Standaardafbeelding
Artikelen, vertalingen en edities

De levensverwachting met HIV is de normale levensverwachting

Levensverwachting met HIV is de normale levensverwachting! Maar 25 jaar geleden was het niet zo! Ik herinner me een paneel in het midden, in het midden. Dit paneel telde de dagen, en op een gegeven moment begon ik in Guarulhos te wonen en dit paneel elke dag te zien en merkte bijvoorbeeld dat er meer dan 1100 dagen waren tot het jaar 2000!

Ik kan me niet voorstellen dat ik op een dag zoiets zou zeggen:

De levensverwachting met HIV is de normale levensverwachting

En ik dacht. Ik zal niet zo lang leven, ik kan jaar tweeduizend niet zien aankomen! En het aantal daalt geleidelijk! En geleidelijk ook, maar ik kwam niet te lang voorbij en als het ware verloor ik de tel!

En eigenlijk zag ik niet alleen het jaar 2000 komen, maar het was dit jaar dat ik de site maakte, Seropositieve Homepage, dat in augustus 20 jaar bestaat! natuurlijk het is noodzakelijk om uit te leggen dat deze blog niet verder dan 2015 zou zijn gegaan zonder de steun van WordPress!

En daarom zeg ik: Wauw! Wat een titel! De levensverwachting met HIV is die van een normaal persoon, en tot ongeveer vijfentwintig zou dit een bijna betekenisloos onderwerp zijn.

De levensverwachting met HIV is normaal in levensjaren

Wie van 1993 tot 2005 zou redenen vinden om dit probleem aan te pakken? Dat durf ik te zeggen "Bijna niemand" zou dat doen!

Welnu, als ik het heb over de levensverwachting met HIV, wordt er impliciet op gewezen dat we oud worden met HIV! En zelfs als in het verleden zo'n bewering een onbetamelijk idee zou zijn, kunnen we nu oud worden met hiv.

AIDS: top van ijsberg van dingen die ons overkomen nadat HIV ons bindt

En kijk, ik ben al zo dicht bij de

, Ik voltooi ze in maart, dat ik in zekere zin al een beetje ouder ben en, om eerlijk te zijn, ik ouder word !!!

Nou, tegenwoordig hebben we, om drie echt belangrijke mensen in strijd voor de kwaliteit van verbeteringen in onze behandelingen te noemen:

Beatriz Pacheco

Bob Volpe

Sandra Paiva

Er zijn anderen, maar ik zou hun namen niet publiceren zonder schriftelijke toestemming, een bijna feodale behoefte zouden sommigen zeggen !!!

Maar strikt noodzakelijk Wie liefheeft, zorgt ervoor!

En liefde, mensen, is leven laten zien! Een les die ik heel hard heb geleerd, maar het was het waard. Voor elke traan. En voor elke glimlach. Misschien was het mijn eerste liefde!

Maar ik heb alleen geleerd van mezelf te houden als ... Toen ik vond Mara!

En het is zeker beter dat het zo was.

Ja, 5 (vijf) dingen die u niet wist over HIV en veroudering

KUNST en veroudering 5 dingen om te lerenHIV en ouder worden met HIV is niet wat je denkt dat het zal zijn. In mijn ervaring is het heel anders.

Halverwege de jaren zeventig - de officiële term is zeven jaar oud - herken ik de verouderde versie die ik had verwacht niet. Waarom? Omdat bij het verouderende discours vaak 70 mensen betrokken zijn die leven met hiv en naar de toekomst kijken; Het zijn goedbedoelende mensen die er niet zijn geweest.

Of onze gezondheidsperspectieven worden onderbroken door onderzoekers van middelbare leeftijd die sombere scenario's voorspellen die grotendeels betrekking hebben op de biologische combinaties van HIV-ziekte en veroudering.

HIV en veroudering Vijf (5) dingen die u niet wist!

Dit negeert natuurlijk meestal de realiteit van veroudering. Ouder worden met HIV leidt immers tot ouder worden, een staat van zijn met weinig advocaten en weinig wetenschappelijke rapporten.

HIV vijf) Zelfs de basis heeft geen details. Hoeveel van ons zijn er?

Wij zijn interessant

Wie weet We zijn niet interessant genoeg of belangrijk genoeg of vocaal genoeg om te worden verteld, althans in Canada (wat hier zal worden gezegd, in Brazilië ...).

Maar als u meer wilt weten over de levensverwachting van een persoon die leeft met HIV of AIDS, lees dan gewoon deze tekst!

Leven met HIV is geen Square Trip

Maar kijk! Leven met HIV of AIDS is niet hetzelfde als een reis naar het plein. De noodzaak om om de drie maanden examens te hebben, en elke één is minstens één beet waard vult de picuá.

Het is een verder nadeel om te moeten bepalen of je er al dan niet over moet praten met je werkgever en wat de gevolgen zouden zijn.

Een nieuw romantisch paar.

Tel vóór of niet. En als je niet meetelt, raak dan meer betrokken en moet. De persoon kan zich verraden voelen! Je zult het jezelf moeten uitleggen. Dus als de uitleg "niet blijft" om eerlijk te zijn.

Als je zonder condoom de liefde hebt bedreven, moet je uitleggen wat niet op te sporen is. En zorg ervoor dat je de hele tijd van de relatie bent geweest!

En geloof me, hoe goed je antwoord ook is, hoe authentiek je gevoelens ook zijn, je zult altijd die vlek hebben:

"😡Ik wou dat ik was gewaarschuwd😡 ”!

Nou, kijk, diep van binnen zal deze persoon altijd de twijfel hebben dat hij je kan vertrouwen of niet, die hem bedroog "op deze manier"!

Spreek de waarheid. Maar neem de tijd om intimiteit te beginnen! Laat deze persoon je kennen voor wie je bent, niet voor het plezier dat je hem kunt geven!

Vang deze liefde, zoals in het boek 'De oude man en de zee'!

Wees de geweldige persoon die je in eerste instantie bent door je spirituele lichten. Ik zal dat in een andere post behandelen!

De onderstaande teksten kunnen u interesseren!

Hi! Jouw mening is altijd belangrijk. iets te zeggen? Het is hier! Nog vragen? We kunnen hier beginnen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid

Moet je chatten? Ik probeer hier te zijn op het moment dat ik het liet zien. Als ik niet antwoord, was het omdat ik het niet kon doen. Eén ding weet je zeker. Ik beantwoord ALTIJD antwoord