik zal geen voordelen tellen met betrekking tot mijn "schittering", hoewel ik mis dat ik als een relatieve beroemdheid ben geratificeerd; maar ik weiger ook een "bekende beklaagde van mijn onduidelijkheden" te zijn.

Planetoid faciliteert niet en faciliteert niet om voor de hand liggende redenen
Foto door Felipe Observes, 22 december 2018

In deze nogal archaïsche planetoïde zijn zeldzaam degenen die geen schaduwen met zich meedragen.

Mijn behandeling is tegenwoordig eenvoudig, omdat ik voor de HIV, vier tabletten eenmaal per dag.

En voor andere dingen, nog twintig, voor andere dingen.

Het slechte hiervan is voortijdige veroudering en binnenkort zal ik een tekst hebben vertaald die gaat over de processen van voortijdige veroudering bij mensen die leven met HIV en meer dan 50.

Cavia's ouder dan 50 jaar? Wie weet ...

Ik, mijn vrouw, enkele vrienden en vrienden zijn ook de eerste die hiermee gaan leven (...,) en natuurlijk zijn en blijven we proefkonijnen.

Weet je, ik leefde in een tijd waarin werd aanbevolen dat de antiretrovirale behandeling alleen moest beginnen en alleen wanneer viral load bereikte 350 cellen per milliliter bloed en ik besteedde jaren, jaren en jaren niets te nemen.

De START-studie

Tegenwoordig is het bekend, hoe eerder de behandeling begint, hoe beter.
Ik voel me beroofd!

Gestolen op CD4 en therapie, in gezondheid en levensverwachting.
Nou, ik werd gediagnosticeerd op een moment dat het moeilijk was om te weten of er morgen was, zoals SIA zegt in Chanderlier:

Ik ga van de kroonluchter zwaaien, van de kroonluchter
Ik ga leven alsof morgen niet bestaat
Alsof het niet bestaat
Ik vlieg de nacht door als een vogel
Voel mijn tranen als ze opdrogen
Ik ga van de kroonluchter zwaaien, van de kroonluchter

De studie is laat aangekomen

En ... daarom is de toekomst niet zo groot voor mij, maar veel mensen vonden zichzelf bijvoorbeeld HIV-positief in 2002 of 2007 ... en ... ze werden ook gestolen omdat de "Start Study" begon, ik wil geloven, in 2012 en alleen, opnieuw wil ik geloven, in 2014 of 2015 en nu, gelukkig en eindelijk, begint de behandeling zo snel mogelijk en in de delen waar de beschaving betere stadia heeft bereikt, in de grote centra ... São Paulo ... zou ik durven zeg Rio de Janeiro, maar het plunderen van de schatkist in deze staat doet me denken aan zoiets als de “Gotham” -serie en op dit moment ben ik bang om te zeggen dat Rio Branco in Acre een HDI (Human Development Index) heeft koppelen en passeren met de hoofdstad van Rio de Janeiro waar, in medische centra, zelfs een gebrek aan wc-papier is en dit is de P die mij!

Project thuis

Hoe dan ook, als je wilt weten hoe ik leef, ga ik naar een sportschool dat is een project genaamd There at home, (we gaan) van Rosely Tardelli, wat leidt tot 'AIDS News Agency".

Dat geeft me een goed gevoel, en ook voor mijn vrouw, Mara, die de meeste mensen de naam kennen, maar weinigen hebben ze gezien en ik doe twee loopbandreeksen, één voor 55 minuten, daarna een sessie met vier bodybuilding en meer 45 minuten loopband (ja, het gaat goed, bedankt) en dit is mijn manier van leven als mens. En hiv-positief, want dat is wat je wilt weten.

Het leven is voor mij, met uitzondering van meer poliklinische checkpoints, net zo goed of zo slecht als dat van iemand anders.

Zoek en je zult vinden, de meester geleerd.

En voordat je me religieus X of religieus Y noemt ... werd ik moe van religies en, om het uit te leggen, ben ik in feite iemand die, slecht en grof, probeert "een volgeling van het pad" te zijn.

Welke kant op?
Waar gaat het heen?
Welnu, je zult moeten kiezen welke kant je op gaat, zodat je misschien weet waar een ieder van mij die mij leest, waar je naartoe gaat, omdat mijn bestemming ... Het kan me alleen maar schelen. en om te eindigen:

Er is leven met hiv. POINT

Een beetje meer om te lezen

Hi! Jouw mening is altijd belangrijk. iets te zeggen? Het is hier! Nog vragen? We kunnen hier beginnen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid

%d Bloggers als volgt uit: