The Seropositive Story.Org

Claudio Souza

This Text, Seropositive.Org - There is Life With HIV, het heeft zijn oorsprong .... nieuwsgierig

Over Soropositivo.Org

In tegenstelling tot wat velen denken, de Soropositivo.org site is niet de plaats van een NGO of een baan gedaan door veel mensen. De site Soropositivo.Org was, 14 jaar het werk van één persoon: Claudio Souza, een persoon die aanvankelijk positief voor HIV sinds solorologia 1994 en 2000 in, gemaakt en gepubliceerd in 1º augustus 2000 website, getiteld vroeg "Seropositive startpagina", waarvan de grootste ambitie was om een ​​soort dagboek van het leven van een persoon die met HIV zijn. Een blog, voordat er waren blogs.

Dit idee is nog steeds een waarheid. Maar ik ben niet langer 'gewoon' iemand met HIV. In alle opzichten, klinisch, medicinaal en legaal, ben ik wat de geneeskunde noemt, ondanks de high CD4Naar "AIDS-zaak".

En meer:

Vandaag heb ik de medewerking van Mara Macedo, mijn vrouw en Light of My Days, werkt in veel gebieden van de Blog, met inbegrip van de noodzakelijke herziening van mijn vertalingen, en de dilettant en voortdurende werkzaamheden aan Bob Volpe die vaak is de redactionele regisseur en vriend van elk uur, zelfs als ik lijken soms te zijn vergeten, hij heeft altijd de tijd om mij te steunen op momenten dat ik een "inzicht dat van buiten komt " en, in deze dag en leeftijd, Ik was blij met de wedstrijd en de samenwerking en Meliname (ghost Writer) die binnenkort van start gaat "Helaas liep ze weg zonder zelfs afscheid te nemen, en het speet me heel erg dat ze naar mij op zoek was, omdat de belangrijke inhoud die ze genereerde, verdween en ik er zoveel spijt van krijg!

Het is de enige blog over persoonlijk hiv / aids, die de Topblogprijs van de academische jury vreesde naast de Solidariedaids van de Paulo Giacomminni (Paulo, ik ben niet zeker van de spelling, informeer mij!).

Paulo is een van de regisseurs. misschien faalt zelfs de president, opnieuw mijn geheugen, van het National Network of People Living with HIV of AIDS. De link is natuurlijk geopend op een ander tabblad!

En Soropositivo.Org is de enige blog over dit onderwerp die is weergegeven zoals hier wordt getoond. En God weet hoe dankbaar ik ben aan Taz!

Over Soropositivo.Org

Soropositivo.Org is een site met veel geschiedenis Het is de enige blog over persoonlijke hiv / aids, die naast Solidariedaids de Top Blog Award van de Academische Jury ontving! Paulo Giacomini (Paulo, ik herinner me de spelling niet, oriënteer me alsjeblieft), die een van de diëtisten is of zelfs president van Nationaal netwerk van mensen met hiv of aids

Soms riep een bepaalde NGO, niet een beetje klein, me bij. Voor sommige vergaderingen wilden ze een "partnerschap" tot stand brengen

Dit is een verwijzing naar de visitatie van de site seropositivo.Org op basis van informatie van Google Analitycs

Over Soropositivo.Org

Over Soropositivo.Org

Met de publicatie van de site en de vele vragen over het onderwerp, ik besefte al snel dat er weinig was informatie op het internet over HIV / AIDS, beschikbaar bijna uitsluitend in het ministerie van Volksgezondheid website op zijn meest elementaire inhoud, die leidde me, als drager virus, het onderzoek en de verspreiding van nieuws en artikelen over alle aspecten, niet alleen HIV / AIDS, maar over de verschillende seksueel overdraagbare aandoeningen en in het bijzonder over de vooruitgang in de aids-behandeling, waardoor de site het uiteindelijke doel van informatie te verspreiden, te verduidelijken en bewustwording over de preventie te verhogen en de strijd tegen vooroordelen in de samenleving.

In 25 / 02 / 2017you-zeer-first

snnipet
In 20 / 07 / 2016
snnipet
In 13 / 07 / 2016

In eerste instantie waren er verschillende problemen aan omdat ik wist helemaal niets van HTML, maar met de tijd en de ervaring van de site is steeds een nieuws repository en informatie over hiv en seksueel overdraagbare aandoeningen en werd een ideaal van het leven met die, ondanks de vele problemen, waaronder de financiële om het in de lucht te houden, ik ben niet in staat om te geven, en die draag ik met liefde, bijna al mijn tijd beschikbaar is voor onderzoek artikelen en nieuws, afbeeldingen en tekst vertaling van tal van pagina's die deel uitmaken van vandaag. Zij benadrukken dat meer dan 4000 pagina's die offline om verschillende redenen hebben geplaatst, omdat ze contraproductief werken, omdat ze gevoed verwachtingen niet uitgekomen of omdat ik werd gevraagd, door deze of gene dagboek, ik met pensioen te gaan en ik zeg, zonder angst voor fout, die de grootste database over HIV, aids en aanverwante in de handen van een individu "individu" bezitten.

Dit is de eerste versie van Seropositive Startpagina, in augustus 2000

2016-06-06
Deze koppeling toont meerdere malen op de site en u kunt erop klikken om dit verhaal te bekijken. Geschiedenis van Graphic Soropositivo.Org

Deze site wordt beheerd door een persoon, ik.

Geen zin om te bellen, hoe geweldig je ook bent, ik doe er alles aan om de afwas aan de gang te houden.

Ik zal het te krijgen via WhatsApp van 16: 00 om 21: 00, maandag tot vrijdag.

Cidex
Helaas, deze site, een heel belangrijke website uit de lucht - alweer de Bobagento (...) En klap nu, jij die potjes raakt. Vandaag zijn de FIES, PROUNI en andere programma's van toegang tot de universiteit, naar het hoger onderwijs gesneden. Dit is slechts een van de vele "ongewilde maatregelen" die hierna zullen worden aangenomen.

Wroeten rond in mijn bestanden, vond ik, in een map Gmail, sommige dingen die ik belangrijk vind om te laten zien:

driehonderdduizend
Deze laat zien dat ik in tijden dat ik wat geld kon krijgen om de site te houden (uit mijn zak, uit mijn magere, onzekere, schandalige en inconsistente inkomsten) ik een visitatie had die groter was dan de website van PN DST / AIDS en virale hepatitis
September 2013
Dit toont aan dat wanneer een bepaalde zoekmachine bezuiniging mijn reclame contract en gedegradeerd me in zoekopdrachten willekeurig, als een tentoonstelling van "smerige content", dat vond ik in hun beeldvorming mechanisme hetzelfde, er dagen waren toen meer 50.000 pagina's werden bekeken deze site.

Verstandig te zeggen dat er meer stoned boom die meer fruit geeft ...

98 landen
Dit men toont een lijst van 30 landen die toegang krijgen tot deze site een totaal van 98.

Onderstaande gegevens zijn de website bezoeken in november 2000

1 ° Rapport van de maand in november 01, 2000 - 19: 16: 31
Seropositief. Of er is leven met hiv
Algemene statistieken eerste maand van de stilteplek

De bezoeker profiel grafiek op de regios toont de herkomst van bezoekers van de site en helpt bij het bepalen welk percentage van de bezoekers nationaal of internationaal zijn.

Claudio Souza
Thats me, met psyco-Killer`s geconfronteerd dit

Tabel van de algemene statistieken webserver biedt een overzicht van de activiteiten op de site. Het aantal "hits" op de home page is het werkelijke bedrag van "hits" succesvol voor het HTML-document dat de belangrijkste functie vervult. Het totale bedrag van "hits" alle "hits" succesvol; onder hen, HTML-pagina's, afbeeldingen, formulieren, command bestanden en overdracht van bestanden. De nationale afdelingen, International en Unknown detail de herkomst van de bezoekers in procenten van "hits". De dagelijkse gemiddelde waarden van "hits" en de gemiddelde dagelijkse secties bezoeker geven het gemiddelde aantal "hits" succesvolle en bezoeker secties die de site hebben bezocht op een bepaalde dag voor de aangewezen periode voor het rapport.

algemene statistieken
Datum en tijd werd gemaakt in het verslag: Woensdag november 01, 2000 - 19: 16: 31
periode: 09/30/00 20:10:10 – 10/31/00 18:46:36
Aantal "hits" per item pagina: 2,455
Totaal aantal "hits" succesvol: 15,342
Aantal pagina indrukken: 6,781
Totaal aantal bezoekers Bekeken: 2,338
bezoekers toegang in Brazilië: 26.64%
Toegang tot internationale bezoekers: 47.39%
Standpunten van onbekende oorsprong bezoekers: 25.96%
De gemiddelde dagelijkse "hits": 494
Gemiddeld aantal dagelijkse paginaweergaves: 218
Gemiddelde dagelijkse aantal bezoekers Bekeken: 75
Gemiddelde duur van een Guest Access: 00: 14: 00
Soorten en bestandsgrootte overgedragen vaker

De grafiek en de tabel van vaak dragen types tonen de typen bestanden overgezet en het totale aantal kilobytes overgedragen voor elk type bestand. De tabel toont de overgedragen bestandstypen in opdracht van het bedrag van de overdracht van bestanden. Het omvat ook het aantal kilobytes overgedragen door elk type en de totale hoeveelheid bestanden overgezet en gedownloade kilobytes.

Soorten en bestandsgrootte overgedragen vaker
file Type Aantal bestanden K Bytes overgedragen
1 gif 4,575 58,418K
2 htm 3,829 39,994K
3 html 1,686 12,154K
4 jpg 1,374 28,171K
5 brand 354 2,797K
6 exe 11 6,771K
7 ritssluiting 2 131K
Totaal "hits" en K Bytes overgedragen 11,831 148,434K

Hier voor ons, vanaf het begin, hebben we een heel goed werk gedaan!

3 Het lijkt erop dat hier een debat begint! toetreden

Hi! Jouw mening is altijd belangrijk. iets te zeggen? Het is hier! Nog vragen? We kunnen hier beginnen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw feedbackgegevens worden verwerkt.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org en ik doen alles wat in onze macht ligt met betrekking tot uw privacy. En we zijn altijd bezig met het verbeteren, verbeteren, testen en implementeren van nieuwe technologieën voor gegevensbescherming. Uw gegevens zijn beschermd en ik, Claudio Souza, werk op deze blog 18 uren of dagen om, onder vele andere dingen, de veiligheid van uw informatie te waarborgen, omdat ik de implicaties en complicaties van eerdere en uitgewisselde publicaties ken. Ik accepteer het Privacybeleid van Soropositivo.Org Ken ons privacybeleid

Moet je chatten? Ik probeer hier te zijn op het moment dat ik het liet zien. Als ik niet antwoord, was het omdat ik het niet kon doen. Eén ding weet je zeker. Ik beantwoord ALTIJD antwoord