Standaardafbeelding
Antiretrovirale geneesmiddelen antiretrovirale Viral Load Getuigenis van mensen met hiv Verhalen positieven Leven met HIV

De 1e dag ART HIV-behandeling

Dag 1 ART HIV-behandeling was een wending in mijn leven. En ik zeg dat ik echt niet wilde nemen ...

... Mijn hiv-antiretrovirale therapiepil

Mijn eerste ART-pil

Truvada (4)Mijn eerste pil ging gepaard met een wervelwind van emoties: woede, depressie, frustratie, geluk, ontkenning en verdriet. Ik kreeg de diagnose in april 2014 en alles is zeer recent. Maar de maanden die volgden namen me mee op een reis van zulke verhoudingen dat er geen hoeveelheid ondersteuning, informatie of voorkennis zou zijn die me had kunnen voorbereiden!

Ik was ongeveer drie jaar geleden slachtoffer van seksueel misbruik, de test die ik deed was besmet en gaf daarom een ​​fout-negatieve waarde.

Ik herinner me dat ik in oktober 2013 grote gezondheidsproblemen kreeg. Ze (gezondheid) begon af te nemen ... Ik had meer dan 500 galstenen terwijl mijn gewicht viel. Sindsdien zit mijn gezondheid in een neerwaartse spiraal. In de korte periode van oktober 2013 tot heden had ik zeven operaties, zes procedures en nog veel meer medische afspraken die ik zou willen hebben op de leeftijd van 25.

Het vacuüm van de eerste dag van de kunst

SalkToen mijn arts me vertelde over mijn diagnose, herinner ik me een onmiddellijk gevoel van leegte. Het was 10:03 uur en ik ging normaal werken en eindigde echt mijn week zonder iets anders te beseffen. Alles veranderde op zaterdagochtend. Ik stond op en keek naar de resultaten en de fles pillen die bij hem waren. Het idee dat ik daarvoor nooit pillen had ingenomen, behalve medicijnen zonder recept, had veel invloed op mij en het duurde lang voordat ik me realiseerde dat die pillen nodig waren!

Ze voorkomen dat het virus repliceert, zodat het immuunsysteem kan werken, en misschien over zes maanden mijn virale belasting is niet detecteerbaar. Of niet!

Mijn eerste antiretrovirale was optioneel! Maar het leek op Lerna's Hydra! Snijd een hoofd af en er worden er twee geboren!

Als je moet praten en me of Beto Volpe niet kunt vinden, is dit een veel evenwichtiger optie, Beto, je kunt ook je bericht sturen. Misschien kan ik er even over doen. Ik controleer de berichten om 20 uur, kort daarna, eigenlijk om 00 uur.
Het wordt voor mij, dit hele gedoe, steeds moeilijker om te typen.
En ik heb uiteindelijk een interval nodig tussen de ene alinea en de andere.

Maar wees zeker van één ding dat ik heb geleerd:

Tijd en geduld lossen zo ongeveer alles op!
----------------------------Privacy Wanneer u dit bericht verzendt, houdt dit in dat u ons privacy- en gegevensbeheerbeleid hebt gelezen en geaccepteerd [/ acceptatie]

Aanbevolen literatuur op deze blog

De onderstaande teksten kunnen u interesseren!

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid

Moet je chatten? Ik probeer hier te zijn op het moment dat ik het liet zien. Als ik niet antwoord, was het omdat ik het niet kon doen. Eén ding weet je zeker. Ik beantwoord ALTIJD antwoord