Standaardafbeelding
Artikelen, vertalingen en edities

coronavirus

Coronavirus volgens WHO

Ik weet zoveel over Coronavirus als de meesten van jullie, waardoor ik zo vriendelijk ben om te lezen wat ik schrijf, vertaal, enzovoort.

En het lijkt verstandig om informatie te zoeken voor jou die me op de een of andere manier vertrouwt. Het is mijn plicht, bij nader inzien. Dus las ik zojuist op de website van de WGO wat hieronder is geplakt, al vertaald.

Hoewel het ene niet aan het andere is gekoppeld, kan ik zeggen dat ik meer longontsteking had dan ik me zou willen herinneren, totdat ik mijn oude (niet doodde Sig) infectieziekte hoorde en het pneumonie-vaccin kreeg. En sindsdien ben ik de tel kwijt hoeveel longontstekingen er zijn Ik had het niet

Wat is o coronavirus?

Coronavirussen zijn een grote familie van virussen die ziekten veroorzaken die variëren van verkoudheid tot ernstiger ziekten, zoals het Midden-Oosten Respiratory Syndrome (MERS) en het Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS).

Coronavirussen zijn een grote familie van virussen die ziekten veroorzaken die variëren van verkoudheid tot ernstiger ziekten, zoals het Midden-Oosten Respiratory Syndrome (MERS) en het Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS).

Kunnen mensen worden besmet met een nieuw coronavirus van dierlijke oorsprong?

Uit gedetailleerd onderzoek bleek dat SARS-CoV in 2002 in China werd overgedragen van burgerkatten op mensen in China en MERS-CoV van dromedariskamelen op mensen in Saoedi-Arabië in 2012. Verschillende bekende coronavirussen circuleren bij dieren die nog geen besmette mensen hebben. Naarmate de surveillance wereldwijd verbetert, zullen waarschijnlijk meer coronavirussen worden geïdentificeerd.

Wat zijn de symptomen van iemand die besmet is met een coronavirus?

Het hangt af van het virus, maar veel voorkomende symptomen zijn ademhalingssymptomen, koorts, hoest, kortademigheid en ademhalingsmoeilijkheden. In meer ernstige gevallen kan de infectie longontsteking, ernstig acuut ademhalingssyndroom, nierfalen en zelfs de dood veroorzaken.

Kunnen coronavirussen van persoon op persoon worden overgedragen?

Ja, sommige coronavirussen kunnen van persoon op persoon worden overgedragen, meestal na nauw contact met een geïnfecteerde patiënt, bijvoorbeeld op een huishoudelijke werkplek of in een gezondheidscentrum.

Is er een vaccin voor een nieuw coronavirus?

Wanneer een ziekte nieuw is, is er geen vaccin totdat er een is ontwikkeld. Het kan enkele jaren duren voordat een nieuw vaccin is ontwikkeld.

Is er een behandeling voor een nieuw coronavirus?

Er is geen specifieke behandeling voor de ziekte veroorzaakt door een nieuw coronavirus. Veel van de symptomen kunnen echter worden behandeld en daarom is de behandeling gebaseerd op de klinische toestand van de patiënt. Bovendien kan ondersteunende zorg voor geïnfecteerde mensen zeer effectief zijn.

Wat kan ik doen om mezelf te beschermen?

Standaardaanbevelingen voor het verminderen van blootstelling en overdracht van een reeks ziekten omvatten basisonderhoud van hand- en ademhalingshygiëne, veilige eetpraktijken en het vermijden van nauw contact, waar mogelijk, met iedereen die symptomen van ademhalingsaandoeningen vertoont, zoals hoesten en niezen.

Zijn gezondheidswerkers in gevaar voor een nieuw coronavirus?

Ja, dat kan, omdat gezondheidswerkers vaker contact opnemen met patiënten dan het grote publiek. De WHO beveelt aan dat gezondheidswerkers consequent toepassen preventie en bestrijding van infecties maatregelen van.

Welke aanbevelingen van de WGO voor landen?

De WHO moedigt alle landen aan om hun surveillance voor ernstige acute luchtweginfecties (SARI) te verbeteren, om ongebruikelijke patronen van SARI- of longontstekinggevallen zorgvuldig te beoordelen en om de WHO op de hoogte te stellen van vermoedelijke of bevestigde gevallen van infectie met een nieuw coronavirus.

Landen worden aangemoedigd hun bereidheid voor noodsituaties op gezondheidsgebied te blijven versterken, in overeenstemming met de internationale gezondheidsvoorschriften (2005).

Praat erover met uw arts. Ik neem regelmatig het gripoe-vaccin, net als Mara en, in het verleden, D. Neide (RIP).

En sindsdien niet eens de griep! Er is veel rooster over vaccins en begrijp:

Als je niet wilt dat je genoom in kaart wordt gebracht, is het zeer raadzaam om niet op straat te gaan, niet buiten te lunchen, je wordt een kluizenaar, omdat je DNA morst met mijten op de straten die je passeert, of je het nu leuk vindt of niet! Op deze manier, als iemand interesse heeft in je DNA, zullen ze het zeker verzamelen bij de deur waar je woont, gewoon om te kruisen met je vingerafdrukken, die je ze op een dienblad in talloze foto's hebt gegeven, in al je profielen!

De onderstaande teksten kunnen u interesseren!

Hi! Jouw mening is altijd belangrijk. iets te zeggen? Het is hier! Nog vragen? We kunnen hier beginnen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid

Moet je chatten? Ik probeer hier te zijn op het moment dat ik het liet zien. Als ik niet antwoord, was het omdat ik het niet kon doen. Eén ding weet je zeker. Ik beantwoord ALTIJD antwoord